Nagyon-nagyon rég nem voltam ezen az oldalon, és nagyon rég nem hallgattam és csináltam dnb-t. Most valahogy mégis kedvet kaptam hozzá, akinek nem tetszik ne tegye zsebre.. Akinek meg igen,örülök! Mindenkinek a legjobbakat, ügyesek vagytok!
A zene reason 5-el készült, felhasznált programok: cool edit, audacity KRK rokit5 segítségével mastereltem, az ének audio technica at2020 USB mikrofonon lett felvéve, M-Audio KeyRig 49 midi billentyűzettel kalimpáltam a dallamokat.
A kommenteket persze várom!
Last edited by a.valler on 22:39, 05-12-2010, edited 1 time in total.
wohooo! sok év homályából tört elő újra a híres nevezetes:) ideje volt már újra mutatni valamit az igentisztelt nagyérdeműnek nagyon jó lett a téma!!! csak pár észrevétel: a drop hatásosabb lenne,ha lenne egy kis szünet előtte. úgy értem a dobban. a másik meg annyi,hogy az ének halk így, de gondolom direkt sejtetősre akartad csinálni.
nos! akkor jöhetnek rendszeresen az okosságok kollega;)
Post subject: Re: 10/12 a.valler - fény a sötétben
Posted: 23:08, 05-12-2010
ujonc
Igen a vocal halk!.. de direkt, mert nem vagyok egy éneles típus, és ha valakinek kedve szottyan felénekelheti nekem! Köszi a kommentet Gabi, jó h. tetszik! Mélységes tiszteletem Neked! Hajrá Győr, Bridge, Lapos, mint a régi szép időkben! ;)
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum