i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 02:56, 19-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 2873 posts ]  Go to page Previous  1 ... 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37 ... 144  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 14:00, 25-05-2004 
ujonc

Huhh!

Látom izzik a topic! Miket lehet itt mostanság olvasni! Előtörnek emberkékből gondolatok!
:megafon: :vitatkoz:

Ez persze nem baj, igy jutunk előrébb!
Egész megindított, so én se tudom megállni hogy ne osszam meg a kis gondolatkavalkádomat csak hol is fogjak bele?
Nagy igazságokat irnak le a kedves hozzászólók és szeritem mindenki gondolatán el kéne mélázni, nem csak legyinteni pláne ha az segítő szándékú mégha nem is feltétlenül értünk vele egyet, de elég a közhelyekből.

Nekem ugy rémlik hogy mikoris elindult ez az egész TechHáz-story 'constatáltuk' magunkban sztem nagyon helyesen és akkor még talán tiszta fejjel, hogy ez a hely alkalmas lesz INGYENES, BEÜLŐS estekre. És hát lett is belőle egy "beülős" hely és vagyunk annyian amennyien vagyunk. Körülbelül annyian ahány ember képes arra hogy kéthetente beüljön egy helyre "csak" a zene miatt de ehhez kell egy nagy adag zenei megszálottság, fanatizmus. Sok emberkének az hogy elinduljon egy helyre és esetleg ott is töltse a szombat estélyét kevés az hogy jo zene szol.
Jópár ismerősöm van aki szereti ezt a fajta zenét de nem annyira hogy ott üljön egész este és zenét hallgasson kéthetente, viszont ha van egy nagyobb táncos est arra mégiscsak elnéz, de nem 2 hetente ülni.
Be kell látnunk az utca emberének nem feltétlenül tölti ki a zene az életét. Vannak ilyen emberkék is de azok ott is vannak "többnyire" kéthetente. Azt meg el kell fogadjuk hogy Szolnokon ez egy maroknyi embert jelent. Ez a maroknyi zenekedvelő emberke viszont összejön kéthetente és együtt vannak egy helyen és mondjuk nem az Irbe vagy mondjuk a Music-ba kell leülniük ha meg akarnak beszélni valamit. Szerintem ez a rendezvény ennyit bir és erre hivatott.
Szoval ezzel az egésszel azt akarom hogy szerintem "beülős" helyhez éppen megfelelő a létszám.

Ha nagyobb tömegeket akarunk megmozgatni ahhoz táncoltatás, buli kell, hogy legyen miért felvenni a kedvenc adidas felsőnket és a legujabb puma cipőnket, és elinduljunk otthonról
:sneaker: :sneaker: :sneaker:
és ne a megszokott sarki kocsmába üljünk le cigit csinalni, hanem erőt vegyük magunkon, ehhez viszont nagyobb hangtechnika, több visual, nagyobb felhajtás szükséges, amihez viszont pénz kell, vagyis belépő, ami véleményem szerint ezen a helyen nem helytálló.
Vagy ha mindenképp ezen a helyen akarjuk megmozgatni az embereket, akkor vhogy ki kell alakitani egy táncteret. Ezügyben épp most beszéltem egyik szolnoki cimborámmal és esetleg valamennyi hangcuccal hozzá tudna járulni a dologhoz.
Csak könyörgöm döntsük el hogy mit is akarunk!

Egyébként ugy hallottam hogy van mostanság egy nagyobb Siestás táncos est készülőben mondjuk ugy juli elejére.

Szabinak meg óriási Gratula!
:taps: :taps: :taps:
Így tovább!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:24, 25-05-2004 

Fúhátén nem akartam ilyen indulatokat kiváltani, tényleg csak "ötletezek". Pont azért, mert az én társaságomban mindenki olyasfajta "utcaembere", amilyenről szili írt. És tul.képpen az ő véleményüket írtam. Ezeket szokták mondani, amikor megkérdezem, miért nem megyünk. Jobb nekik a megszokott helyen (nálunk Árkád) ülni, és beszélgetni. De nem voltam rest, hívtam őket, és össze is jött egy frankó kis asztaltársaság a kerthelyiségben, dehát vegyes a banda, sokan nem szeretik az elektronikusat... de jól érezték magukat, és még jönni fognak velem!
Én bízok a szolnokiakban, sztem ha jól csalogatják őket, mozdulnak, ezért írtam, hogy talán hogy is lehetne azt.(mármint csalogatni)

Rosszindulat egy csepp se, veletek vagyok!

szabi: és most már úgy lesz, hogy: "Dst (Bp. Tilos rádió)" ?
Gratulálok!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:57, 25-05-2004 

2004. JÚLIUS 3. 21:00-9:00
celofán kollektíva bemutatja:
--PSY AND BASS OPEN AIR--
SZIESZTA KLUB
2 HELYSZÍN, CSAK SZABADTÉR ->
MEDENCE: DRUM AND BASS
HÁTSÓ KERT: GOA

FELLÉPŐK HAMAROSAN

TÁBORTŰZ, EXTRASOK VISUAL, EXTRA HANG, TERMÁLVIZES MEDENCE, LUFI, ESŐ ESETÉN FEDETT HELYSZÍN
BELÉPŐ 800FT KÖRÜL LESZ

INFO: CELOFANKOLLEKTIVA@BEATS.HU, 0670/5402754

SZÓRÓLAPOK, PLAKÁTOK HAMAROSAN VÁROSSZERTE

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:07, 25-05-2004 
Dub Phase

Szép lesz az idei nyarunk...

