i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 18:29, 18-04-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 11 posts ] 
Author Message
 Post subject: 2012/01 Mister W - Tek Dat
PostPosted: 22:34, 02-01-2012 
ujonc

Hát mondanám hogy oldskool , de inkább minimalizált dubstep stílus , monoton bevallom! Azért néhány tanács a proktol jol esne!
BUEK utolag is!

Profile  

Post subject: Re: 2012/01 Mister W - Tek Dat
PostPosted: 20:15, 06-01-2012 
impulsecreator.hu

szep munka, nehany plusz perkaval a hatterben feldobhatnad, lenduletesebbe tehetned
a gitar jo otlet

es potold a letoltheto linket, olvass szabalyzatot

Profile  

PostPosted: 12:36, 07-01-2012 
ujonc

jaj bocsi mindig kimegy a fejemből..
http://www.multiupload.com/GIH8G2IZNA

Profile  

PostPosted: 16:03, 07-01-2012 
ujonc

én ugyan nem vagyok pro, de ha tudsz akkor szerezz valami frissebb gitáreffektet, ami hasonlit az igazi gitárra, ettől kicsit olyan műanyag hatása van, viszont egy igazi hangszer hangja élővé teszi a zenét. nem tudom, hogy jkátszol e valamilyen hangszeren, de ha esetleg gitározol, és tulajdonában vagy egy bármilyen elektromos gitárnak, FL studio + guitar rig kombóval studió minőségben tudsz felvenni saját játékot vonalban, zajmentesen, az ASIO-val még a késést is ki lehet küszöbölni, plusz utána úgy effektezed és vágod a felvett játékot, ahogy te gondolod. egyébként szerintem nézz egy másik fórum után, mert ahogy elnéztem ez már csak arról szól, hogy a prok odairkálják egymás zenéi alá, hogy mekkora istenkirályok, de azoknak nem érkezik semmilyen jellegű kritika, akik próbálnák bontogatni a szárnyaikat, még az is többet érne, hogy egyszerűen odaírnák, hogy "szar vagy öreg...". no mindegy, egyébként szép munka, az ilyen jellegű dubstepet mindig is szerettem, hasonló stilusban mozgok én is :)

Profile  

PostPosted: 00:51, 08-01-2012 
impulsecreator.hu

neardaRk wrote:
egyébként szerintem nézz egy másik fórum után, mert ahogy elnéztem ez már csak arról szól, hogy a prok odairkálják egymás zenéi alá, hogy mekkora istenkirályok, de azoknak nem érkezik semmilyen jellegű kritika, akik próbálnák bontogatni a szárnyaikat, még az is többet érne, hogy egyszerűen odaírnák, hogy "szar vagy öreg...".

:D cseppet el vagy tevedve, ez a forum sosem errol szolt

Profile  

PostPosted: 22:00, 08-01-2012 
ujonc

köszi neardark , de gitáros szekcio koncepciója ez a hangzás volt hogy ilyen vinyl szar legyen :D más forumt meg nem nagyon találok.

Profile  

PostPosted: 22:33, 08-01-2012 
ujonc

gergo; én elhiszem, hogy nem erről akar szólni, csak akkor azt mondd el nekem kérlek, hogy miért van az, hogy akik ismertebbek már azoknak véleményezve van a zenéje, el van ismerve ( teljesen jogosan ) viszont ott ahol valóban számítana vélemény, kritika, segítség ott nincs egyetlen HSZ sem, vagy elvétve 1-2. akkor hogy is van ez?

Profile  

PostPosted: 00:26, 09-01-2012 
partiarc

Hát én is érzek ilyesmit.Mintha valahogy lefáradna a fórum vagy mindenki de való igaz ,hogy olyan kiművelt zenék releasek születnek hogy mi amatőr otthon zenélgetők csak pislogunk.Rengeteg a kiadvány és kevés az amire felkapod a fejed.Már nem áll meg az,hogy szoftvereken tolunk valami ütemet belecsapunk a szintibe és vastag bézzel kisérjük.Sok itt is a felejthető nóta(tiszt a kiv.).Ennél több kell, mert beszürkül az IC zene fül. :(

Profile  

PostPosted: 00:09, 11-01-2012 
ujonc

4trax wrote:
Hát én is érzek ilyesmit.Mintha valahogy lefáradna a fórum vagy mindenki de való igaz ,hogy olyan kiművelt zenék releasek születnek hogy mi amatőr otthon zenélgetők csak pislogunk.Rengeteg a kiadvány és kevés az amire felkapod a fejed.Már nem áll meg az,hogy szoftvereken tolunk valami ütemet belecsapunk a szintibe és vastag bézzel kisérjük.Sok itt is a felejthető nóta(tiszt a kiv.).Ennél több kell, mert beszürkül az IC zene fül. :(

+1

Profile  

PostPosted: 15:54, 14-01-2012 
droid

:thumbsup:
Én maximum néhány szinti, pad foszlányt hiányolok, az kitöltené a "hátteret". Nem raknám bele végig, de néhány részben biztos alkalmaznám. Ez persze szubjektív.
Szép munka!

Profile  

PostPosted: 17:01, 14-01-2012 
impulsecreator.hu

off

a fb elegge elszippantotta az embereket minden forumrol, nem csak az ipc-rol, ez ellen sajnos nem lehet sokat tenni
en idorol-idore athallgatom es velemenyezem is szinte az osszes zenet, fuggetlenul attol, hogy ki mennyire jo vagy ismert
tegyetek ti is igy, ennyit tudok javasolni, reagalni a problema megoldasara

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 11 posts ] 

All times are UTC + 2 hours [ DST ]