i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 23:09, 17-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 335 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 17  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 15:09, 25-11-2003 
cinetrip

Itt elsősorban nem a Cinetripről van szó hanem arról hogy ebben a formában nem sokáig fog működni a városi buli scene.
Franciaországban van pl. 1 egyesület amely az ország legális és illegális/ebből van a legtöbb mert rosszak a törvények/ bulijainak a szervezőit tömöríti, ők folyamatosan kommunikálnak nyilvánosan! arról ami miatt nem vagy csak akadozva működnek a dolgok.
asszem kb 600 szervező csapat van benne.Csinálnak konferenciákat,workshopokat ,nagybulikat is közösen./Ők hivtak meg minket a Technoparade nyitókamionjának szeptemberben/
Na ott azért többen vannak, pénzük is van pedig soxor sokkal nehezebb helyzetben vannak mint mi itthon,de beszélnek egymással és együtt építkeznek.
Hüje Francia idealisták vagy csak van eszük?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:12, 25-11-2003 
original nuttah

qukax wrote:
Itt elsősorban nem a Cinetripről van szó hanem arról hogy ebben a formában nem sokáig fog működni a városi buli scene.
Franciaországban van pl. 1 egyesület amely az ország legális és illegális/ebből van a legtöbb mert rosszak a törvények/ bulijainak a szervezőit tömöríti, ők folyamatosan kommunikálnak nyilvánosan! arról ami miatt nem vagy csak akadozva működnek a dolgok.
asszem kb 600 szervező csapat van benne.Csinálnak konferenciákat,workshopokat ,nagybulikat is közösen./Ők hivtak meg minket a Technoparade nyitókamionjának szeptemberben/
Na ott azért többen vannak, pénzük is van pedig soxor sokkal nehezebb helyzetben vannak mint mi itthon,de beszélnek egymással és együtt építkeznek.

lehet, hogy van eszük, de ott kb. 50-szer kevesebb ilyen jellegű party van, mint nálunk... de erről szerintem más többet tudna mondani... :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:21, 25-11-2003 
ujonc

el wrote:
qukax wrote:

lehet, hogy van eszük, de ott kb. 50-szer kevesebb ilyen jellegű party van, mint nálunk... de erről szerintem más többet tudna mondani... :D

Az tény, hogy franciaországban sokkal kevesebb ilyen jellegű party van, de ahogy a Qukax mondta, ez a kinti hulye törvények miatt van. Szerintem nem lehet a kettőt összehasonlítani...
Részemről sokkal jobban szeretem az itteni partyéletet!! Ezért se megyek vissza! :wink:
Viszont a sok veszekedéstől elmegy az embernek a kedve mindentől... :cry:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:23, 25-11-2003 
cinetrip

Bocs hogy ismételtem magam.
Visszatérve az előző hétre /Ahmadzai/nem az volt elsősorban hogy 1 kitalált show-t dobtunk a szemetesbe hanem pl az hogy mivel nem akartam másnak bekeverni azzal hogy hozok mást más dátumra novemberben , már nem is tudtunk bulit csinálni ebben a hónapban.
ami elég gáz mert mi soxor jelenünk meg külföldön ahol ledjuk a fél év bulidátumait is.
Most azért ne tudd meg hányan küldtek el az anyánkba mert megvették a repülőjegyüket stb. aztán nem volt cinetrip.
Ez főképen a Cinetripet de a Magyar szervezőket is minősíti a külföldiek szemében.
Na most együtt égtünk, nem kellene többet.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:46, 25-11-2003 
souljah

qukax wrote:
Most azért ne tudd meg hányan küldtek el az anyánkba mert megvették a repülõjegyüket stb. aztán nem volt cinetrip.
Ez fõképen a Cinetripet de a Magyar szervezõket is minõsíti a külföldiek szemében.
a magyar szervezoket miert minositi, ha nincs cinetrip? ez CSAK titeket minosit, ha egyaltalan ez minosit.
btw. ha mar itt tartunk, en pl. azert nem jarok mar cinetripre (klasszikus Rudas buli), mert morajlasra mar nem tudok :pogo: sajnos szeretem ha jol szol egy buli...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:50, 25-11-2003 
allnightbreakz

Dr. Bunsen Honeydew wrote:
qukax wrote:
Most azért ne tudd meg hányan küldtek el az anyánkba mert megvették a repülőjegyüket stb. aztán nem volt cinetrip.
Ez főképen a Cinetripet de a Magyar szervezőket is minősíti a külföldiek szemében.
a magyar szervezoket miert minositi, ha nincs cinetrip? ez CSAK titeket minosit, ha egyaltalan ez minosit.
btw. ha mar itt tartunk, en pl. azert nem jarok mar cinetripre (klasszikus Rudas buli), mert morajlasra mar nem tudok :pogo: sajnos szeretem ha jol szol egy buli...

nehogy má sajnáljalak!
oda a csajok miatt kell menni 8)

Profile  

Post subject: Cinetrip dates
PostPosted: 15:51, 25-11-2003 
pokemon

qukax wrote:
ami elég gáz mert mi soxor jelenünk meg külföldön ahol ledjuk a fél év bulidátumait is.