Fent vannak a hétvégi képek!! Most elég érdekes képek készültek, érdemes megnézni!

mentalien te meg kűggyed mán az általad csináltakat mélbe oszt hadrakom ki :wink:

Feltoltam már a 2 Szolnok Beatzes válogatást, meg 2 mixet, és 1-2 nap kérdése, hogy letöltehető legyenek. Az új frame-mentes felépítés (semmi radikálisan új külsőre nem kell gondolni) is kész van már, de még a php-val kicsit szenvedek...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:28, 26-05-2004 
metalhead

Quote:
Egyébként ugy hallottam hogy van mostanság egy nagyobb Siestás táncos est készülőben mondjuk ugy juli elejére.

mint latjuk, minden gyanu beigazolodott. :wink:
Quote:
2004. JÚLIUS 3. 21:00-9:00
celofán kollektíva bemutatja:
SZIESZTA KLUB
2 HELYSZÍN, CSAK SZABADTÉR ->
MEDENCE: DRUM AND BASS
HÁTSÓ KERT: GOA

/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
Chill pics: ha tenyleg igaz minden a fonokrol akkor ott nincs mellebeszeles, ha jo fej a fonok az sokat jelent. (ez nem vicc) es egy ido utan akinek van egy kis esze rakap a helyre mert - bocsi - de egyresz iszonyat szep az az epulet, muemlek es a kornyek is eleg frekventalt. (foutca) exkluziv na.
/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
Quote:
Fúhátén nem akartam ilyen indulatokat kiváltani, tényleg csak "ötletezek".

helyes, igy gordul elore a szeker!!
amugy jok a kepek! :pimp:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:30, 27-05-2004 

meszadnb wrote:

:xtina:
Jól hangzik!
Fellépőkről tudni már valamit?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 03:19, 29-05-2004 

Csá mindenki!

Implant: Remélem még a régi mailcímed van, mert arra küldtem a múlt7en Feki számát. Bocsi a késlededésért, de ritkán jutok ide. Aranyos vagy hogy nem nézed ki belőünk hogy csak úgy bemondjuk az unalmast. Puszillak titeket.

D.nasty: Túl vagyok az első indulataimon és inkább úgy gondolom majd személyesen v. mailben megbeszéljük amit mondani akarok.
Ha nem lesz már a suli többet tudunk foglalkozni ezzel az egésszel remélem. Egyenlőre no idő, no festék, no $. merthogy ilyen is van.

Amúgy ha kellünk vetíteni, ha nem, mi szeretjük azt a helyet ha csak 15en vannak is, de legalább Ők jófejek(házibuli hangulat garantált). Nem valami flegma, "hát te hogy nézel ki?" társaság. A tulajnak meg tényleg respect!!! Ja és ráadásul még olcsón is adja a dolgokat ami megintcsak nem elhanyagol6ó sztem.

PEACE Mindenkinek!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 03:26, 29-05-2004 

Ja, Lolka nem azért nem tudta hozni a lasert mert nem érdekli a buli, hanem mert nem működött. Ha valaki emlékszik még az utcsó olyan bulira ahol volt laser (talán ami vidéken volt, Mezőtúron aszem), már ott is csak 1 csík jött ki. Vannak egyéb okai is de azok tök magánjellegűek.

Mégegyszer BÉKE mindenkinek.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 04:02, 29-05-2004 

Na mégegyszer én: Sziasztok

A goa buliba esetleg lehet majd meteorozni is? :D
Nem lesz nagy az áthallás a 2 helyszín között?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 07:46, 29-05-2004 
impulsecreator.hu

cukorboci wrote:
A tulajnak meg tényleg respect!!! Ja és ráadásul még olcsón is adja a dolgokat ami megintcsak nem elhanyagol6ó sztem.

nekem múltkor adott kólát ingyen is :jap:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:21, 29-05-2004 
East Radiance

ma kaptam egy ilyen flyert amin ez áll többek között:

Aboriginal Sound 'n vision Tour
Szolnok Plaza 06.05. 12:00 - 19:00

a pult mögött:
-DJ Ludmilla
-DJ Ritmo
-DJ Klassz
-DJ Naughty Nora
-DJ Lejön

+ Live act:
Waffer Höhe /didgeridoo,furulya,doromb,trombita,klarinét
Turunga / didgeridoo
Csányi Viktor /dobok

Vision: VJ Free G. Der

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22:33, 29-05-2004 
metalhead

