i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 01:51, 19-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 2873 posts ]  Go to page Previous  1 ... 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67 ... 144  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 17:25, 24-11-2004 
metalhead

sziasztok! az iment mindenki gyonyoruen elbeszelt egymas mellett!
seasidehair, u.b.i., kis rendcsinalas, a REND kedveert.
1. regen nem a penzrol van szo, nem keres senki atom lovekat, deviszont a szervezoknek penzebe, es energiajaba kerul a dolog. Mindezek fejeben nem kellemes a kozonsegtol azt kapni hogy szarik a dologra. Baromira szet volt plakatolva, (szoval qlr, ez nem lehet gond). Tehat tudott rola mindenki.
2. a dolog csupan arrol szol, amit mar evek ota probalnak a sracok most is es amit probaltunk mindig is! KITERMELNI EGY MAGOT, akinek erdemes KLUBeletet letrehozni, Partykat szervezni. Azert, hogy az emberek azert latogassak a dolgot, mert tudjak hogy minosegi szorakoztatast kapnak.
3. itt most nem kecsorol van szo, nem Rezaekrol. Viszont ha a sok belefektetett szervezesi munka, dekoraciocsinalas, minden utan az otthoniak atjarnak mas varosba, annak kicsit palacsintaba szaras szaga van. Az meg eleg budos, na. Nem ellenuk szoltak a sracok, de kecson gyakrabban is van buli, es en speciel egyet kihagynek azert hogy mit csinalnak mar itthon, na. U.b.i., teged nem ertettunk itt az elobb nagyon nem ezzel az inkabb a kovetkezore toborozzatok dumaval, mikor ennel jobban a joisten tudna csak jobban toborozni, esetleg egy cirkuszi kocsi bemondoval.
4. Harom eve is szerveztunk partikat, es volt 200 atlag fo, de neha nem jott, csak harminc. Es nem volt kecson buli. Erre bementunk a varosba, mire az osszes arc ott ul es Sir a szaja EDDARA, a kocsmaba hogy nincs hova menni. Elozo nap adtam nekik flyert, pl.
Utana eljon, es aszongya az ajtonal"occaz forintbol siman berugok mashol"..
5. Mindenki odamegy ahova akar, a keresztbeszervezes okozta parat viszont nem illik a masik forumon rendbehozni a sajat partink hirdetesevel. (ez meg az en maganvelemenyem, nekem is lehet)

Ugyhogy ha rendezveny van, legyetek szivesek venni a faradtsagot es megnezni magatoknak. Vegulis a Ti szorakoztatasotokra van.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:35, 24-11-2004 
impulsecreator.hu

implant wrote:
Erre bementunk a varosba, mire az osszes arc ott ul es Sir a szaja EDDARA, a kocsmaba hogy nincs hova menni. Elozo nap adtam nekik flyert, pl.

Szánalmas felfogás.
De nem is ezeknek érdemes szervezni a bulit szerintem.
Aki nem szívesen adja ki rá a pénzt, az meg se érdemli a fáradságot. 8)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:35, 24-11-2004 
pokemon

implant wrote:
2. a dolog csupan arrol szol, amit mar evek ota probalnak a sracok most is es amit probaltunk mindig is! KITERMELNI EGY MAGOT, akinek erdemes KLUBeletet letrehozni, Partykat szervezni. Azert, hogy az emberek azert latogassak a dolgot, mert tudjak hogy minosegi szorakoztatast kapnak.

4. Harom eve is szerveztunk partikat, es volt 200 atlag fo, de neha nem jott, csak harminc. Es nem volt kecson buli. Erre bementunk a varosba, mire az osszes arc ott ul es Sir a szaja EDDARA, a kocsmaba hogy nincs hova menni. Elozo nap adtam nekik flyert, pl.
[/color]

es azok az emberek akik regen jartak celofanos bulikra azok hol vannak most?
amugy erre tenyleg kivancsi vagyok
egyszer szabi mutatott videofelvetelt szamitogepen olyan bulirol ami a varosban volt
ott voltak sokan ez teny
de azota mi valtozott szerinted?

amugy hetvegen talalkozunk akkor?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:17, 24-11-2004 
pokemon

A lenyeg az hogy, ha nem lett volna kecson buli akkor tuti mentem volna es biztos vagyok benne hogy itt is jol ereztem volna magam, es ha legkozelebb +int akkor lesz E.S. amikor itt C.K. sztem akkor is oda fogok menni, de ha nem lesz akkor viszont nyugodt lelkiismerettel megyek C.K.-ra!!!
PUNKTUM

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:29, 24-11-2004 
pokemon

Ja es persze azert mert "exile-fun" vagyok! :lol: :ah:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21:07, 24-11-2004 

