Szerintem rohadtul nincs igazad..... Nem tudom mit értessz ugyanazon a hibán, azért ha megjhallgatsz egy egy évvel ezelőtti zenét tőlem, és egy mostanit jócskán van különbség. De végülis tökmindegy......... Egyébként meg sztem konkrétan szar zenét írsz.
"Ez az ugyanazok a hibák" szöveg meg már nagyon unalmas. Úgy gondolom ha objektív ítéletet akar kapni valaki az ne ezzel a fórummal próbálkozzon...... Persze ez nem azt jelenti, hogy azt gondolom nincsenek hibák az általam írt zenékben, de legtöbbször nagyon rossz fele tapogatóztok. Bár hozzá kell tennem a legutóbbi remixem tényleg elég gyér lett. Itt konkrétan az egymás seggét nyalás effektus van érvényben. Én nem tudom te miért vagy ennyire népszerű itt, mert ha belegondolok iszonyatos suta dallamokat csinálsz, és nagyon unalmas a zenéd, nem tudom mi keresnivalód van az idm ben, amikor az egy dallamcentrikus műfaj, te pedig nem tudsz dallamot írni...... Persze ezzel nem azt akarom mondani, hogy mindenki egy nagy kalap sz@r itt, természetesen vannak jó zenék, és jó zenészek is, ők konstruktív javaslatokkal is szolgálnak, de korántsem annyira jók mint hiszik. Valószínűleg azért alakult ki ez a torz "önismeret", mert baráti kapcsolatok bontakoztak ki, és létrejött egy klikk, és ugyebár a csoporton belül lévő emberek felé egészen másmilyen kritika irányul, mint a csoporton kívüli emberek felé. Ez teljesen természetes folyamat, de ettől jobbak nem lesztek, főleg mondjuk te nem.... Az már egy másik dolog, hogy a tehettségtelenséged, és az egod miatt nem hallod mit csinálsz.
Valószínűleg egészen más helyeken fogok kritikát kérni a közeljövőben, és van egy sanda gyanúm, hogy egészen másmilyen kritikákat fogok kapni.