i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 00:27, 18-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 1364 posts ]  Go to page Previous  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 69  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 05:32, 24-03-2005 
ujonc

delorean wrote:
sokan szeretik egybemosni a deftonest a kornnal meg hasonló ótvarokkal

ja igen, és ez így van, idézném az allmusic deftones biográfia első mondatát

"Along with Limp Bizkit, the Deftones are often considered to be disciples of Korn"

bár az allmusicon sok fasságot is írtak már.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 08:45, 24-03-2005 
ujonc

badhead wrote:
delorean wrote:
badhead,menj te a 'csába!

tehát ha a 95 előtti deftones volt jó, az 10 éve volt. most 10 éves cuccokat akartok látni?
miért a 10 évvel ezelőtti zenék már nem zenék? lejár a szavatosságuk és már nem lehet őket hallgatni? vagy a deftonesban nincsenek olyan trendi bácsik, mint a pulpban?
szerintem legyen elvis meg johnny cash! :twisted: (igen, tudom, már egyik sem él)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 08:46, 24-03-2005 
ujonc

badhead wrote:
delorean wrote:
sokan szeretik egybemosni a deftonest a kornnal meg hasonló ótvarokkal

ja igen, és ez így van, idézném az allmusic deftones biográfia első mondatát

"Along with Limp Bizkit, the Deftones are often considered to be disciples of Korn"

bár az allmusicon sok fasságot is írtak már.
akkor erre meg talán no comment

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11:23, 24-03-2005 
Smoke|Break

Opeth :slayer:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:25, 24-03-2005 
partiarc

roberta sparrow wrote:
badhead wrote:
delorean wrote:
badhead,menj te a 'csába!

tehát ha a 95 előtti deftones volt jó, az 10 éve volt. most 10 éves cuccokat akartok látni?
miért a 10 évvel ezelőtti zenék már nem zenék? lejár a szavatosságuk és már nem lehet őket hallgatni? vagy a deftonesban nincsenek olyan trendi bácsik, mint a pulpban?
szerintem legyen elvis meg johnny cash! :twisted: (igen, tudom, már egyik sem él)

viszont Brian Wilson még él...
sőt, William Shatner is!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:44, 24-03-2005 
original nuttah

thesparrow wrote:
zaii - eL Ritmo crew wrote:
thesparrow wrote:
zaii - eL Ritmo crew wrote:
thesparrow wrote:
coldplayt könyörgöm, ne! :D

ne sírjál, majd addig iszunk valamit máshol.... :lol:

mondjuk az a máshol lehetne bunyekék kertje?
majd én leszek a dj, jobb lesz az ezer szigetnél is! :D

megdumálhatjuk, de ha szar zenét tolsz elverjük a mancsaidat.
és italt se adunk többet.

:lol:

szar zenét, ember?! életed legjobb bulija lesz!! :D
italt meg majd viszek. :P

Mikor lesz? Lehet hazaugrok rá :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:05, 24-03-2005 
son of nitrous

badhead wrote:
Burny wrote:
badhead wrote:
azért 2szer gondold meg szerintem, hogy a deftons-t azoffspringhez hasonlítod-e!!! meg hogy popmetálfos..., barátom.., sokat nem értesz ezek szerint ehhez ...

szerintem ha még a zenekar nevét se tudod leírni....
amúgy tudod zenéhez nehéz érteni, de ahogy matulageci is megfogalmazta, bár szubjektív véleményünk, 16 év felett és VKB-t inni mellé, gáz ilyet hallgatni.... :twisted: bocs, mondom szubjektív, más zenei körülmények közt növünk fel.

