i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 17:45, 06-06-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 4 posts ] 
Author Message
 Post subject: !!! Photek - Fake I.D. Remix by tshabee !!!
PostPosted: 00:23, 12-11-2009 
ujonc

Üdv mindenkinek!

Photek, dnb producer és dj által hirdetett remixversenyre neveztem, ahol is az úr egy dnb track-jét ( Photek - Fake I.D. ) kellett remixelni dubstep-pé. Sok befektetett munkával és végeláthatatlan reménnyel készítettem. Az első kör szavazás útján bonyolódik le... Igen, szeretném a segítségeteket kérni, hogy bekerülhessek a legjobb 10 közé, amik közül Photek választja ki a győztes zenét! Kérlek benneteket, hogy támogassatok a szavazataitokkal, hogy a döntőbe kerülhessek! Más magyar emberről nem tudok, aki nevezett volna, úgyhogy legalább elfogultságból szánjatok rám pár percet! :) (ha mégis lenne, akkor sorry)

Alább linkeltem egy oldalt, ahol kicsit körülményesen írom le a szavazás menetét, ha esetleg valaki nem értené az angolt és/vagy nem igazodna ki az oldalon. Lesz, aki nevetségesnek tartja, de kérem az is nyissa meg és kövesse, mert a nagy világnyelvűek nem gondoltak a magyarokra és egy pici bibi van az oldallal, aminek a megoldását is leírom.

Itt a segítő oldal
A zene, egyébiránt, meghallgatható itt: www.talenthouse.com/tshabee illetve http://www.talenthouse.com/photeksubmissions
(ez utóbbinál ki kell keresni a többi zene közül; a tshabee nevű az enyém ;) és mostantól ott is kell a szavazatot leadni, hála a kitűnő szervezésnek...)
csak a nyelvet mindenképpen állítsátok át a jobb-felső sarokban "hu"-ról "english"-re

Előre is köszönöm annak, aki szánna rám egy kis időt és támogatna szavazatával!

Profile  

Post subject: Re: !!! Photek - Fake I.D. Remix by tshabee !!!
PostPosted: 18:01, 18-12-2009 
ujonc

dupla-tripla körülményes volt, ugyhogy koszi annak aki ennek ellenére is szavazott! megnyertem.

Profile  

PostPosted: 18:02, 18-12-2009 
souljah

grat!

Profile  

PostPosted: 19:46, 18-12-2009 
pokemon

.: Péstéé :. wrote:
grat!
+1 :D

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 4 posts ] 

All times are UTC + 2 hours [ DST ]