En is hallom meg ezt a hullamzast, neha tobb a magas neha kevesebb, a limiter meg ugy tapossa az egeszet mint mari neni a mustot, de ezt leszamitva is a szerkezet kicsit kaotikusnak tunik, pl a zene elejen az a nagy uresseg 0:30-tol, es a szinti se tetszik mert nagyon hasogatja a hallojaratomat, aztan bebotladozik a dob es mar szol is minden, nincs igy benne rendszer ugyhiszem, csak otletborze csupan az egesz!
a "Heaven holds" ugy 1:15-tol, azt nagyon elkaptad, az annyira jo hogy vissza-vissza porgetem es csak azt a par mp-et hallgatom mert olyan jo. bar a basszusmenet hibas mert ahogy lep felfele a hanggal 1:20-nal vagy hogy, az ott nagyon nem passzentos, sztm mozgasd meg azt a pontot hatha tovabb lefele kene lepkedni, es nem vissza fel... hat, aztan jonnek ismet ezek a spooky meg csilingalang szintik amit kifelejthetnel belole mert szerintem az egesz temat is uti, azonfelul nem is valami eltalalt hangok. a tobbi hang viszont tetszik, a dobokban van kraft, es a cintanyer is bar hullamzik a limiter miatt attol meg fincsi.
na, tovabb haladva ismet szerkezeti hibak, ki-be jarkalo dobok, meg totalis tema valtasok, kicsit mintha eroltetned az egeszet, es ezt most ne vedd megbantasnak, hidd el csak segiteni probalok a meglatasaimmal! szinezhetnel sokat pl 2:10-tol mert ahogy eltunik a dob hatalmas ur tatong a helyen es nincs ami atvezetne ezt a dolgot. szerintem valami hosszan lecsengo leutes akarmicsoda kene oda.
amugy, a delirium silence nalam a top 5 annyira szeretem ezt a szoveget es ahogy Sarah enekli, de most kicsit megfacsarodott a szivem hogy nem lett tokeletes a remix, halas lennek ha ujra atgondolnad, akar ujra megepitened a zenet egy egysegesebb koncepcioban!
mivel mar megcsinaltad te, eleg paraszt dolog lenne ha enis nekiallnek egy remixnek, plane az otleteidet alapul veve, ugyhogy mindenkepp rad harul ez a feladat