meszadnb wrote:
implant wrote:
Odi wrote:
akko hol lesz a házibuli?

nem tudom de jatszanek valahol vagy mi csak nem szilveszterkor vagy mivan
Amugy Mr Butcher, Photoshop ugyben a DST megoldasa nem helyenvalo, valoban nem fog mukodni. Szili kozelebb all a megoldashoz en innen most talalgatni tudok csak. Mindenesetre nem nyultam photoshophoz mar kb harom honapja.
Az edit menu preferenceset nezt meg es ott lehet a scratch diskeket beallitani, a scratch file meretet, es valoban kell neki tenger hely. Ha tobb particiod van erdemes megnezni mi hova ment eddig mert ha jol emlekszem alapbol cre allit be mindent.
A photoshop ram virtualisan nem felel meg "ram" nak hanem amit tud bazinak cachefileba ment le, a history miatt es egyebek miatt, igy nem terheli a memoriadat hogy tobb softwaret is hasznalhass.
Ha nem megy akkor is valami a preferencesben de ehhez latnom kellene egy photoshopot most mert hiszed vagy nem nem emlekszem

(.......................)
amit mondtál az se lett volna jó, mert nem tudtam menüben lépkedni, mert el se indult(..............)
mikó' jöttök? 22én? iszunk?

Jajj de hulye vagyok, hat eleve inicializalas kozben jon elo! Amugy velem is elofordult ez regen es csak ujratelepites ment, ja.
A Corel, Illustrator es Photoshop
gyari verzioi mind csinal mokakat, talan meg a photoshop ok, de:
Corel egy par het mulva a felso menusor eltunik, ujrateszed vagy tools menu. (meg Corel baratunk eleve tud marha vicces mokakat produkalni, a tengernyi elcseszett filmet, idot es penzt ha emlitem. nem is szeretek vele dolgozni.)
Illustrator gyari miatt datumot kellett allitgatni jo sokszor mert egy bizonyos datum utan nem akart elindulni. Illuska is tud mokakat csinalni rendereles kozben.
A szaharara hogy kattantal ra ilyen hamar
Mindenkinek uzenem hogy IGEN, iszunk