r3volution wrote:
komolyan olyanok vagytok mint a piranhák. amint friss hús érkezik a helyszínre, azonnal lecsaptok rá és befaljátok őket. esélyt sem adtok ezeknek a srácoknak, csak fikázni tudjátok egymást, mint mindig (tisztelet a kivételnek). kigondoltak valamit (egy ilyen partyt leszervezni gondolom nem kis pénzbe és időbe telik), amit véghez is vittek. fiatalok, bátorításra szorulnának, nem erre a sok szutyokra. vehetnétek példát mondjuk ib-ről, aki (ezek szerint) lehetőséget biztosított számukra, és bátorítja őket néhány szóval, hol máshol, mint a magyar drum & bass portálon. a zenéikkel sem értem, hogy mi bajotok, hiszen nem rosszak, naponta lehet hallani ennél százszor rosszabb zenéket is megjelenni. a mixxel sincs különösebb gond, tehát nem értem mi a probléma. lehet, hogy nem tolják jól sem a srácok, viszont ezzel szerintem ráérünk a party után is, nem szabad elhamarkodottan itélni. az azrael témához meg annyit, h valóban lehetett volna szólni neki, de most egy zenébe nem fog belehalni, én is örülnék ha játszanák, másrészt meg akárki elérheti a neten ezt a darabot is. hiszen ő maga rakta ki egy free mp3 host oldalra. a flyer is üde szinfoltja néhány "ellaposodott" designak. kérdem én, hol itt a gond?
nekem az a sanda gyanúm hogy te is közülük vagy és új nick-kel léptél be. nem????
legalábbis a postodból erre következtettem