i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 20:06, 15-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 905 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 46  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 01:54, 08-02-2005 

Psure wrote:
es miert?
mert nyilvan mindenki olyan zenet tol ami egy 16eves csimpokomon szamara is befogadhato :roll:
nem?

abszolut igaz. kiveve, hogy nem mindenki tol ilyen zenet. ezert az egal klub kisebb "nyomast" gyakorolva, eloterbe helyezte az ilyen bulikat, nyilvan nem azert, mert a tulajdonos a bohoclepesert lenne annyira oda.

meg lehet nezni, hanyszor van 1 honapban Palotai, hanyszor barmi mas. es ossze lehet hasonlitani, hogy melyiken hanyan vannak. (Palotain vannak tobben) es az is eszreveheto, hogy az a sok ember, akiktol "tomeg" lesz ezeken a bulikon nallunk, azok szinte semmilyen mas buliba nem jarnak el. (pluszba egy ideje a klub mar Cadikot sem "hivja", pedig egy ideig legalabb az jelentett valtozatossagot, hogy felvaltva jottek.)

igazabol palotait eleg reg nem hallottam mashol jatszani, csak 1-2szer egerben mostanaban, ami oszinten szolva nem tetszett. ezert igy nem is ot hibaztatnam, ezert az egeszert (ettol fuggetlenul lehet, hogy mindenhol igy szelektal)
mivel latja, hogy egerben ilyen emberek jonnek bulizni, ezert ilyen zenet rak.
kozonseg bulizik, dj boldog, klubbtulaj szamolja a penzt.
szoval teljesen rendben van dolog. :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01:59, 08-02-2005 
metalhead

ebbol az kovetkezik h ez egy ongerjeszto folyamat :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 02:14, 08-02-2005 

Psure wrote:
ebbol az kovetkezik h ez egy ongerjeszto folyamat :)

szinten igaz. ereztetik is a didzsekkel, hogy nemigen van rajuk szukseg. :)
apu eltartja az egesz kocerajt, eleg lenne ha ahvonta egyszer lennenek nyitva es o jatszana :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 03:30, 08-02-2005 
braindeath

Psure wrote:
es miert?
mert nyilvan mindenki olyan zenet tol ami egy 16eves csimpokomon szamara is befogadhato :roll:
nem?

persze, persze... a dj-k tehetnek arrol hogy milyen emberek jarnak a bulikba ...

arrol valoban az egal club 'vezetosege' tehet, hogy palotai neha tobbszor is fellep egy honapban es ezeken a bulikon pedig tele van a hely, de szerintem ez eleg sok helyen igy van az orszagban.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 03:36, 08-02-2005 
metalhead

HotHead wrote:
Psure wrote:
es miert?
nem?

persze, persze... a dj-k tehetnek arrol hogy milyen emberek jarnak a bulikba ...

nyilvan nem csak, de reszben

Profile  

Post subject:
PostPosted: 04:05, 08-02-2005 
braindeath

Psure wrote:
HotHead wrote:
Psure wrote:
es miert?
nem?

nyilvan nem csak, de reszben

es ugy gondolod hogy mi tudunk is valtoztatni ezen helyzeten? kivancsi lennek hogyan

Profile  

Post subject:
PostPosted: 04:42, 08-02-2005 
ujonc

HotHead wrote:
...
arrol valoban az egal club 'vezetosege' tehet, hogy palotai neha tobbszor is fellep egy honapban es ezeken a bulikon pedig tele van a hely, de szerintem ez eleg sok helyen igy van az orszagban.

Nalunk ugyan ez a helyzet a Hangarral. Most szombaton megint alig lezengtek paran Cadikon egy Palotaihoz kepest. A helyet vezeto srac mondta tobbszor, hogy neki szinte csak Apu eri meg.
Szerencsere nyilt egy uj, kisebb club ami jobban mukodik a "kevesbe ismert" fellepoknel is.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:45, 09-02-2005 
original nuttah

több igényt kell figyelembe venni... főleg az ország ezen csücskén, ahol azon parázik a közönség, hogy megéri e egy 200ftos v 300ftos buliba elmenni...megéri e h ha már 100ftal többet kell kiadni...ha egy "nemsztár" játszik? ez gáz...
a szervezők egész bulin azon izgulnak hogy legalább 0-lára kijöjjenek....

mi egy jó ideje szervezünk bulikat......kisebbeket, nagyobbakat....és általában "nemsztár" fellépőkkel.......mert újat akarunk mutatni..... ingyenes vagy 2-300ftos bulikkal.......mindig veszteség van.......és h miért csináljuk......tudja a fene....

