Ezer Öcsi wrote:
Mas izleset,elvarasat biralni eleve gaz,ezert nem is irom,hogy az altalad formedvenynek titulalt house kepviseloit,pl egy Carl Craig-et (akit Houseba sorolni mar eleve buta szukites),Silicone Soul-t,Miguel Migs-et,a szinten altalad elkepsztoen jonak itelt Franz Ferdinand-al mar csak egy lapon emliteni is szegyen/gyalazat.
Hat tenyleg szegyen/gyalazat. Nekem ugyan nem a kedvenc egyuttesem a FF, de azert azt neked is latnod kell izlestelen baratom, hogy ok voltak az egyetlen olyan eloado az idei Szigeten (es kisebb mertekben a Hives), akik az utobbi ot evben konnyuzeneileg relevans lemezt jelentettek meg. Silicone Soul... Anyam... Huszadgeneracios tucathouse.
Nick Cave-et pl. en egyaltalan nem szeretem, de azert azzal tisztaban vagyok, hogy a FF es az Underworld mellett o volt ezen a Szigeten meg az az eloado, akit egy nyugat-europai fesztivalon is fomusoridoben lehet szerepeltetni 2005-ben a nagyszinpadon. Amivel csak azt szeretnem mondani, hogy nyugodtan hallgass ram, hiszen en a pillanatnyi zenei preferienciaimon felulemelkedni kepes, popzeneileg elkepesztoen muvelt szakember vagyok, mig te - hat hogy is mondjam - egy olyan figura vagy, aki azt hiszi, hogy egy Miguel Migs az zeneileg egy valami.
jajj, azert ezt a gimis-sznobsagot ki kellett volna mar noni matula.