én már nem tudok mit írni annyira felháborít ez az egész "botrány":) mindenki megy ahova akar.
ja, és implantnak igaza van.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21:32, 24-11-2004 
pokemon

L.A.S. wrote:
Aki nem szívesen adja ki rá a pénzt, az meg se érdemli a fáradságot. 8)

amikor Szabolcs unnepelte a szulinapjat a Megalloban, ami piszok veszteseges buli volt neki tudtommal, 4 baratnom helyett fizettem ki a belepot csak hogy eljojjenek velem. nekem megerte, mert jol ereztem magam, de ok a vilagert nem fizettek volna erte, bar megertem mert ok inkabb a Stockot preferaljak Szolnokon.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23:34, 24-11-2004 
droid

Nah,ahogy elnézem szolnokon mindenki csak "igényes" zenét (amibe nem fér bele a drumandbass)hallgat,szinjózanul bulizik,és persze elmult már 18 :roll: na mind1,semmi közöm hozzá,csak örülnék ha senki nem bírálná az ízlésemet,csak azért mert neki nem jön be a dnb.én mindig jól érzem magam a toronyban,szeretek oda járni,ennyi.
mellesleg elég nevetséges lenne,ha a itt ahol lakok a diszkósok árulónak neveznének,mert inkább kecsora megyek dnb buliba,mint hogy a dizsiben lötyögjek popzenére :lol:
(bocs,nem akartam semmi rosszat,csak nem kéne rezát és c-t leszólni)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23:45, 24-11-2004 
pokemon

Son Goku wrote:
mellesleg elég nevetséges lenne,ha a itt ahol lakok a diszkósok árulónak neveznének,mert inkább kecsora megyek dnb buliba,mint hogy a dizsiben lötyögjek popzenére :lol:

jo azert tegyuk hozza hogy a celofanosok sem disco zenet jatszanak :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23:46, 24-11-2004 
pokemon

De az arulo szoveg az azert durva... :?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23:48, 24-11-2004 
pokemon

u.b.i. wrote:
De az arulo szoveg az azert durva... :?

jajj azert nem olyan durva
en is postoltam szerintem regebben ilyet amikor filoztal hogy hova menj hogy arulo vagy ha nem szolnoki buliba mesz, de en akkor azt csak viccnek szantam :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23:54, 24-11-2004 
pokemon

Hat ja de ez nem ugy tunt mintha az lenne..
Na mind1 reszemrol a tema off! es most megyek alukalni...jo8

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23:58, 24-11-2004 
droid

seasidehair wrote:
Son Goku wrote:

jo azert tegyuk hozza hogy a celofanosok sem disco zenet jatszanak :wink:

nem is úgy értettem :) van 1 mix cd-m dst-től,és szerintem nagyon jó,de szívesebben bulizok dnb-re

Profile  

Post subject:
PostPosted: 00:00, 25-11-2004 
pokemon

Son Goku wrote:
[ van 1 mix cd-m dst-től,és szerintem nagyon jó,

szerintem is nagyon jo 8)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:13, 25-11-2004 
Dub Phase

jaj emberek elmegyek egy napra szabadságra aztán ezt kell látnom ha visszajövök netközelbe "dolgozni"?? :D :D :D

mi ez az osztás ami itt megy? :? ej-ej-ej...

na mind1.

ubi, seasidehair @ régibulitéma: jaja az kellemes emlék. kb. még lemezem is alig volt, olyan rég volt.

seasidehair egyetlenem gyeremárfelemesenre mert dumálhatnánk :wink: most lenne is miről, de majd elmondom

clownstep téma: most fogtok lenézni/utálni/fikázni/stb (tudom hogy mit írtam lentebb, és talán túlreagáltam az igenlést..mert:), dee... nekem van 3 ilyen zene amit kedvelek, viszont a többit tényleg nem tartom sokra. érdekes és idevág: Szolnokon ment a T-10 Dillinja remixe is. :wink: amúgy hallottam én is a mostani exile-mixet és nemtom de a második fele elég intelligensnek tűnik nekem, a vége meg pláne. nem sok köze van a clownstephez. Egyébként ez egy olyan téma, hogy én meg a trashmetált-dnb-t nem viselem annyira jól, de mértékkel és jókor az is tetszhet akár. szal ízlések és pofonok.

