Milyen erdekes (legalabbis szerintem), hogy mindketten azt a szinti hangot emlititek, mint "zavaro" tenyezot, pedig, ha jol emlekszem abbol a subtarctor jatszadozasbol indult az egesz zene

A sebessegen mar nem hiszem, hogy valtoztatni fogok, szerintem tulsagosan drasztikus lenne. Viszont az eq-s dolgokban van valami, ezekre tudom, hogy jobban oda kene figyelnem.
Nagy valtoztatasokat nem nagyon szoktam csinalni mar miutan publikalom a dolgaimat, mert igazabol nem a cel ami mozgat, hanem a folyamat, ahogy par hangbol, otletbol osszehozok valamit, legyen az barmilyen minosegu is. Ezert foglalkozok igazabol ezzel az egesz zenelgetes dologgal, mert kikapcsol es lenyugtat arra az idore, amig elinditom, majd bezarom a reasont-t. Ide feltolteni is mar csak akkor szoktam, amikor ugy erzem, hogy mar nem tudok vele mit kezdeni, vagy mar csak bassza az agyam egyszeruen (nem tudom jobban megfogalmazni...). Onnantol, hogy "elengedtem" mar igazabol nem erdekel a sorsa, hogy mi lesz vele. Ezert "osztogatom" a 320-as valtozatokat, mindenki csinal vele amit akar, ha neha meghallgatja, csak orulni tudok neki
De igerem, ezt meg eloszedem egyszer-ketszer es dolgozgatok rajta.
Koszonom szepen, hogy ennyit irtatok rola