i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 02:07, 18-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 225 posts ]  Go to page Previous  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 21:01, 09-05-2004 
son of nitrous

Migu wrote:
futureform wrote:
bacteria rmx

Akkor jól hallottam, basszus! 8)

csütörtökön lett kész.
itt játszotta először.
;)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21:17, 09-05-2004 
soulproof

ja a vicces az az h en egesz eddig sokadmagammal sztem abban a hitben eltem h ez a gas mask :lol: es a masik a bacteria :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21:22, 09-05-2004 
metalhead

StR wrote:
Breakroom:

Vizuál :love:
Warmup :afro:
Hyper :ass:

Dnb:

Apu szépen felpörgette a népet, de összeségében nagyon gyenge volt (de lehet h csak nekem, eléggé tömve volt a terem, moccanni se lehetett).
Ed Rusht meg sem néztem :shock:

szóval a break nagyon finom volt, sokat roptam.

Nem tudom miért kell ennyire lehúzni valamit. Annyira baromi igényes itt mindenki, hogy már egy Ed Rush annyira rossz, hogyha egy másodpercet netalántán, cseppnyi véletlenségből meghallasz, a gyomorgörcseidet a hányinger váltja? Azért húzzuk már meg a határokat kérem szépen. Jó, voltak tényleg régebbi, unott zenék a repertoárban (mikor anno Zinc után játszott, akkor is kihúztam volna egynéhány slágert a szettjéből), de azért nem kéne lehúzni. Hatalmas hangulatot csinált és roppant szimpatikus volt tőle is (úgy, mint Hypertől), hogy reggel 6:45-ig maradt.
Az egy jó kérdés, hogyha ilyen válogatós a társaság, akkor én végig egy kamasz-csűrhével buliztam?

Erről a tiniproblémáról, "tömeg van" hisztériáról, lökdösődésről meg teljesen úgy beszéltek, mintha most találkoznátok vele teljes totalitásban. Persze nekem sem szimpatikus, hogy nyalókával kínálgatnak (főleg ez a mostani divat-kultusz idegesít: nadrágra szoknyát, ily de menő vagyok, valamint az Everlast cég nagy fogása a boxcipők népszerűsége miatt), dúródni kell, bocsánatot kérni minden egyes lábra lépésnél és élvezni a zenét. Ennyi.

Azt meg mondjuk végképp nem értem, hogy a breakbeat terem miért kongott még éjfél után is, mikor egy-egy freQ.Nastyn vagy Adam Freelanden majd' csorognak a plafonról az emberek már a warm upnál is. Úgy érzem, Hyper nem megérdemelten kapott ennyi embert, sokkal többen kellett volna lenni. Ebből mondjuk az jött le pozitívan, hogy legalább szellősen elfértem.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21:35, 09-05-2004 
zee german

Cecile wrote:
na mindegy de sztem durván kurvul ez a partys dolog.

negy eve folyamatosan ez a duma

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21:36, 09-05-2004 
ujonc

futureform wrote:
ja a vicces az az h en egesz eddig sokadmagammal sztem abban a hitben eltem h ez a gas mask :lol: es a masik a bacteria :D
gondolom mer félrenyomták a lemezt..

hyper nem játszott a buli elõtt rádióban??

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21:49, 09-05-2004 
http://www.nowsound.hu/gallery/ns33

Post subject:
PostPosted: 22:06, 09-05-2004 

torrente es lizard:
tessék már elolvasni amit irtam.
breaktermet nagyon élveztem, dnb részleg NEKEM hányinger volt a tömeg miatt, nem sirtam, csak megjegyeztem, ÉPP EZÉRT ED RUSHT MEG SEM NÉZTEM. Nem mondtam hogy milyen volt. És nem húztam le semmit.
pá!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22:44, 09-05-2004 
metalhead

Lizard wrote:
Azért húzzuk már meg a határokat kérem szépen.

mindenki maganak huzza.

Lizard wrote:
Persze nekem sem szimpatikus, hogy nyalókával kínálgatnak

picsaba. engem mer nem kinaltak? 8)

Lizard wrote:
Azt meg mondjuk végképp nem értem, hogy a breakbeat terem miért kongott még éjfél után is, mikor egy-egy freQ.Nastyn vagy Adam Freelanden majd' csorognak a plafonról az emberek már a warm upnál is. Úgy érzem, Hyper nem megérdemelten kapott ennyi embert, sokkal többen kellett volna lenni. Ebből mondjuk az jött le pozitívan, hogy legalább szellősen elfértem.

igen. ezzel en is igy voltam. freeland egy elszallt sztarocska, freqnesztibulik mogott meg a marketing gepezet dolgozott kemenyen. vicces azert hogy ebben az orszagban nem ertekelik azt a csokat, aki digweedtol kapott felkerest h csinaljon egy breaks labelt a bedrocknak. aki a legdurvabban mixel eloben kb, aki nem szamitogeppel rakja ossze a mix cdit..stb.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22:44, 09-05-2004 
pokemon

OMG a hiba biztos bennem van en iszonyatosan jol ereztem magam Ed Rush alat. Mondjuk nehay dolog meg nem vilagos meg pl talaltam reggel 6ezret a diakomban amikor 2-vel mentem le es nemvaok az a kolcsonvevos tipus... :shock: Emberek mindig furcsak van kicsi nagy mind1ikbol normalis meg kevesbe :twisted: de aki sotetbe szeret ugralni az alapbol nem teljesen az nah mind1 amit mondani akartam h thx NS a zsir bulit.

