berhő wrote:
mesza wrote:
berhő wrote:
mesza wrote:
Quote:
vagy egy ÉRTELMES helyet SZÉP tulajjal

a Tigris közönségében (legalábbis a nagyrészében) pont az a jó, hogy nincs ez a kirekesztő hozzáállás!
itt nem erről van szó. nem igaz, hogy te (és a közönség nagy része) nem vágysz arra, hogy kultúrált, szép környezetben szórakozz?! ez nem kirekesztő hozzáállás, nem értem miről beszélsz! a tulaj-kérdésnek meg annyi köze van a kirekesztéshez, hogy nem nagyon vevők erre a fajta szórakozásra.
Mivel a ck nyújtja itt a dolgok lényegét, mármint a djket és a szervezést, az a lényeges, hogy ti milyen helyet szeretnétek. Én valahogy úgy képzeltem, hogy ha már adott a Tigris népes tábora, akkor már tök mindegy hol vagyunk, mert nekem az. A Tisza Mozi oldaná ezt meg, ha készen állnának már (tart még a felújítás, nem?), az jó lenne, ugye? Oda is eljönne a sok mindenféle ember, de jó helyen lenne, és akkor az már sima. Ha jól értettelek

Egyáltalán nem sértésnek szánom a következőt Berhő, de szerintem ha már így elképzelted az egészet, meg már többször is előhoztad itt ilyen típusú rendezvény szervezését, akkor próbáld megcsinálni (persze nem egyedül, hanem olyanokkal akik ugyancsak látnak ebben fantáziát)

Én ezt tenném a helyedben. Ha más nem mozdul rá a dologra....
Azt el kell fogadni, hogy mindenkinek más az elképzelése buliszervezéssel kapcsolatban (kik, hol, milyen fellépők stb.), és nyilván ráerőltetni másra a sajátodat nem lehet.
Ez az én személyes véleményem