i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 17:55, 16-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 244 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 13  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 15:39, 26-04-2004 
pokemon

Akármelyik bulin volt eddig Rage, egyszer sem alkotott maradandót, sőt, szinte teljesen észrevétlen maradt (02.09.07-w. Grooverider; 03.05.30-w. Goldie v. el sem jött: mint pl. tavaly a szigeten). Szoval , ha nem jön az sem baj! :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:41, 26-04-2004 
original nuttah

grooverideren nem volt eszrevetlen,merthat nem mindig latni olyan mc-t aki a hangfalba kapaszkodik hogy le ne szedüljön az emelvenyrol :lol: :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:30, 26-04-2004 
son of nitrous

szaddam wrote:
Hát valában jó hogy jön megint Dillinja de remélem jobb lesz mint szigeten.....szigeten elég keveset játszott,
sajnáltam is nagyon :cry:
Na de majd most :twisted: :twisted:

ki kell ábrándítsalak most se fog 1 óránál többet játszani.
nemszokott hosszabb szetteket. saját elmondása szerint: elég abból 1 óra...

na... jó murit mindenkinek..

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23:26, 26-04-2004 
én nem voltam anno a Szigeten, úgyhogy most mindenképp meg kéne hallgatnom a basszusmágust. főleg, ha a London Elektricity Different Drumjának remixére gondolok, rögtön lázba jövök...

viszont az, hogy sehogy sem akaródzik egy óránál többet játszani, felettébb visszataszító számomra. majd odaragasztom a kezét a lemezre vagy mittomén

Post subject:
PostPosted: 23:32, 26-04-2004 
original nuttah

ő meg majd jol nyakonver :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01:16, 27-04-2004 

Hát kedves Hyde,

hogyha Fabric-et emlegeted, akkor ne lógasd a hangfalakat, hanem építsd be a padlóba, és ne 2, hanem legalább 4, de inkább 6 pontba pakold, és ha 3 rugó a jegy akkor ne is spórolj a szaros kilowattokkal, hameg parák a szomszédok, akkor rendezd máshova a bulid.

Songohan

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:05, 27-04-2004 
ujonc

Midlow írta:
Quote:

A Plastic People-ban másfelet (órát) pirított,de az igencsak ott volt.Dillinja nagykirály!!!Azért valaki vigyen egy kis Technokolt :) !

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:24, 27-04-2004 

songohan wrote:
Hát kedves Hyde,

hogyha Fabric-et emlegeted, akkor ne lógasd a hangfalakat, hanem építsd be a padlóba, és ne 2, hanem legalább 4, de inkább 6 pontba pakold, és ha 3 rugó a jegy akkor ne is spórolj a szaros kilowattokkal, hameg parák a szomszédok, akkor rendezd máshova a bulid.

Songohan

hat kedves songohan, ha volt energiad emiatt a beiras miatt uj alnevet gyartani, akkor biztos igazad van :) hangulatkeltes es paraztatas helyett inkabb gyere majd el, aztan utana megdumaljuk egy jo pofa akarmi mellett.

tenkes ka'

Profile  

Post subject:
PostPosted: 03:09, 28-04-2004 

Tudod, ha jártál volna a Fabricben, és nemcsak képen láttad volna, akkor eszedbe sem jutna, egy rossz akusztikájú helyet, kevés pontból behangosítva, hasonlítgatni hozzá.
Ne vezesd félre a közönséget, egyik magyar dnb szervezőgárda sem produkál olyan hangrendszert, mint egy Angol, és az a baj, hogy még csak meg sem közelítik, mondjuk ez pénz kérdése is.
Azért a hangfalak elhejezéséről kérdezz meg egy hangtechnikust is, és ne feledd, hogy két pontba a legegyszerűbb összekötni a cuccot, azt nem kell sokat babrálni, csak a terem hangfalaktól távolabb eső részén lesz sujtó a delay.
A meghívást köszönöm, de én ott voltam a Szigeten, és nem jött be Dillinja zúgós káosza, inkább máshova megyek.

Remélem a hang tényleg úgy szuperál majd, ahogy igérted, de ne aggódj, ez majd csak akkor derül ki amikor már kifizették az emberek a belépőt.

Az álnevemet :) egyébként, már vagy egy éve, csak azért csináltam, hogy téged oltsalak, amikor majd Dillinját szervezel. :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:01, 28-04-2004 
ujonc

lehet, h hatul delay lenne, de lehet fuggonyokkel is kiserletezni

masfelol a cel, h aki azert jon el, h meghallgassa a fellepot, az talaljon olyan helyet a teremben, ahol ezt meg is teheti.

harmadszor freq se halk volt, hanem szarul "szolt", remeljuk most nem hangosabb lesz, hanem tisztabb - aminek ugye az a titka, h nem hajtod szet a ladakat.
errol mar vitazni is felesleges sztem, hagyjuk is, vagy nyissunk kulon ki az okosabb a hangtechnikaban topicot. nem te leszel, sonogohan, ezt boritekolom, rosszak a referenciaid

ja, es hyde jart a fabricben. persze a vilag osszes szorakozohelyet csak te ismerheted