Akkor ide miért nem írod be az elkövetkező fél év bulidátumjait - mondjuk júniusig :?: Lehet akkor senki nem bookolna veled egy időpontban ...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:55, 25-11-2003 
pokemon

Laca wrote:
qukax wrote:

nehogy má sajnáljalak!
oda a csajok miatt kell menni 8)

... pisis vízben bulizás ... Broáf ...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:01, 25-11-2003 
original nuttah

ez a topic bizonyitja a legjobban, hogy mennyire nem figyelnek a
datumokra az emberek.

egy kis lefele scrollozassal eszre lehetne venni, hogy mar tobb mint egy honapja él a frequencies 8 topicja, ami pl nem goa, hanem eppen drum and bass.

maga a party mar augusztus ota erre az idopontra volt szervezve. oktober eleje fele hallottam, hogy lehet, hogy ezen a napon lesz high contrast. akkor mar kuldtunk egy repulojegyet moszkvaba, egy valag penzt rakoltottunk a bulira.
mit lehet tenni - cancel a legnagyobb bukas. keep goin. es akkor jonnek egyere a hirek, hogy l&b, ... ketsegkivul mostanra ez az ev legszopobb idopontja. pdig paul b-t is sokan szeretik, ahogy a nyaron kiderult.

the bird is the word

Profile  

Post subject: Re: Cinetrip dates
PostPosted: 16:04, 25-11-2003 
cinetrip

Beat Owen wrote:
qukax wrote:

Akkor ide miért nem írod be az elkövetkező fél év bulidátumjait - mondjuk júniusig :?: Lehet akkor senki nem bookolna veled egy időpontban ...

Olvasd el fentebb a partyszervező listával kapcsolatos sorokat.
Ha meg nem tetszik a Rudas tényleg nem kell menni.Vannak ott sokan akiknek bejön.
Nemtom kb voltak eddig ott vagy 30 ezren és kb 100-an fikázták
az 3 ezrelék
:lol: nem mindenkinek akarunk tecceni mert nem ez a célunk

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:08, 25-11-2003 
cinetrip

El!
megkaptad a PÜ-t?

Profile  

PostPosted: 16:18, 25-11-2003 
souljah

qukax wrote:
Ha meg nem tetszik a Rudas tényleg nem kell menni.Vannak ott sokan akiknek bejön.
az 3 ezrelék
grats :slayer: igy figyeltek ti is oda arra, amit masok mondanak.. :roll: cinetriprol vagy jot, vagy jot vagy inkabb semmit, ugye?

Profile  

PostPosted: 16:22, 25-11-2003 
cinetrip

qukax wrote:
az 3 ezrelék
grats :slayer: igy figyeltek ti is oda arra, amit masok mondanak.. :roll: cinetriprol vagy jot, vagy jot vagy inkabb semmit, ugye?

Én szeretem a tiszta őszinte kritikát ugyanis abból tudunk lépni

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:24, 25-11-2003 
original nuttah

qukax wrote:
El!
megkaptad a PÜ-t?

nem. :roll:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:02, 25-11-2003 
partiarc

A téma elég jó sztem.
Akár dec 22őt nézzük akár dec 13át. Sőt inkább az egész decembert.

Ha a buliznijárók szemszögéből nézem:
Én örülnék, hisz annyi pénzem úgysincs hogy az összes magyarországra látogató külföldi djt megnézzem, így szelektálnom kell, mire költöm a pénzem a mai jegyárak melett és akkor még nem ittam semmit a partyn. Ez azért jó, mert ha többpartyvan akkor tudom hogy lehet kevesebben lesznek és jobban elférek.
(Asides esete)
Több lehetőségből mindig jó válogatni mint kevesebbből.

Ha a buliszervezők szemszögéből nézem:
Úgytudom hogy nem könnyű összehozni egy partyt, figyelni kell az igényekre, szolgáltatásokra, pénzre. Ha aznap még van másik is akkor meg főleg.

Sok a friss partyszervezőbrigád, ez bonyolítja a helyzetet. Eddig sztem ezért nem volt gond, gondoljatok bele mivolt 1 éve, nagyon megváltozott a felállás, egyre több buli, egyre több külföldi, de ennyire nagyon nem változott a bulizók száma.
Megoldást kell találni ,mert ez egy új helyzet ami nemfog magátol megoldódni. Ha senki nemtesz semmit akkor egy ideig a régi nagyobb szervezők úgyis viszik a pálmát, megnyugodva hisz nem kell félniük a trónfosztástól és a közben alakult brigádokból leamortizálódnának azok akiknek elfogy a pénzük és egyesek meg esetleg előreléphetnek. (Csakhát itt megkell említeni azt hogy nagy százaléka nem biztos hogy a dj neve miat hanem a szervezőbrigád neve miatt megy el partyzni.)
Én mindenféleképpen kiváncsi lennék az új kezdeményezésekre.

