badhead wrote:
Burny wrote:
badhead wrote:
azért 2szer gondold meg szerintem, hogy a deftons-t azoffspringhez hasonlítod-e!!! meg hogy popmetálfos..., barátom.., sokat nem értesz ezek szerint ehhez ...
szerintem ha még a zenekar nevét se tudod leírni....
amúgy tudod zenéhez nehéz érteni, de ahogy matulageci is megfogalmazta, bár szubjektív véleményünk, 16 év felett és VKB-t inni mellé, gáz ilyet hallgatni....

bocs, mondom szubjektív, más zenei körülmények közt növünk fel.

nagy losszer vagy barátom...

mi az a VKB???

Ennyit arról, hogy én meg az együttes nevét írtam el...

)) szerinted gáz ilyet hallgatni..., szerintem ha az embernek éppen olyan kedve van, akkor miért lenne szar dolog elővenni egy régi cd-t, és azt hallgatni?!?
de azért köszi...
jóvan 1-1 elírásban, örüljé, de mivel többet írtam, értelemszerűen nagyobb a hibaszázalék

figyelj má én egy szóval sem említettem h régi lemezeket nem veszünk elő , az előbb leírtam h szerintem melyik 2 fajta fellépőt lehet bevállalni. figyelj szerintem nem csak az számít h a kedvenceink játszanak a szigeten, (de persze hogyne a legfontosabb ez, de szorosan mögötte) másodsorban rettentő fontos h egy nemzetközi szintet mutasson fel a sziget, amit eddig kb sosem tudott produkálni. és a deftones esetleg 10 éve lehet h hogy a képzeletbeli vonal felé tartozott, de ma már bőven alatta van, ezt elismerheted, nekem is vannak kedvenc zenekaraim, amire szintén azt mondom h mostmár gáz meghívni, mert réges régen lejárt ügy...nekem konkrétan ez a bajom, mert úgy általában leszarnám h ki játszik a metal hammeren, túl soxor úgyse néznék oda.