gergo wrote:
egesz meglepo ilyesmi vonalon hallani toled mixet, ugyanis a multkori merlines buli alapjan en azt hittem, hogy az egesz brigad kizarolag a szentimentalis 2step-re es soulful house cuccokra van raallva, es mellozi a speed garage / 4*4 / bassline temakat
a tracklista atfutasa utan nemi aggodalommal kezdtem bele a mix hallgatasaba, nem tartom tul egeszsegesnek ha nehany eloado ennyiszer ismetlodik
ettol fuggetlenul a szett nem valik tulsagosan unalmassa, mindig akad egy-ket dolog amire fel lehet kapni a fejunket, foleg az ismert sample-k hallatan
viszont annak ellenere, hogy nem unalmas, szerintem kisse homogenre sikerult
persze megertem en, ez volt a koncepcio, megis azt tudnam javasolni, hogy legkozelebb szurj be egy-ket meglepo csavart
mindent osszevetve egesz szorakoztato 75 perces anyag, intenziv bologatas es szekben rangatozas volt a jellemzo ram mikozben hallgattam
ja es a kovetkezo bulin kotelezo ilyesmiket is jatszani! :]
Hy, kösz a reakciót...nos ráreagálok vékonyan...nagy bánatomra a speedgarage sajna elég lapos mostanában ezért lehet homogén a mix...gondolkotam rakjak e bele 2 steppet vagy "mezei" garage zenéket de nem illett volna bele... ami a kevés előadót illeti tök igazad van én is megrémültem mikor összeírtam a

) mentségemre váljon hogy k...vára nem tudom melyik lemezt ki csinálta legalábbis az uj megjelenések közül..sok előadó nins is manapság mármint ebbe a sima speed garage-ba.
Ami a bulikat illeti én szívem szerint ilyeneket játszanék csakhát ugye a zed bias neighbourhoodra csak nem rakhatok fel egy zuzos zenét

DDD vagy mégis? legközelebb kipróbálom ...HEHE