|
Kedves Mindenki!
Naszóval.
Komolyan gondoljuk, hogy a könyvtárba is mindig későn érkezünk?
PzB, azt hiszem Te vagy a leggyengébb láncszem! Viszlát!
Én nem tudtam (tévesen nem így érzékeltem), hogy az Ozonnak a Bladerunnaz ennyit jelent! Igaz barátság lehet, ha így kiáll mellettük. Sajnálom, ha sértésnek vette írásom.
Elhihetitek, nekem is megkönnyebbülés lesz, a szóbeli beszélgetéseket preferálnám. Állok elibe.
Visszamegyek a partvonalon kívülre és csak szurkolok. Bár amit a pályán látok, az nem tetszik. Immáron számomra nevetséges is (csak mint a világ többi része).
Az egész éjszaka nem aludtam én sem (több okból kifolyólag), és olvastam helyettek. Kedvenc könyveim egyikét lapozgatván akadtam fenn e sorokon (nem felvágandó):
"Ha eléred, hogy jónak, szerénynek, igaznak, értelmesnek, békésnek (!), nagylelkűnek nevezzenek - vigyázz, hogy soha más jelzővel soha ne illethessenek; ha pedig e neveket elvesztetted, igyekezz haladéktalanul visszaszerezni őket."
Aki tényleg ismer, tudja miről beszélek. (Nem ebből a chatszobából.) E célom eléréséhez elengedhetelen tevékenységem (garázdálkodásom, gyilkos, romboló attitűdöm) felfüggesztése.
Örülök, hogy én a kezdeti idegességem után megőriztem nyugalmam. (És visszatért verhetetlen iróniám). Eztán is így lesz.
Kár, hogy már másodszor nem avatnak szentté. (Először fél évig egy oszlop tetején éltem, mikor szóltak Vatikánból, hogy ez már foglalt.)
Elégedett vagyok verbális vívói (ala Bensky) képességeimmel. Ezzel az egyel.
Csak egyetlen maradhat! hehe
A chatszoba teljes anyagát könyvbe szerkesztve dedikálom szombaton a Duna Plaza Libri könyvesboltjában. Várok szeretettel minden érdeklődőt!
Pioker Zoltán Bence aka The Weakest Link
|