16alatti téma: inkább a 17-18 a jellemző a toronyban, 16 alatt azért nem sok van sztem, és amúgy se mindenki van készen ott sem

Son Goku: örülök ha tetszik a mikcem :wink: 8)

agymosás-téma: szerintem aki hülye, az a saját agyát mossa ki, s ezért nem rezáék a felelősek.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:22, 25-11-2004 
original nuttah

teljesen egyetértek implanttal, meg szabival is, és remélem lezárhatjuk már végre ezt a témát...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:05, 25-11-2004 
Dub Phase

áruló/ősszolnoki téma (na ez vicces tényleg): sztem nem az a lényeg hogy "hú ha nem jössz de bunkó vagy vazze", hanem az hogy kellően vonzó legyen a parti. minden erről szól. minden promóció, reklám, hirdetés, hasonló szinonímák...

a kérdés az: érdemes-e energiát fektetni, hogy meggyőzzünk néhány embert, hogy "figyejjémá itt szerintem te JOBBAN FOGOD magad érezni, akármi is legyen". szerintem nem érdemes. nem tudod megmondani hogy "te itt jobban fogod érezni magadat és kész!".

Szíve joga mindenkinek akárhova menni. az ízlés szubjektív dolog.

A szolnoki népnevelésről meg annyit, hogy sztem igenis az lenne a helyes, ha megtalálnánk az a progresszív középutat, ami még vonzza a progresszív (nem úgy értem, hogy progos) nyitott arcokat és ami még belefér az átlagos szolnoki szombaton este szórakozni menő személyek világába. a mai "gyerekek"-ből pont az hiányzik, hogy szegény nem tudja hogy miért jó neki az amit hall. ő nem ment végig azon az úton hogy hallgatott mindent: goát, technot, house-t, trance-t, neki csak ölébe pottyan a progresszív zene. fejbe csapja, elkényelmesíti. nem tanulja meg értékelni. nem jelent neki semmit. csak azt hogy hangos meg hogy üt a bassline. a zenei fejlődés egy folyamat. Richie Hawtin mondta talán (?): "It's process, not substance". Jah, de mostanság nincs elég idő a "progress"-re, mert az egyből le van osztva hogy mijé hallgat trance-t vagy techno-t s miért ez tetszik neki jobban. Én is goára bomlottam 17évesen, meg housera-technora 18-20 évesen, meg drumandbass-re 21-22 évesen, és én ma is tolerálom ami igényes ezekből a vonalakból. Az megint más téma, hogy mit játszok partikok, mit játszok ha rádiózok, és megint más ha otthon hallgatok manapság 26 felé közeledve.

Namármost ezzel csak annyit akarok mondani, hogy akiknek csak úgy az ölébe pottyan a zene, annak már nem öröm az hogy van lehetőség arra, hogy nem csak a dizsibe menjé, mert van itt néhány emberke aki rászánja a fizetését hogy tudjál hova menni bazzeg. 5 éve összetettük a kezünket, mert volt egy technoparti, manapság meg sokan csak finnyáznak rá. Bőség zavara van.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:09, 25-11-2004 
impulsecreator.hu

dst wrote:
akiknek csak úgy az ölébe pottyan a zene, annak már nem öröm az hogy van lehetőség arra, hogy nem csak a dizsibe menjé

Bocs, hogy beleszólok, de ez egy hatalmas igazság.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:20, 25-11-2004 
Dub Phase

Pontosan ott a lényeg, amit a külföldi sztárdj-k imádnak (mondjuk lassan már csak múlt idő lesz úgyis) hazánkban: az öröm hogy van valami esemény. Van még némi kulturális egy-egy buliban. Hangsúlyozom: még.

Odakint (GBR) teljesen átlagos ha dnb megy valahol. "Dnb-dj vagy? S akkor mi van? 3 unokatesóm is az"-kb. ilyen lehet ott a helyzet, azok alapján amit hallottam. Itthon is kezd erre felé tendálni.

Az egész elveszti a kulturális jellegét. Régen még repkedtek ilyen fogalmak, mint "önkifejező tánc", és néha még rácsodálkoztunk egy-egy új dologra. Most meg mivan: a zúzás a lényeg. A partikon dühöng a hedonizmus és a jelennek való élés. A dj-k pedig olyan zenét játszanak ami a partizók ez iránti szükségletét kielégíti. Ezáltal a zenéből is kiveszik a tisztelet és vicaversus: az emberekből a zene iránti respektum. Mondjuk ez is egy folyamat és nem tehetünk ellene semmit. Részben mert a folyamat önmagát gerjeszti és minden eleme tovább és tovább, s márrészt azért sem, mert az ember alaptermészete áll mögötte.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:22, 25-11-2004 
impulsecreator.hu

(én meg csak ámulok, hogy mekkora igazságokat írsz :wink:)

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 2873 posts ]  Go to page Previous  1 ... 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67 ... 144  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]