badhead wrote:
delorean wrote:
sokan szeretik egybemosni a deftonest a kornnal meg hasonló ótvarokkal
ja igen, és ez így van, idézném az allmusic deftones biográfia első mondatát
"Along with Limp Bizkit, the Deftones are often considered to be disciples of Korn"bár az allmusicon sok fasságot is írtak már.
na figyi,buthead!leég a pofámról a bQr,h a tagnapi felsorolásból kihagytam a dobok mellQl moreno hangját és azt a motorhangzású gitárt,ami képes volt egyedül úgy szólni ahogy ma sok nem.pedig alapvetQen a 2 gitáros zenékre gerjedek(a 3 gitáros varázshoz meg csak a slowdive ért

).szóval vmt sejtettek a mavericknél cca 10 éve.pont ez a hangzás tünt el a késQbbiek folyamán.ezért mondom,adrenaline.meg sem kísérlem a wan2-n eltévelyedett agyad olyan feldolgozásokkal terhelni,mint amit pl.a one line drawing volt képes elkövetni vagy h mást ne mondjak ott van a smiths-please,please,please-e deftones koreografálásban.nem is tudom,hol tapasztaltál te ieneket a korntól meg a pajtásaitól.te itt korábban mindenféle stilizálását vártál másoktól,ezért most leírtam pár zenekar nevét,amik önmagukért beszélnek.nem olvasok allmusic.comot sem,viszont a deftones kismillió cikkben szögezte le,h mennyire el kíván szigetelQdni a korntól,és h a faszuk tele van az emberekkel akik a velük való párhuzamot feszegetik.másrészt nem a szigeten szerettem volna látni Qket,szarok a szigetedre,csak egy általam ostobának vélt mondatodra reagáltam.amúgy nem kíváncsi itt erre senki,ez nem deftones topic,hanem sziget.ezért most elmegyek ultrahangra,addig szedd össze magad!