i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 18:44, 14-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 278 posts ]  Go to page Previous  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 17:09, 30-08-2004 
ujonc

Luki wrote:
es telleg ures volt a tobbi kassza
szal magara vessen aki megallt masfel orat tulekedni...

a baj alapvetően azzal volt,hogy aki pl nem pesti,hanem máshonnan jött föl a parádéra,az nem ismeri annyira a környéket,ill nem tudja hol lehet bemenni és hol nem..! én sem tudtam..! nem érzem magam hülyének mert nem tudtam a többi kasszáról, hanem úgy gondolom,hogy a szervezés volt szar,ugyanis kiírhatták volna,hogy vannak még kasszák...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:24, 30-08-2004 
partiarc

Tanulva a tavalyiból, jó hamar, kb. fél tíz felé értunk oda. Első kassza fullon, többi üresen! Gyors karszalagváltás és irány a party! Azt kell mondjam nekem összességében bejött a buli. Viszont a dnb-ről lemaradtam, úgy ahogy van. Matrix szettjébe belehallgattam, de olyan iszonyatosan halk volt, hogy hagytam az egészet és inkább hallgattam Anthony Rother-t, aki jó volt ugyan, de abszolut nem oda való. Hot-X elég jó zenéket pakolt (elektro és minimal (!!!)), Thomas Schumacher nemkülönben. És végül maradtam Monika Kruse és Dj Rush szettjeire. 8) Mivel elsősorban a techno a fő zenei irányzat a bónuszon, ezért érthető, hogy a drum and bass kissé el van hanyagolva. Például nem értem miért kell kamionról nyomatni a zenét, amikor lehetne pl. egy normális dj pultot felépíteni a sátorba.. Utoljára akkor volt jó a Bónuszon a dnb, amikor a Körcsarnokban (mostani Red Pulse aréna) volt Peshay és Mc.Moose...Máshogy állna a dolog, ha most is ott lett volna :? És az Olimpiai csarnokkal mi van? Ott miért nem lehetett party?? :roll:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:49, 30-08-2004 
ujonc

Megkövetem magam..szervezés,csöpögő izzadság,világitórudas sipolo "emberek dnb-n ,hangzás,kezdési és befejezési idő ezt a "pár aproságot" ellensulyozták opticalék.... :oops:
tehát a dj-ket és a közönség egy részét leszámitva mindenki bekaphatja :fuckoff: és a szervezőket :akaszt: kéne....
égés ilyen dj-ket ilyen helyre hivni szerintem... :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:54, 30-08-2004 
kisfröccs

Csak wrote:
Luki wrote:
es telleg ures volt a tobbi kassza
szal magara vessen aki megallt masfel orat tulekedni...

a baj alapvetően azzal volt,hogy aki pl nem pesti,hanem máshonnan jött föl a parádéra,az nem ismeri annyira a környéket,ill nem tudja hol lehet bemenni és hol nem..! én sem tudtam..! nem érzem magam hülyének mert nem tudtam a többi kasszáról, hanem úgy gondolom,hogy a szervezés volt szar,ugyanis kiírhatták volna,hogy vannak még kasszák...

en se tudtam, hogy van amsik bejarat
siman amikor meglattam a kismillio embert elindultam tovabbsetalni

egyebkent meg ne ikszelj, szexelj
dzsidzsi wrote:
itt mindennek az a vege hogy inni kell

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01:04, 31-08-2004 
ujonc

minden topicban kell, hogy fikázzon valaki, úgyhogy:
iszonyat bánom, hogy elmentem. nem,nem a sorbanállás,mert azt még kibírtam valahogy, de ezekért a élményekért soha nem álltam volna be a sorba..... a hang iszonyat gáz volt, bár azoknak a zenéknek teljesen mindegy (agyatlan, buta, hatásvadász, nem hiszem el, hogy matrixnak, meg opticalnak tényleg tetszenek, amiket játszanak) én a zene miatt mentem el, és nagyon nagyot csalódtam, biztos régen voltam már bulizni pesten, de ha ez megy mostanában, inkább nem is megyek többet....

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01:06, 31-08-2004 
son of nitrous

Én csak megköszönöm annak a kb 100 embernek aki rálépett,belerugot barátnőm és az én táskámba és meg csak egy bocsot se dobott oda ellenben a többiekkel!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01:08, 31-08-2004 
original nuttah

[quote="phlegmatic"](agyatlan, buta, hatásvadász, nem hiszem el, hogy matrixnak, meg opticalnak tényleg tetszenek, amiket játszanak)quote]

valaki talaljon mar ki uj jelzoket a klonsztepre, mert mar unalmas hogy mindenki ugyanezeket a szavakat hasznalja
es ujabban a klonszteppezes is meno ugylatom
haha

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01:10, 31-08-2004 
metalhead

legyen mondjuk a szarfos

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01:20, 31-08-2004 
ujonc

hívhatjuk, aminek akarjuk, ami fos, az fos.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01:44, 31-08-2004 
original nuttah

phlegmatic wrote:
hívhatjuk, aminek akarjuk, ami fos, az fos.

te, mint erto szava sokat szamit
...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01:46, 31-08-2004 
ujonc

már vártam, hogy valaki belémkössön.....

