pAraZoRmaL wrote:
jók ezek a videók, de azért hozzátenném, h ebben a profi vágásnak is jelentős szerepe van. mert ahogy elnéztem, a zoom megtartása egy adott pillanatban sem egyszerű (vagyis többször történt olyan, h a főtémáról a háttérre állt át a fókusz, ami nem hinném, h előre eltervezett húzás volt), nem hogy a téma folyamatos követése. a képminőség viszont tényleg jó. szépek a képeid.
nem hiába alapvetően fotómasinéria ez..

alapvetoen nagyon osszecsaptam a vagast, csomo egbekialto hiba maradt benne, de amit mondasz tok jogos.
kurva nehez vele forgatni, olyan mint egy filmkamera:) . egy regi videokameraval nem kellett melysegelesseggel torodni, volt autofokusz, most meg ugye mind ez a sok szabadsag a nyakadba szakad, fokuszt huzni egy teleobjektiven komoly kihivas, viszont egy video vagy filmkameran is az lenne egy ilyen lencsevel. nem hiaba, focus pullernek lenni kulon szakma. egy jo stativval es egy follow focussal meg sok gyakorlassal lehet rajta javitani, az meg ido. nezd meg vincent laforet miket forgat vele meg vimeon van fenn egy csomo 5d-s meg 7d-s mozi, nagyon szepeket csinalnak.
zoom: az a kep a repteri varoban keszult, van egy nagy ablak. mar nem emlekszem hova repultem de klasszik hiba hogy a legolcsobb jegyet veszem es csak kesobb nezem meg hogy reggel otre szol vagy valami lehetetlen idopontra. viszont igy van egy csomo ilyen kepem:>