MySpace

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:25, 09-02-2005 
partiarc

pact wrote:
azon parázik a közönség, hogy megéri e egy 200ftos v 300ftos buliba elmenni...megéri e h ha már 100ftal többet kell kiadni...

óóó sztem azért nem ilyen durva a helyzet

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:11, 09-02-2005 
metalhead

ha onerobol tolod kisvarosban akkor hidd el donto tobsegben ilyen a helyzet. orulsz ha nullara kijossz. amugy atlagoban is bukos mindig de mindegy.

Psure írta:

es miert?
mert nyilvan mindenki olyan zenet tol ami egy 16eves csimpokomon szamara is befogadhato
nem?

hat nem tudom es soha nem jatszottam olyan zenet amitol logni kene a falon a sok kis makinak. es ez meg is latszik pl egy palotai bulin.
akarmilyen jo breaket tolok az emberek szarnak ra. mondjuk mostanaban nem de meg mindig van ra pelda.
viszont ha zsolt valt onnantol kezdve orulet van es ha olyat rak amit en is raktam akkor is orjongenek ra. viszont amikor en raktam nem. na ez itt a vicc az egeszben.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:35, 09-02-2005 
metalhead

jokor johelyen :D
nade amit irtam, sztem abszolut megallja a helyet, okes h ez a zene divatos lett az utobbi evekben, de ha megnezzuk, h milyen zenek mentek regebben es most, talan erezheto a kulonbseg..
senkit nem vadolni akartam pusztan megjegyeztem, hogy a djken is mulik..miert nem mulna, hiszen miattuk mennek el a buliba, ok szolgaltatjak a zenet.. 8)
peace

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:10, 09-02-2005 
partiarc

noel wrote:
viszont ha zsolt valt onnantol kezdve orulet van es ha olyat rak amit en is raktam akkor is orjongenek ra. viszont amikor en raktam nem.

ezt mennyi djtől hallottam már :D
sznobság van

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:15, 09-02-2005 
metalhead

Psure wrote:
jokor johelyen :D
nade amit irtam, sztem abszolut megallja a helyet, okes h ez a zene divatos lett az utobbi evekben, de ha megnezzuk, h milyen zenek mentek regebben es most, talan erezheto a kulonbseg..
senkit nem vadolni akartam pusztan megjegyeztem, hogy a djken is mulik..miert nem mulna, hiszen miattuk mennek el a buliba, ok szolgaltatjak a zenet.. 8)
peace

de ha en veszek olyan zenet ami nekem tetszik akkor miert az en hibam felig meddig? :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:10, 09-02-2005 
metalhead

akkor viszont nem a te hibad, viszont fogadd el h ahhoz a zenehez ilyen kozonseg jar :lol:
viccelek

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:22, 09-02-2005 
metalhead

NEVICCELJ vagy lesz csimbum :box:

:lol: :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:22, 10-02-2005 
original nuttah

Psure wrote:
akkor viszont nem a te hibad, viszont fogadd el h ahhoz a zenehez ilyen kozonseg jar :lol:
viccelek

öööö sztem ez relatív.... mi az h "ahoz a zenéhez" :wink:

amugy erre felé még mindig a misszionárius munka folyik (2 "sláger" közé egy "okosabb" zene :) ) mondjuk most nem a dnb-ről beszélek

egyébként szenvedni egy buliért jó :D
szal nem köll minket sajnálni :lol: esetleg 1 kicsit

MySpace

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:37, 10-02-2005 
metalhead

sajnal a halal :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:50, 10-02-2005 
original nuttah

pact wrote:
...egyébként szenvedni egy buliért jó...

csak azért szenved az ember, amit szeret csinálni :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:40, 10-02-2005 

MainStream wrote:
noel wrote:
viszont ha zsolt valt onnantol kezdve orulet van es ha olyat rak amit en is raktam akkor is orjongenek ra. viszont amikor en raktam nem.

sznobság van

hát ja, neked is ugyanaz ugrott be mint nekem gondolom, debreceni fórumon lement ugyanez a gondolatmenet egyszer...de tényleg van benne igazság, nade mint tudsz csinálni noel?
egyébként a palotai kérdés tényleg felénk is így van, és nekem se szokott tetszeni (akkor, amikor dnbt játszik).

MS úr, lehet hogy örülnünk kéne, hogy nálunk csak kis bulik vannak, de oda eljönnek az emberek bárki is játszik a Nagy Budapestről jövet?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:50, 10-02-2005 
souljah

MainStream wrote:
noel wrote:

sznobság van

de erre tök könnyen rá lehet kontrázni azzal, hogy: kedveskék, a zsolti bácsi jobban tudja, hogy mikor, hol kell elsütni a trackeket az ívben :D

(és talán még pici igazság is van benne) ((akárcsak a sznobságban))

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 905 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 46  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]