meszadnb wrote:
a vandégekkel nincs is ott gond, csakhát szerintem rezáék 190bpm-es clownstepje nem a legjobb...meg a közönségük se. mondjuk erről azt is mondhatnánk, hogy nem ők tehetnek, és ez igaz is félig-meddig. de KIHANGSÚLYOZOM, ez az én magánvéleményem, ez nem fikázódás, nem bántásképp mondom.
hat nekem ez fikazodasnak hangzik, ne haragudj ram ezert ez az en maganvelemenyem
ha a kozonsegre azt mondod hogy nem a legjobb, ez inkabb bantas nem?
amugy mi az hogy nem a legjobb? miert nem jo? hogy lehet 200-300 embert altalanositani?
teny hogy szolnoki bulikban kevesebben vannak mint kecskemetiekben. talan azert mert tobb embernek tetszik az a buli, vagy egyszeruen csak azert mert kecskemeten es kornyeken tobb ember erdeklodik az effele bulik irant mint Szolnokon
annyiszor beszeltuk mar ismerosokkel akik szolnokiak es szereteik a dnb-t hogy erre ebben a varosban nincs akkora igeny hogy nyeresegesen vagy minimum nullara ki lehessen hozni egy bulit
egyszer a sziesztaban volt meg nyaron egy buli, a Zolinak meg a Bazsinak a szulinapi bulija, jatszott dst, reza, c, meg ha jol emlekszem meg volt celofanos dj de nem tudom ki, na ott volt kb 100 fizeto vendeg, ejjfel utan mar nem is szedtek belepot
es meg igy sem jott ki nullara
sokan peldaloztak ezzel a bulival, hogy lasd megis van erre igeny Szolnokon is, de mondtuk hogy az emberek javareszt ismerosok voltak akik csak a szulinaposok miatt mentek el, es voltak kb 40-en kecskemeti fosulisok akik szinten a szulinapos miatt mentek el
mindenesetre ha csak a sajat barati korombol indulok ki Szolnokon...

ha egy orat konyorogtem a baratnoimnek hogy jojjenek el velem a Megalloba akkor nem mondok sokat...
de hat izlesek es pofonok...
viszont aki szereti ezt a zenet az orulhet hogy ti csinaltok bulikat attol fuggetlenul hogy nyereseges e vagy sem