Hát sok újat nemtok mondani, mer nagyjából mindent elmondtak a többiek előttem. Nekem is vegyes érzelmeim vannak a bulival kapcsolatban.
Az, h megvettem elővételben a jegyet és utána 1 órát a többi helyszínen vevővel verekedjek, az kicsit durva volt.
Aztán mikor beértem meg full béna hangrendszer, haverokkal lazán tudtunk dumcsizni, "normális" hangon. Aztán 1 kis piálgatás után visszatérve már Matrix fogadott, hát sztem se parádéhoz illő szettel. Halom lötyizene, néha bebiggyesztett 1-2 zúzós nótát, szal nem volt az esetem (mondjuk azok a zúzósak komolyak voltak). Mákji Májk-nak igaza van, h bónuszra ne illyen szettel jöjjön, ilyennel menjen kis klubba v nemtom. De sztem keményebb dolgokra számított a többség.
Na aztán optical már kicsit komolyabban nyomta. Denszeltünk is rendesen, csak ne lett volna az a "vízesés" meg az a sok droid hyperes nekem is baszta az agyam, főleg amikor elkezdtek síípolni
Az MC meg nemtom ki volt, de sztem iszonyú tré volt. Végig szövegelt, alig volt vmi rím benne, meg full nem ütemre, meg amikor énekelni próbált azis elég phos volt, szal ennyit róla, inkább jött volna RymeTyme.
Palotaiék kurvanagyok voltak parádén meg bónuszon is (mind2n a végén

)
Meg az volt még idegesítő h kijöttem a sátorból és 1ből a goa meg a techno csapta meg a fülem (sorry, de 1ik se az esetem). Szívesebben hallgattam volna kinn a dnb sátorból kiszűrődő zajokat v vmi chill-t.
Ja az üres kasszák amúgy merre voltak?
Szal nagyjából közepes volt a buli, volt már jóval jobb is.
Csak: kössz az elismerést

remélem az én szövegem is elolvassa vki
(Ja a parádé meg úgy volt szar ahogy,kamionok 1más hegyén hátán, tele zombikkal, kiv. a volt kamiont, amikor palotai tolta a dnb-t (mer én a breakbeat-et nem komálom). Mondjuk közelállva a kamionhoz nem lehetett normálisan hallani a zenét, csak kicsit távolabb.)