Ennek a problémának a megoldására 1 esélyt látok, tényleg kéne csinálni egy oldalt vagy akár ide a menübe még egy menüpontot, ami hasonló mint a party lista csak hónap nézetben látnánk a bulikat. Ennek akár lehetne két felülete, eggyik a partyszervezők számára ahol a "titkos"infók is kinn lennének és egy hiányosabb(ami persze a buli közeledtével frissül) a buliznivágyók számára.

Persze hogy ne legyen egymásraszervezés itt valami közös megállapodást kéne kitalálni hogy egynapra egybuli (ami sztem a buliszervezőknek lenen a legjobb mivel így tuti nem bukik rajta, és mindenki megtudná hallgatni a külföldi djt ,mert nemkellene szelektálnia), vagy lebeszélés szerint, akár időrendi sorrend, ezt kikell találni valaki okosnak hogy mi a szempont.
persze ehez a közöüs eggyüttműködés is kell.

És ahogy az elöttem szolo is mondta, sztem jóötlet ha nincskiírva a név amíg nem fix csak azt hogy külföldi és kb honnan.

Bonyolult nagyon ez a kérdés, nembiztos megoldásnak szolgálna ez az ötlet de mindenféleképpen segítené a dolgot.

Együttműködés kéne, attól hogy szar szokás volt erre eddig nem feltétlen folytatni kell, hanem megoldani, ezmeg csak a buliszervezőkön múlik hogy benne van e mindenki mertha egyesek viszakoznának akkor megint nincs értelme az egésznek.

Sok sikert a probléma megoldására.

Sztem ez így ahogy van nem jó, megoldás kéne.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23:23, 25-11-2003 
cinetrip

remélem ezt a topikot lassan megtalálják és olvassák sőt írnak más szervezők is

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01:53, 26-11-2003 
partiarc

remélem énis

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10:41, 26-11-2003 
son of nitrous

én látom olvasom, de sajna túl soxor szívtam már meg azzal h megmondtam h mit akarok, aztán csak néztem mint a moziban. (ezt teszem majd januárban is)

jólenne egy lista ja, csak az a baj, h mindenki úgygondolja, h neki van a legtöbb joga bulit szervezni, ezt+aztelhozni, ésígytovább.
főleg h egyesek copyright címkéket akasztgatnak teljes stílusokra is. (most konkrét leszek: NEM feltétlenül a bladere gondolok, de rájuk is)

sajna ez nem így van, ezzel mi is megjártuk már, és mások is megfogják.

én itt és most megmondhatom, amit elvileg a buliszervezők tudnak, h minden második hónap első szombatja NS, kivéve a januárt, mert oda már jött is egy TI+dylan buláj. szóval januárban 17 DnB + BB nemfeltétlenül UK 8)

na mind1

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22:56, 26-11-2003 
cinetrip

MidLow wrote:
én látom olvasom, de sajna túl soxor szívtam már meg azzal h megmondtam h mit akarok, aztán csak néztem mint a moziban. (ezt teszem majd januárban is)

jólenne egy lista ja, csak az a baj, h mindenki úgygondolja, h neki van a legtöbb joga bulit szervezni, ezt+aztelhozni, ésígytovább.

Szerintem ez mivel 1 nyílt lista teljesen tiszta itt kiderülhet ki mikor és miért esetleg ki ellen kavar/bár általában ez visszaüt/
én kb ezen a héten felteszem június végéig a dátumokat ahol van már tuti bookingom ott a fellépőket is
bízom benne hogy ezt más is megteszi már kaptam is 1-2 pü-t szervezőktől akik támogatják az ötletet

Jobb időben kiküszöbölni a parát, szóval hajrá mindenkinek
uccu neki....

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23:54, 26-11-2003 
jazz turbulence

laki kollega hergelt, h irjak ide eddigi tapasztalatokat az osszevissza szervezesekkel kapcsolatban.

en negy fajta viselkedessel talalkoztam:
aki hiaba tud mas bulijarol, siman raszervez,
akivel erdemes egyeztetni, mert lehet vele olyat.
aki behaluzik minden idopontot maganak de vegul az egyharmada ha teljesul.

orulnek, ha divatos lenne a masodik csoport.

hallottam mar vissza mindenfele savat, h kire meg hogy szerveztem ra, ami szinten mulatsagos, hiszen (ha maguk a pletykak nem kamuk) a hozongok soha nem kerestek meg, igy mar csak akkor tudtam az illetok esemenyeirol, mikor mar mindegy volt.

azt, h valakit hidegen hagynak masok altal szervezett bulik, valahol meg tudom erteni. de nem kommunikalni aztan meg visongani a masikra - na ezzel nem tok mit kezdeni.

:maki:

a partiszervezo lista jol mukodhetne, mert eleg lenne a szervezoknek beszelni errol, nem feltetlenul egy forumban. en egyebkent meg nem talalkoztam ezzel a listaval, senki nem szolt, h van ilyen - kozenincs ismeroseim, barataim viszont tobben is rajta vannak :roll:
ez is vm jomagyar szervezes lehet.. :pokemon:

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 335 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 17  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]