Nem nagyon de ha engem kerdezel ilyenkor ha en ilyet szerveznek/szervezek korbekeresem a helyi csoportosulasokat hatha valami emberek mondjuk ezt nyomjak 3-4 eve a kornyeken es valamit megprobalunk osszehozni egyutt.. :roll:
Delutan biztos nagyon porogni fognak a bevasarlo nenik a plazaban :roll: :birka:
De nagyon szep probalkozas mert legalabb hallanak vegre breakbeatet is a plaza cicak es droidok :twisted: :bike:
most ez savanyunak tunhet de en igenis igy erzem.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:02, 30-05-2004 
East Radiance

jah igazad van amúgy...mindegy,én azért megnézem majd mi lesz ez. :roll: Egyébként meg minden Plazaban fognak játszani az országban,szal ez egy ilyen Tour,és Miskolcon lesz after (:lol:) party is...Hát nemtom...Majd kiderül...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:34, 01-06-2004 
Dub Phase

en laatom a beloole szarmazo hasznot is: ok hirdetnek, osszegyujtik a nepet, mi meg szetszorjuk a szorolapokat a kovetkezo bulinkra az osszegyult erdeklodo kozonsegnek. ezt kellett vona tenni a multkori animakoncerten is, de azt hittem senki se megy kozulunk, oszt utolag tuttam meg, hogy megis. nos akkor mesza+lov munkara fel! :))
szorolapokat legyartani sokat tessek. es jolenne ha arrol is szolnatok nekem, hogy mitmongyak rezaeknak a psíendbészről mert ugye ami itt nem volt kihördetve, az az hogy nem lehet 3-ra csinalni, mert akkor van Exile is Kecson. ami butasag lenne: egy napra tenni a ketto rendezvenyt. szoval tajtekoztassatok arrol, hogy mit agyaltatok ki.

mas: megujult egy kisse a website-unk: uj letoltesek, eltunt az baloldalso frame, helyette a menu fent van. kisebb kepmennyiseg, gyorsabb letoltodes. fent van 3 mix es a ket celofanos valogatas. (ezuton meg egyx kernem, hogy akinek megvan vmelyik borito vmilyen formatumban, az dobja ma fel az ftp-re.pls)

no szep napot.
beke mindenkinek

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:36, 01-06-2004 
Dub Phase

ja most latom hogy delutan lesz. meg jobb. akkor mar az aznap estere csabitgathatjuk az erdeklodoket....coooooooooool

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:21, 02-06-2004 
ujonc

Sziasztok!
Először írok nektek, eddig a háttérből olvasgattam a témákat. 1*voltam celofános bulin, de elég pangós volt. Nem kötekedés, de eléggé furcsán éreztem magam. Amikor én voltam pont olyan "nézzétek milyen ruha van rajta"társaság volt. És szerintem ez el tudja venni az ember kedvét egy pöttyet. Nem azért mentem oda én sem,hogy kritizáljam az emberkéket, hanem a zene miatt. Persze jó,ha van kritika, de aki csak azért megy el vhva,hogy kritizáljon az elég gáz. És szerintem nem lenne rossz ilyen beülős témának, csak kicsit össze kéne tartania a szervezőknek. Tényleg a legjobb értelemben mondom és sok jót kívánok a továbbiakhoz. A tornyot meg szerintem nem lehet példaként venni, mert Kecsón más a társaság.
Mégeccer kitartás :spliff:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:22, 02-06-2004 
Dub Phase

Sajnálom, ha ilyen volt az első benyomásod a buliról. :( :oops: :roll: Melyik volt az? :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:37, 02-06-2004 
ujonc

asszem május elsején voltunk. előtte votl Szelén a Pubban egy kis barátságos buláj, és lehet az miatt teccet kevésbé. Persze nem a szervezés tehet arról ha nem a +felelő társaság jön össze. És ahogy a képeket néztem 22-én már többen voltak, meg a hangulat is jobbnak tűnt. Azt tudjátok már, mikor lesz a Sziesztában? :oops: :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21:37, 03-06-2004 
metalhead

d.nasty wrote:
Sajnálom, ha ilyen volt az első benyomásod a buliról. Melyik volt az?

Melyik volt az? Ki volt az? (meg a vegen a d.nasty megy es megveri azt a bulit :D )

ancsesz wrote:
Amikor én voltam pont olyan "nézzétek milyen ruha van rajta"társaság volt. És szerintem ez el tudja venni az ember kedvét egy pöttyet.

Ja, ez igy van. Nem kell felvenni. De legkozelebb csak mutass ra, ki volt az, eloszor a d.nasty megveri azt a bulit odafenn, aztan joooon a box annak aki csunyan kacsintott :wink:

8) :lol: :P :oops: :twisted: :evil: :shock: :D :wink: :pogo: :afro: :chef: :pink: :banana: :edz: :dang:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:17, 04-06-2004 
Dub Phase

Üdv Mindenkinek!

A hétvégén cp, ugye mindenki tuggya?

Amúgy meg változáson ment át a weboldalunk. Kint vannak vendég zenészek művei. Gazdagodott minden egyes letöltés rovat. Flyer galéria jövő héten.

dst

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 2873 posts ]  Go to page Previous  1 ... 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37 ... 144  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]