litch wrote:
fucktothemusic wrote:
jééézusom... mintha direkt dacból lenne olyan hangcucc egy helyen amilyen éppen van... sőt annyira jól megy azoknak a helyeknek ahova ilyen 1-200 ős bulikat lehet elsütni hogy szándékosan üldözik el az embereket...
mikor fogod már fel, hogy magyarországon vagy, és korlátozottak a lehetőségek? valamint észrevehetnéd hogy az utóbbi években azért javult a helyzet itthon... ( trafó is fejlesztett, süsiről nem is beszélve... ) az hogy az xp4-en jó volt a hang, az tudomásom szerint durva zsebbenyúlással végződött ( javítsatok ki ha tévedek ). amúgy meg sokan magára az előadókra sajnálják a belépőt... most gondoljatok bele, ha mondjuk 1.5X-es lenne a belépő mert jobb a hang, bejönne-e ugyanannyi ember?
de itt zárjuk is le a témát... mi megtesszük a magunk dolgát, ha nem tudtok segíteni legalább ne ártsatok a komplexusaitokon alapuló rosszmájú fikázásaitokkal... ( akinek nem inge... )
igazad van
a balkanra szulettunk viselkedjunk hat ugy ahogy itt szokas!
akinek meg nem jo ez annak a kurva annyat
fucktothemusic wrote:
most gondoljatok bele, ha mondjuk 1.5X-es lenne a belépő mert jobb a hang, bejönne-e ugyanannyi ember?
btw. eloszor 600Ftnek volt meghirdetve utanna 1000Ftnek megis lementek nemtomhanyan
600*1.6666=1000
szamolni lecci tanulj meg
1.neked annyit hogy ha valakit is anyáztam ( bár ilyenre nem emlékszem ) az azért volt mert gusztustalan hangnemben fikázott... normális kritikát mindíg is szívesen fogadtam. vagy már az is anyázásnak számít ha próbálok választ adni azokra a kérdésekre mely emberek ezreiből felháborodást váltott ki?
2. elnézést ha félreérthetően fogalmaztam, a 1.5X szorzót általánosságban gondoltam, nem a 600-as scorn belépőre. btw csak neked jutott eszedbe ebbe belekötni, mivel másba nem igazán tudtál... de ne búslakodj barátom! ebben a hozzászólásban is biztos lesz vagy ezer hasonló kapaszkodó! ha meg nem találsz hasonlót, ott lesz pár helyesírási hiba. nagyon kitolnál velem ha rávilágítanál pár elírásra!