elounda wrote:
jócskán hézagos volt a közönség, de azért jól tolták, alig lehetett lelőni őket, Bal is jól melegített be.
egyébként Home jelenleg kritikán aluli, eléggé leáldozóban van - szerintem. 2 másik terem bezárva (ok, érthető, kevesen voltak), italárakkal, fénytechnikával meg megb*szhatják az anyjukat.
Kb. egyetértek.
Bukem megint fantasztikus volt, naon jól pakolt szerintem, Conrad orgánumát pedig egyszerűen nem tudom megunni. Annyira karakteres, annyira szuggesztiv. Kivételes MC.
Az tény viszont, hogy a Home-ban - megkockáztatom kijelenteni - félház sem volt.
A 2 kisterem eltorlaszolva. Bárpult hűtőinek fele üresen. Nem mintha nem lett volna elég a pia, de egy "szuperklub" esetében szerintem ez mindenképp rosszul kommunikál. Aztán nem volt sem 'Vilmoskörte' sem 'Kóser szilva'; sem semmilyen meleg ital, ami szintén presztizscsökkentő a szememben.
De a legdurvább, amit láttam, az az volt, hogy a wc-s néni a szemetesből folyamatosan szedte ki az össze nem gyűrt kéztörlőket, és hajtogatta vissza a tartóba. Na, ez a nem gyenge.
Én életemben 2X voltam a Home-ban, anno Bukemen és most. Hát elég kontrasztos a változás. (Igaz, akkor pont a tömeg nyirt ki).
Dress code ügyben annyi, hogy sok rövidnacis volt, tehát no para.
A légkondi pedig tényleg példásan működött, erről más szórakozóhelyek is példát vehetnének!
Végeredményben én jól éreztem magam, mert kényelmesen, az egyik dobogó tetején bőrhokedlin üldögélve nézhettem végig az estet, nem lökdösött, nem öntött le senki, és a zene nagyon finom volt végig.
De summa summarum: Home is dead.