:) nagy losszer vagy barátom...:) mi az a VKB??? :) Ennyit arról, hogy én meg az együttes nevét írtam el...:))) szerinted gáz ilyet hallgatni..., szerintem ha az embernek éppen olyan kedve van, akkor miért lenne szar dolog elővenni egy régi cd-t, és azt hallgatni?!?
de azért köszi...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:30, 24-03-2005 
ujonc

Burny wrote:
badhead wrote:
Burny wrote:
badhead wrote:
azért 2szer gondold meg szerintem, hogy a deftons-t azoffspringhez hasonlítod-e!!! meg hogy popmetálfos..., barátom.., sokat nem értesz ezek szerint ehhez ...

amúgy tudod zenéhez nehéz érteni, de ahogy matulageci is megfogalmazta, bár szubjektív véleményünk, 16 év felett és VKB-t inni mellé, gáz ilyet hallgatni.... :twisted: bocs, mondom szubjektív, más zenei körülmények közt növünk fel.

:) nagy losszer vagy barátom...:) mi az a VKB??? :) Ennyit arról, hogy én meg az együttes nevét írtam el...:))) szerinted gáz ilyet hallgatni..., szerintem ha az embernek éppen olyan kedve van, akkor miért lenne szar dolog elővenni egy régi cd-t, és azt hallgatni?!?
de azért köszi...

jóvan 1-1 elírásban, örüljé, de mivel többet írtam, értelemszerűen nagyobb a hibaszázalék :wink: figyelj má én egy szóval sem említettem h régi lemezeket nem veszünk elő , az előbb leírtam h szerintem melyik 2 fajta fellépőt lehet bevállalni. figyelj szerintem nem csak az számít h a kedvenceink játszanak a szigeten, (de persze hogyne a legfontosabb ez, de szorosan mögötte) másodsorban rettentő fontos h egy nemzetközi szintet mutasson fel a sziget, amit eddig kb sosem tudott produkálni. és a deftones esetleg 10 éve lehet h hogy a képzeletbeli vonal felé tartozott, de ma már bőven alatta van, ezt elismerheted, nekem is vannak kedvenc zenekaraim, amire szintén azt mondom h mostmár gáz meghívni, mert réges régen lejárt ügy...nekem konkrétan ez a bajom, mert úgy általában leszarnám h ki játszik a metal hammeren, túl soxor úgyse néznék oda.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:35, 24-03-2005 
ujonc

ja burny, amúgy jó volt a black eyed peas koncert? :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:40, 24-03-2005 
original nuttah

bár az új lp messze elmarad a régiektől, én azért szivesen megnézném a PRODIGY-t élőben, mit produkálnak !

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:02, 24-03-2005 
ujonc

roberta sparrow wrote:
vagy a deftonesban nincsenek olyan trendi bácsik, mint a pulpban?

tök jól esik komolyan h felismered az avataromat, és amúgy jarvis cocker kurvára trendi, mindamellett h bácsi. és az 100% h 43szor többet tett le az asztalra a pulppal, mint a deftones.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:12, 24-03-2005 
son of nitrous

badhead wrote:
ja burny, amúgy jó volt a black eyed peas koncert? :D

a koncert qva szar volt szerintem...!!! de ezt miértz kérdezed tölem? ebből nem tudom meg, hogy honnan ismersz...:)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:15, 24-03-2005 
son of nitrous

badhead wrote:
Burny wrote:
badhead wrote:
Burny wrote:
badhead wrote:

de azért köszi...

jóvan 1-1 elírásban, örüljé, de mivel többet írtam, értelemszerűen nagyobb a hibaszázalék :wink: figyelj má én egy szóval sem említettem h régi lemezeket nem veszünk elő , az előbb leírtam h szerintem melyik 2 fajta fellépőt lehet bevállalni. figyelj szerintem nem csak az számít h a kedvenceink játszanak a szigeten, (de persze hogyne a legfontosabb ez, de szorosan mögötte) másodsorban rettentő fontos h egy nemzetközi szintet mutasson fel a sziget, amit eddig kb sosem tudott produkálni. és a deftones esetleg 10 éve lehet h hogy a képzeletbeli vonal felé tartozott, de ma már bőven alatta van, ezt elismerheted, nekem is vannak kedvenc zenekaraim, amire szintén azt mondom h mostmár gáz meghívni, mert réges régen lejárt ügy...nekem konkrétan ez a bajom, mert úgy általában leszarnám h ki játszik a metal hammeren, túl soxor úgyse néznék oda.

