dcs23 wrote:
lejárt a ti időtök! 800 huf egy kicsit sok belépőnek nem gondoljátok?
maximum legyen 500 huf oszt csá, a mentetlen pedig nem szimpatikus
a dnb jó, a chill jobb, azért a 20 emberért meg minek dnb party? Vagy magatoknak játszotok? Nem értelek benneteket...Majd tanultok a magatok hibályából..Teljesen szar hogy nyílt és bárki bemehet! az is baj hogy a Sziesztában cigit sem lehet venni, vagy az nem baj?Szerintem Fos és nevtséges ami Szolnokon történik. Underground nincs! Vagy ti vagytok a "mag", akkor bocccs...Szedjétek már össze magatokat!

naszóval
1. "800 huf egy kicsit sok belépőnek nem gondoljátok?"
nem. a buli úgy van (volt) kiszámolva, hogy a 800-as belépővel 150 embernél nem bukunk, és nem is nyerünk egy vasat se. nem lehet olcsóbban kihozni. egyébként se hiszem, hogy ez sok lenne, máshol se kevesebb. de Te az iq-ba biztos inkább befizeted a 800-as belépőt.
2. "20 emberért meg minek dnb party? Vagy magatoknak játszotok? Nem értelek benneteket..."
én meg Téged nem értelek. korábbi buliknál az átlag 200 vendég körül volt, de volt 300 is. ha 20 ember jól érzi magát, akkor már megérte. de Te ezt biztos nem érted...
3. "Teljesen szar hogy nyílt és bárki bemehet!"
szerinted jó lenne, ha zártkörű lenne? nem tudom hol élsz Te, de komolyan. akkor aztán tényleg csak a haveroknak csinálnánk, mert nem ismerem az összes embert, akit érdekelne a buli. hogy hívnám meg őket? és akkor házibulivá alakulna a dolog, nemde? egyébként is hogy szelektálnál a vendégek között: te jöhetsz, te nem...nevetséges lenne
4. "Sziesztában cigit sem lehet venni"
ehhez nekünk semmi közünk, a bár a tulajé. de ha konkrétan tudsz jobb helyet, szívesen látjuk az építő jellegű ötleteket, mert tényleg jobb lenne egy másik.
egyébként is a dohányzás káros az egészségre.
5. "Szerintem Fos és nevtséges ami Szolnokon történik."
sajnos tényleg egy szar állóvíz a szolnoki élet, és ezen szeretnénk segíteni, és nem csak nyavalyogni, meg siránkozni, meg szitkozódni.
6. "Underground nincs!
de van. csak az egész kezd elmenekülni szolnokról.
7. "Vagy ti vagytok a "mag"
én ezt nem mondanám. épp ilyen "magokra" van szüksége a városnak, akik így próbálnak szórakozni, és ne a jelenlegi alternatívákat (vannak egyáltalán?) részesítsék előnyben. mi csak ezt próbáljuk elérni. hogy többen megszeressék ezt a zenét.