szevasztok. öröm látni hogy miután megnyitottuk a topikot, legalább nem unatkoznak azok az emberek akik látatlanban hallatlanban kezdenek el az orrukból kicsi galacsinokat dobálni másokra!:)
a bulin sok embertôl kaptunk pozitiv visszajelzéseket és ez szerintem az elismerés nekünk a szervzôknek meg azoknak akik segítették a bulit. ellenben azokkal akik nem jelentek meg és kezzdeik eme nemes fenti tevékenységet. de hát ünneprontók kellenek ettôl jó a mulatság!!! még életcélommá tüztem ki hogy a fenti személyek, még a buli alatt irjanak pejorativ kritikát magáról a buliról hiszen ôk úgyis tudják hogy milyen szar lesz.
már rájöttem miért nem nagyon járok ide: egyszer letévedtem egy buliba a home-ba vagy pacha-ba vagy nemistudom melyik seggrázós helyre és kinézô megvetô tekintetek fogadtak hogy én mijafaszt keresek ott. ezt érzem én itt is emberek. ettôl szép itt az élet. ti csak osszátok azt észt és legyetek biztosak abban hogy ti vagytok a menôk meg a sztárok, isten lássa lelkem én ezt nem cáfolom meg. mi meg inkább csinálunk valamit. (helyettetek is) hogy történjen is valami mert a végén nem bulik lesznek, hanem fika estek a ipc fórumon (ezutóbbinak már picit olyan szaga van mint mikor a tévéden egy adó jön be és egész nap ugyanaz megy rajta)

unalmas is picit meg hát ezt láttuk és hallotuk már!!!
végszó: nagyon köszönjük azoknak akik eljöttek, respekt azoknak akik segitették a bulit akár egy füszál keresztbetételével is... köszönöm a többi három tagnak (lássátok nem nevesitek)
én jóléreztem magam: pRyus