Profile  

Post subject:
PostPosted: 04:18, 31-08-2004 
soulproof

GZS wrote:
Én csak megköszönöm annak a kb 100 embernek aki rálépett,belerugot barátnőm és az én táskámba és meg csak egy bocsot se dobott oda ellenben a többiekkel!

ja azt en is mindig beszopom ha a foldre teszik a taskajukat es en arra kisertek :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11:35, 31-08-2004 
mindscape

hehe te akkor szopod be igazán, ha magadat teszed a földre, és rajtad mennek keresztül páran :lol:

http://www.myspace.com/mindscapednb
http://www.myspace.com/scumscape
http://www.virb.com/mindscape

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:38, 31-08-2004 
droid

Hát sok újat nemtok mondani, mer nagyjából mindent elmondtak a többiek előttem. Nekem is vegyes érzelmeim vannak a bulival kapcsolatban.
Az, h megvettem elővételben a jegyet és utána 1 órát a többi helyszínen vevővel verekedjek, az kicsit durva volt.
Aztán mikor beértem meg full béna hangrendszer, haverokkal lazán tudtunk dumcsizni, "normális" hangon. Aztán 1 kis piálgatás után visszatérve már Matrix fogadott, hát sztem se parádéhoz illő szettel. Halom lötyizene, néha bebiggyesztett 1-2 zúzós nótát, szal nem volt az esetem (mondjuk azok a zúzósak komolyak voltak). Mákji Májk-nak igaza van, h bónuszra ne illyen szettel jöjjön, ilyennel menjen kis klubba v nemtom. De sztem keményebb dolgokra számított a többség.
Na aztán optical már kicsit komolyabban nyomta. Denszeltünk is rendesen, csak ne lett volna az a "vízesés" meg az a sok droid hyperes nekem is baszta az agyam, főleg amikor elkezdtek síípolni :evil:
Az MC meg nemtom ki volt, de sztem iszonyú tré volt. Végig szövegelt, alig volt vmi rím benne, meg full nem ütemre, meg amikor énekelni próbált azis elég phos volt, szal ennyit róla, inkább jött volna RymeTyme.
Palotaiék kurvanagyok voltak parádén meg bónuszon is (mind2n a végén :) )
Meg az volt még idegesítő h kijöttem a sátorból és 1ből a goa meg a techno csapta meg a fülem (sorry, de 1ik se az esetem). Szívesebben hallgattam volna kinn a dnb sátorból kiszűrődő zajokat v vmi chill-t.
Ja az üres kasszák amúgy merre voltak?
Szal nagyjából közepes volt a buli, volt már jóval jobb is.
Csak: kössz az elismerést :) remélem az én szövegem is elolvassa vki :)
(Ja a parádé meg úgy volt szar ahogy,kamionok 1más hegyén hátán, tele zombikkal, kiv. a volt kamiont, amikor palotai tolta a dnb-t (mer én a breakbeat-et nem komálom). Mondjuk közelállva a kamionhoz nem lehetett normálisan hallani a zenét, csak kicsit távolabb.)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:43, 31-08-2004 
droid

Ja meg a táskalerakással kapcsolatban még annyit, h engem pl kurvára idegesítenek a táncér közepén fetrengő táskahalmok. Mikor próbálok táncolni v épp ki v be mennék és a fényektől v a sötéttől nem veszem észre és mindig belebotlok. Szal sztem v ne hozzatok táskát, v vegyétek fel, v rakjátok le, de akkor ne a tánctér közepén, hanem a legszélén. Bár néha észreveszem ha az előttem menő elesik benne, akkor kikerülöm :D de ha elbotlok benne akkor azért szoktam 1 bocs-t dobni. dee akkoooris!!! :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:45, 31-08-2004 
metalhead

Georgeo wrote:
bónuszra ne illyen szettel jöjjön, ilyennel menjen kis klubba v nemtom

ritka nagy phasz vagy te ecsém :roll:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:47, 31-08-2004 
paprikaman

just4fun wrote:
Georgeo wrote:
bónuszra ne illyen szettel jöjjön, ilyennel menjen kis klubba v nemtom

ritka nagy phasz vagy te ecsém :roll:

pont ezt akartam en is irni ! :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:51, 31-08-2004 
droid

Bocs, h nem tartozom a nagy Matrix fanok közé, de sztem nem teljesen szombathoz illő volt, amit tolt.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:54, 31-08-2004 
Torespont Radio

tájékozódj a fellépőről mielőtt bedobsz vmit :idea:

You think you're big time?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:54, 31-08-2004 
droid

Georgeo wrote:
Mákji Májk-nak igaza van

egymásra találtatok, nézzétek egymást hosszúideig,hátha az agyatokhoz kaptok,bár ezt kétlem 8)

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 278 posts ]  Go to page Previous  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]