Én ezt nem értem. És most ez is OFF, de tényleg. Mármint valahol igazat adok neked Attis, mert ugye, nem nagyon vettem észre komolyabb változást én sem. A midi rész maradt atomstabil...ja, meg lehet mostmár a sávokra szép színes képeket pakolni a vasakról

Sok dolog van ami nekem sem jön be, előszőr a 8as buta 1 ablakos designja sem jött be, de aztán meg rápörögtem, és jó. Nem vagyok nagy kjúbéz fan, nem tudom miért, nekem túl "színes", dehát amire nekem kell egy DAW, arra egy atari is képes lenne. (Csak nincs net, meg nem tud 20mp-es mintákat kezelni

)
BTW, én maradok a Logic-nál egyenlőre.
Nekem csak a felvétel része nem tetszik, ami viszont olyan nagyon nem hogy csak na. Frankón egy külön audio editor használok felvételre. (Fut a Logic, és az inputot egy külső progival veszem fel, ha éppen nem vasra rögzítek...)
Mint írtam maradok. Egyenlőre. Nagyon bízom a Winter NAMM-ban. Hátha végre a Digi elhagyja az elitista, sznob hozzáállást és végre full natívvá teszi a Pro Tools-t. Valószínűleg én is addig tolok Logic-ot. PT az midiben is és audióban is sztenderd...a plug-in vonalon nem tudom mi a helyzet olyan 2008 óta, szóval azok a változtatások/hiányok nem annyira izgatnak. Amikor toltam őket akkor is pár bevált darab futott...
Oh, csak "nativizálnák" már a kurva PT-t...

... jazz ninja ...
*忍び*
* Exegene * IPC Profiles * Darkland * BlackHoe * Golden Age * Alphacut * FOTO * Pinnecone Moonshine * Serendipity Recordings * Misspent Music *