Ha vki ismeros olvassa es tole kertem kolcson a penzt pls jelentkezzen :huss:

:ghost: :ghost: :ghost: :ghost: :ghost: :ghost:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22:46, 09-05-2004 
pokemon

khm alatt, meg pihengetek.. :roll:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22:50, 09-05-2004 
droid

Ahogy olvasom már nem is bánom, hogy nem mentem el. Csalódás lett volna. Tavaly jó volt Ed Rush, de még a MEO is kicsi volt szerintem. Midlow, a jövőben legyen nagyobb helyen NOWSOUND lécci!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23:00, 09-05-2004 
soulproof

911 wrote:

Ha vki ismeros olvassa es tole kertem kolcson a penzt pls jelentkezzen :huss:

:ghost: :ghost: :ghost: :ghost: :ghost: :ghost:

en voltam helo 8)

Fiatal voltam és kellett a pénz.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23:51, 09-05-2004 
black hoe rec.

psure wrote:
Lizard wrote:

igen. ezzel en is igy voltam. freeland egy elszallt sztarocska, freqnesztibulik mogott meg a marketing gepezet dolgozott kemenyen. vicces azert hogy ebben az orszagban nem ertekelik azt a csokat, aki digweedtol kapott felkerest h csinaljon egy breaks labelt a bedrocknak. aki a legdurvabban mixel eloben kb, aki nem szamitogeppel rakja ossze a mix cdit..stb.

Majd Gluglun lesz jó nagy közönsége 8)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 00:17, 10-05-2004 
zee german

psure wrote:
vicces azert hogy ebben az orszagban nem ertekelik azt a csokat, aki digweedtol kapott felkerest h csinaljon egy breaks labelt a bedrocknak. aki a legdurvabban mixel eloben kb, aki nem szamitogeppel rakja ossze a mix cdit..stb.

sztem azert kis tulzas, eleve nem voltak annyian a bulin, de ahogy szepen lassan "megtelt" a tancter, es ott is maradtak az arcok, pontosan azt mutatja hogy ertekelik

amugymeg kulon orultem hogy el lehetett ferni es nyugodtan pogozni stuck in the uk-re

:slayer:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 00:29, 10-05-2004 
metalhead

en az ertekelik alatt pontosan azt ertettem h "eleve nem voltak annyian"..mkay? akkor kevesen ertekelik :D

diszkofuturiszko

Profile  

Post subject:
PostPosted: 00:31, 10-05-2004 
bladerunnaz

megacrash wrote:
psure wrote:
vicces azert hogy ebben az orszagban nem ertekelik azt a csokat, aki digweedtol kapott felkerest h csinaljon egy breaks labelt a bedrocknak. aki a legdurvabban mixel eloben kb, aki nem szamitogeppel rakja ossze a mix cdit..stb.

sztem azert kis tulzas, eleve nem voltak annyian a bulin, de ahogy szepen lassan "megtelt" a tancter, es ott is maradtak az arcok, pontosan azt mutatja hogy ertekelik

amugymeg kulon orultem hogy el lehetett ferni es nyugodtan pogozni stuck in the uk-re

Image

but what you really know about deez breakz?

www.budapestbassmusic.hu
www.bladerunnaz.hu
www.facebook.com/bladerunnaz

Profile  

Post subject:
PostPosted: 00:36, 10-05-2004 
metalhead

egyeseknek nem tiszta a pogo fogalma :P

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01:45, 10-05-2004 
partiarc

StR wrote:
torrente es lizard:
tessék már elolvasni amit irtam.
breaktermet nagyon élveztem, dnb részleg NEKEM hányinger volt a tömeg miatt, nem sirtam, csak megjegyeztem, ÉPP EZÉRT ED RUSHT MEG SEM NÉZTEM. Nem mondtam hogy milyen volt. És nem húztam le semmit.
pá!

Nekem leesett, csak már elküldtem a hozzászólásomat!!!Na gudnájt end szliptájt :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 02:18, 10-05-2004 
impulsecreator.hu

valdi wrote:
megacrash wrote:
psure wrote:

Image

pont ezt a kepet akartam berakni
marci baz kint van az egesz bugyogod

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11:48, 10-05-2004 

ezt valami flájerre hegesszétek rá légyszíves :lol:
torrente : rendben!

csalán!

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 225 posts ]  Go to page Previous  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]