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:45, 28-04-2004 
droid

Dillinja?! Jó kis seggriszálós estének nézünk elébe...
Photek után ő az, akinek nagyon szeretem a zenéit... Bár tök a más a 2, de pont ezért... Aranyos este lesz! :)
De a hangot oldjátok, meg, mert Photeken is túl sok volt a basszus a vége felé...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:48, 28-04-2004 
droid

folyt köv (a véletlen enter miatt... :) )
Aztán a sok basszus elrontotta a bulit... :/
Mc Rage meg...nem szeretem az mc-ket, kiv Mc Chikaboo...

:)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:35, 28-04-2004 
NinjaBreakz

Végigolvastam mind a két erre a napra vonatkozó dnb rendezvény topicját és arra jutottam hogy a Citadellás party jobban hangzik. Itt túl sok a kockázat...mc, hang, tömeg, meg számomra ismeretlen a hely! Bár kívánom hogy ez legyen a résztvevők legjobb bulija az életbe de én kihagyom
píísz

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:23, 28-04-2004 
droid

pot wrote:
Midlow írta:
Quote:

A Plastic People-ban másfelet (órát) pirított,de az igencsak ott volt.Dillinja nagykirály!!!Azért valaki vigyen egy kis Technokolt :) !

mekkora lusta ember már! én szeretem a zenéit, de azért nem fogok elmenni, hogy egy órát hallgassam.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:35, 28-04-2004 

songohan wrote:
Tudod, ha jártál volna a Fabricben, és nemcsak képen láttad volna, akkor eszedbe sem jutna, egy rossz akusztikájú helyet, kevés pontból behangosítva, hasonlítgatni hozzá.
Ne vezesd félre a közönséget, egyik magyar dnb szervezőgárda sem produkál olyan hangrendszert, mint egy Angol, és az a baj, hogy még csak meg sem közelítik, mondjuk ez pénz kérdése is.
Azért a hangfalak elhejezéséről kérdezz meg egy hangtechnikust is, és ne feledd, hogy két pontba a legegyszerűbb összekötni a cuccot, azt nem kell sokat babrálni, csak a terem hangfalaktól távolabb eső részén lesz sujtó a delay.
A meghívást köszönöm, de én ott voltam a Szigeten, és nem jött be Dillinja zúgós káosza, inkább máshova megyek.

Remélem a hang tényleg úgy szuperál majd, ahogy igérted, de ne aggódj, ez majd csak akkor derül ki amikor már kifizették az emberek a belépőt.

Az álnevemet :) egyébként, már vagy egy éve, csak azért csináltam, hogy téged oltsalak, amikor majd Dillinját szervezel. :)

dude,
voltam fabricben parszor, ismerem, ha elolvastad volna, amit irtam, arrol volt szo, h a fabricben szetvitt mindent a valve sound system, ennyi.
a hangot meg nem en fogom a kis kezeimmel felrakni, hanem wawraek (ha ez mond valamit).

cheers :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:54, 28-04-2004 

májki májk wrote:
Végigolvastam mind a két erre a napra vonatkozó dnb rendezvény topicját és arra jutottam hogy a Citadellás party jobban hangzik. Itt túl sok a kockázat...mc, hang, tömeg, meg számomra ismeretlen a hely! Bár kívánom hogy ez legyen a résztvevők legjobb bulija az életbe de én kihagyom
píísz

a cnc-csarnok kapacitasa hozzavetoleg 1500 fo, szal itt nem lesz arcontaposas meg szauna. masreszt nem kerul 100 forintba a wc es 500ba a sör, mint citadellan, mert itt ezt meg lehet dumalni a bufevel. :)

pisz

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:17, 28-04-2004 
ujonc

hááát, nem túl meggyőző...
tudod azért, mert drága a sör, vagy a wc-ben lehúznak egy százasra, még nem biztos, hogy lemondok egy buliról, de ha tudom, hogy az, aki miatt befizetek x ezer forintot, csak 1 órát játszik, az már inkább más alternatív bulik felkutatására bíztat.
béke

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:53, 28-04-2004 
zee german

májki májk wrote:
Itt túl sok a kockázat...mc, hang, tömeg, meg számomra ismeretlen a hely! Bár kívánom hogy ez legyen a résztvevők legjobb bulija az életbe de én kihagyom
píísz

májki májk wrote:
Oda megyek ahova olcsóbb a belépő...

dontsd el vegre
:)
:twisted:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01:18, 29-04-2004 
NinjaBreakz

Eldöntöttem :wink: (bár inkább tanulni kéne...)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01:37, 29-04-2004 
metalhead

temanal vagyunk. erettsegizzetek mar le vazze, vagy menjetek el partyarc segedmunkasnak. ;)

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 244 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 13  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]