i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 13:50, 14-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 226 posts ]  Go to page Previous  1 ... 8, 9, 10, 11, 12
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 14:54, 18-08-2004 
impulsecreator.hu

Huhh...

Ez az...

Ez kell...

Ezek szerint a világon és Magyarországon is hemzsegnek a májer szar arcok, akik egyáltelán nem adnak semmit a közönségnek...
Tény, hogy mixelni nem nehéz megtanulni. Igen. De: olyan fogásokat alkalmazni, amelyek a mások által elkészített zenék összerakásakor külön szépséget képeznek, már nem olyan könnyű. Ott van pl. a True Playaz-csapat, pl. Hype, aki a 150-160bpm-re úgy faderezik, hogy a szánk tátva marad, vagy Andy C, akit bár annyira nem szeretek, de azt el kell ismerni, hogy a percenkénti keveréseivel lealáz mindenkit...
Sőt, én azt is sejtem, hogy a cikk írója csak dobálózik az irományban használt nevekkel. Elég sok helyen érződik, hogy a szövegben említett művészekről fingja sincsen.
Másrészt pedig az ellenvélemény megfogalmazásának legundorítóbb módját választotta, telis-tele trágársággal.

Ez olyan, mint amikor a magyar hip-hop élet "sztárja", Majkapapa azt mondta: én utálom a dj-ket, semmi szükség rájuk. Ja, persze, szerintem neki gőze sincs arról, hogy ki az a DJ Muggs, Vadim, Krush, Shadow, Honda... Vagy hogy hazánkban maradjunk, Mango-t se hiszem, hogy sokat hallgatja...

Én azt mondom, hogy a Matulával és ahozzá hasonló aktuális fikagépekkel nem törődjünk többet, pláne ne b.sszuk fel rajta magunkat, mert a többség, aki a zenét és a dj-kuétúrát szereti, megérdemli, hogy tövább fejlődjön az egész, oltógépek meg mindig lesznek.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:56, 18-08-2004 
Torespont Radio

és olyanok is akik feleslegesen húzzák fel magukat ilyeneken :D :D

You think you're big time?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:59, 18-08-2004 
impulsecreator.hu

cHin0 wrote:
és olyanok is akik feleslegesen húzzák fel magukat ilyeneken :D :D

:lol: :lol: :lol: Érted. Azért mégiscsak kiadtam a lemezeimre fél millát, most gyűjtök lrmrzjátszóra meg keverőre, végre képben érzem magam meg minden, és egy picit érzékenyen érint, ha egy-két nagyfejű kontár okoskodik... :lol: :lol: :lol:

Na de télleg szarok rá... :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:54, 23-08-2004 
pokemon

Kábé ide tartozik:

http://www.sg.hu/cikk.php?cid=33437&PHP ... 0a3c96d95c

"A döntés szerint a fájlcserélgető hálózatok - bár a kalózmásolatok terjesztését is lehetővé teszik - számos legális cél érdekében is felhasználhatóak, és a p2p szoftverek készítői nem felelősek a felhasználók tetteiért. A döntés értelmében a bíróság helybenhagyta a Grokster és a StreamCast ügyében korábban meghozott határozatot, és elutasította a zeneipar fellebbezését. A bíróság felhívta továbbá a kongresszus, valamint a zeneipar képviselőinek figyelmét arra, hogy a gyors technológiai fejlődés miatt nem ajánlatos olyan irányba módosítani a szerzői jogokat védő törvényt, amely kivételes helyzetbe hozná, és tulajdonképpen bebetonozná a már piacon lévő cégeket és az általuk forgalmazott lejátszókat. "

öltözzön sok pénzből parasztnak!

A vélemény olyan, mint a segglyuk: mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a
másikéra.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:29, 23-08-2004 
cop.underground.hu

L.A.S. wrote:
:lol: :lol: :lol: Érted. Azért mégiscsak kiadtam a lemezeimre fél millát, most gyűjtök lrmrzjátszóra meg keverőre, végre képben érzem magam meg minden, és egy picit érzékenyen érint, ha egy-két nagyfejű kontár okoskodik... :lol: :lol: :lol:

ne torodj vele, lehet az meg ot-tizmilla is, ha komolyan gondolod :) akkor hogyan fogsz az ilyenekre reagalni? szerintem siman mosolyogsz majd egyet... :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:06, 23-08-2004 
souljah

Beat Owen wrote:
Kábé ide tartozik:

http://www.sg.hu/cikk.php?cid=33437&PHP ... 0a3c96d95c

"A döntés szerint a fájlcserélgető hálózatok - bár a kalózmásolatok terjesztését is lehetővé teszik - számos legális cél érdekében is felhasználhatóak, és a p2p szoftverek készítői nem felelősek a felhasználók tetteiért. A döntés értelmében a bíróság helybenhagyta a Grokster és a StreamCast ügyében korábban meghozott határozatot, és elutasította a zeneipar fellebbezését. A bíróság felhívta továbbá a kongresszus, valamint a zeneipar képviselőinek figyelmét arra, hogy a gyors technológiai fejlődés miatt nem ajánlatos olyan irányba módosítani a szerzői jogokat védő törvényt, amely kivételes helyzetbe hozná, és tulajdonképpen bebetonozná a már piacon lévő cégeket és az általuk forgalmazott lejátszókat. "

ezt a minek örűlsz rovatba kb. :D
ennek örülök

amcsik annyi törvényt és határozatot hoztak, annak érdekében, hogy senki semmilyen formában ne tudja korlátozni senki szabadságát és akaratát, hogy a p2p-sek simán megnyerték az ilyen törvényekre hivazkozva.

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 226 posts ]  Go to page Previous  1 ... 8, 9, 10, 11, 12

All times are UTC + 2 hours [ DST ]