én ugy vagyok ezzel, hogy nem nagyon mozgat, hogy mit mutat fel a Sziget...! szerintem a legtöbben ugy gondolkoznak, hogy jol tudja érezni magát az ember...! és nem azt nézik, hogy mit mutasson fel....!!! én is jol akarnám érezni magam... és ehhez még az is hozzájárulhatna esetleg, ha jönne a deftones (remélem most jól írtam ....:) ), vagy akár a Korn...! thx

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:24, 24-03-2005 
metalhead

na latod eppen ezert vannak otvaros zenekarok
mert a tomeg jol akarja erezni magat
cirkuszt a nepnek
jeee

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:25, 24-03-2005 
partiarc

Burny wrote:
esetleg, ha jönne a deftones (remélem most jól írtam ....:) ), vagy akár a Korn...! thx

"The Jesus tattoo on my hand keeps me
from masturbating." - Head, from Korn

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:46, 24-03-2005 
son of nitrous

[quote="Psure"]na latod eppen ezert vannak otvaros zenekarok
cirkuszt a nepnek
jeee[/quot

otvaros??? nem hiszem, hogy ezért vannak ilyen zenekarok..., nem hiszem, hogy a közönségnek akkora ereje van, hogy az ő izlésükre bízzák, hogy kit hívnak meg... thx

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:54, 24-03-2005 
tactile

badhead en mar olvasom a hozzaszolasaidat ebben a topikban 1 ideje..
mar az elso oldal ota langolsz non stop ember :shock:

pulp tobbet tett le az asztalra..nalam ez tette be az ajtot..
nalad lehet tobbet tett le de h nalam nem az kurva elet.

-majd most ha megnézi a buli képeit rájön élete újabb baklövésére.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:55, 24-03-2005 
ujonc

Burny wrote:
otvaros??? nem hiszem, hogy ezért vannak ilyen zenekarok..., nem hiszem, hogy a közönségnek akkora ereje van, hogy az ő izlésükre bízzák, hogy kit hívnak meg... thx

szerintem most elkezdődhetne a tyúk vagy a tojás esete, vagyis az átlagfogyasztó azt szereti amit kap a médiából, avagy a média azt sugározza amit az átlagfogyasztó szeret?
kábé tény, h az első az igaz, de részben maga után vonja a másodikat, és ezért van ez itthon így ahogy. na most nagyon röviden és érthetetlenül fogalmaztam meg, de ez egy kurvára végeláthatatlan vita (a vita jó értelmében) lenne.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:00, 24-03-2005 
metalhead

Burny wrote:
Psure wrote:
na latod eppen ezert vannak otvaros zenekarok
cirkuszt a nepnek
jeee[/quot

sugababes is azert volt mert kurvajo ugye? meg panjabi mc
sorolhatnam
nem, nem azert mert erre van igeny :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:16, 24-03-2005 
badhead wrote:
Burny wrote:

szerintem most elkezdődhetne a tyúk vagy a tojás esete, vagyis az átlagfogyasztó azt szereti amit kap a médiából, avagy a média azt sugározza amit az átlagfogyasztó szeret?
kábé tény, h az első az igaz, de részben maga után vonja a másodikat, és ezért van ez itthon így ahogy. na most nagyon röviden és érthetetlenül fogalmaztam meg, de ez egy kurvára végeláthatatlan vita (a vita jó értelmében) lenne.

Csak, hogy értsétek a lényeget. Mit sugároz MusicTV? Amit a néző szeretne, vagy amit az MTV?
Egyik sem, azt kapjuk amit a Viacom érdekeltségében van. És ennyi!

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 1364 posts ]  Go to page Previous  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 69  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]