|
Úgy hiszem, ez a buli megérte a pénzét és örülök, hogy részt vehettem rajta.
BAL ÉS SAFAIR-nál soha, de soha nem tudok csalódni, egyszerűen lehengerlően zenélnek, őrületes. A hangcucc szeszélyes állapota kicsit megnehízette a helyezkedésemet: az elején olyan fejbetörő basszus volt, de olyannyira, hogy a homlokomon éreztem a bassline-t. Máskor meg szinte az egész zenéből nem hallatszódott semmi, ott füleltem mint a süketgalamb. Ott a pultban biztos nem lehetett hallani, hogy hogy hangzik kívűlre, mindenestre a tökéletes hang nagyon nagy behatásokra képes, ez néha elmaradozott.
ANDY C kellőképen bebizonyította, hogy nem holmi traktorkereskedő a mezőről...hihetetlen technkikája van (kéne egy megmérettetés Zync és közte) és tudja, mitől döglik a légy. Sajnos szám címek terén abszolut analfabéta vagyok, de azért a French Kiss-t felismertem, s ez, valamint a Midnight szuperszónikus remixe volt a csúcs számomra.
Nekem RED ONE minden volt, csak nem tompa, teljesen felfrissült agyszerkezet váltotta fel a fejemet és bár mixelésben nem múlta felül a nagyágyú Andy C-t, a stílusa nagyon kifinomult volt és még inni se nagyon akartam elmenni, ne hogy lemaradjak valamiről. És aki ezután haza ment, bánhatja, mert a magyarok ügyesen, vokális témákkal (is), gyönyörűen levezették az estet.
Még egy pár szót a kisteremről, mert frenetikus zene ment...a Prodigy-nél aszittem, odaszögelem magamat a hangfalhoz, külön bulit kívánt volna... Már eleve az adta a pofonokat, hogy a Pararadio-sok ott tomboltak a pultban...
Hasonló jókat mindenkinek...
|