badhead wrote:
csino wrote:
badhead wrote:
csino wrote:
jo azert ne szalljunk mar el, arrol van szo, hogy kiket latnank szivesen a nagyszinpadon, vagy kisebb szinpadokon. mivel ez sziget, olyan nagyon sokat nem lehet varni tole, ezert en pl nagyon orulnek ifju korom kedvenc zenekaranak, a deftonesnak, mert pl meg nem hallottam oket eloben. ebben nincs gaz sztem.
nem ebben nincs gáz, de 8 éve talán belefért volna érted, én vagy 3 éve semmit nem hallottam a deftonesról, (előtte se vált kultzenekarrá), szerintem eléggé eltüntek, és épp ezaz, h nem azokat a zenekarokat kéne hívni, akiket már sehova senki se hív, mert azért ennyire nem kevés a pénz....
tavaly adtak ki egy albumot
es nem is baj h nem lett kultorzenekar. neked legalabbis.
es eleg megszokott h a szigetre olyan zenekarokat hivtak, amelyek 5-6-7....12 eve meg topzenekarok voltak.
azert hadd varjam mar oket. koszi

lehet h tavaly adtak ki albumot, de attól még nem lehetett hallani róla.
ja ezaz, tök megszokott h 5-6-7....12 évvel ezelötti topzenekarokat hívnak meg, de ez szted nem kurvanagy baj? kábé ennyivel van lemaradva a magyar könnyűzenei kultúra. (és most nem magunkra gondolok, hanem a fentiekre, akik irányítják, és nem az összes stílusra, hisz pl sokról (akár dnb) ez szerencsére nem mondható el.
talan a soraim ironiajabol erezhetned, hogy nem orvendek annak a sajnalatos tenynek, miszerint regi topzenekarokat hivnak...
ezert lattam eselyet egy deftonesnak.
de tobbet errol sztem felesleges beszelni, eljen a sziámi!
egyebkent ha ennyire pesszimista vagy es csak a rosszat keresed, akkor talan hagyd is itt ezt a topicot. hozzaszolasaid nem tul sokat tettek hozza az idei sziget-program szinesitesehez.
matyko: ok
ratmot en is megneznem, de sajnos mar zack kilepett