bandiiii wrote:
nagyon nagyon tetszett a buli!rövid összegzés: az elejérol lecsúsztam, Bal szettje tökély volt. Nitrous hiba nélkül kevert látszott, h nagyon koncentrál! 1kor állt a pultba 3ig volt kiírva viszont reggel 7kor mikor már bealudtam még felnéztem a pultba és még mindig ott volt és kevert, ugyanolyan összpontosítással mint éjjel!hihetetlen ahogy bírta!!! csúcspont: mikor összerántotta a signalt meg a tonite rmxet

a reggeli b2b Liquiddel is iszonyat volt, köszi a zenéket és elismerés a kitartásért!! nem sokszor látok ilyet, h alig van már ember de a dj-k még mindig nyomják mert jólesik nekik...
Külön kiemelném a helyet, High Tech klub tele kényelmes ülohelyekkel , nagy tánctérrel és a hang is KEGYETLENÜL tisztán szól! Bárcsak Bp-n lenne ilyen hely mert az a reggeli Hév-visszaút szörnyu volt

ja, az az emelvény is b***ott jó, 2 orán át nem bírtam lejönni onnan

Legközelebb is jövök!
U.I.: nemtom milyen verziója volt az a CARRIER-nek ami éjjel ment vagy hogy hogyan voltak annyira elváltoztatva a hangok benne, de az BIZTOS nem az a verzió volt amit én eredeti Carrierként ismerek

és nem, nem a gridlok rmx volt

Örülünk, h ennyire tetszett, mindenesetre egy-két észrevétel: Nitrous szerintem is iszonyat durván pakol, technikailag iszonyat nagy respect neki, másodsorban pedig a zenék amiket pakolt azért is jár neki egy nagy big-up! (Kivéve, hogy felrakta az összes kedvencemet amit akartam pakolni: Bacteria remix, Camouflage, Desert Siege, stb... grrr...

)
Továbbá még két dolog: nem akarom Nitroust sem leszólni, de amit hallotál, a Signal és a Tonite az iszonyat nagy volt tényleg... és meg kell, hogy mondjam (mert megérdemli) az már a drágajó Axim barátunk műve volt.
Ami pedig a Carriert illeti, egyszer hallgasd meg az eredetit és a Gridlok remixet együtt! ... mert az bizony az volt! ;)
És még egy jó hír: Ha minden igaz (egy-két telefon után kiderül...) akkor a buli rögzítve lett, és természetesen közkinccsé fogjuk tenni, úgyhogy erről majd itt lehet tájékozódni, a mix pedig valszeg felkerül a Szolfézs oldalára! Addig is tessék szépen csekkolni! ;)

Big-Up Aximnak és Nitrousnak egyaránt! (Balt sajnos nem hallottam...

)