Post subject: Re: 2009/03 dmsv - variegated (clip)
Posted: 19:38, 04-03-2009
impulsecreator.hu
Joined: 13:20, 22-05-2003 Posts: 9589 Location: in my neighbourhood
ZeneFuleimnek wrote:
Kiegészítés:
2009 márciusától egy apróbb változtatást szeretnénk bevezetni, melynek köszönhetően remélhetőleg a zenék hallgatása egy fokkal még kényelmesebbé válik.
Az [mp3][/mp3] kód használata a topiknyitó postokban mostantól kötelező. Akinek esetleg még nem ismerős, e kód segítségével az mp3 link átalakul egy kis lejátszóvá, amely lehetővé teszi a zene azonnali lejátszását mindenféle külső zenelejátszó program használata nélkül. Tehát az eddig is megadott link alá szúrjátok be ugyanazt a linket is [url]link[/url] helyett [mp3]link[/mp3] kóddal, amely a gyakorlatban így néz majd ki:
Aki nem a fenti formában teszi közzé zenéjét, annak topikját figyelmeztetés nélkül töröljük!
A zenéket tehát szigorúan csak direktlinkkel tehetitek közzé, továbbra is tiltott az olyan megosztók használata, mint a dnbshare, megaupload, sendspace, stb és önmagukban myspace, blog, stb linkek beszúrása sem megengedett.
egyebkent szep munka, de nalam a mult havi a favorit
Post subject: Re: 2009/03 dmsv - variegated (clip)
Posted: 11:19, 05-03-2009
droid
Örülök hogy mindkettőtöknek tetszett a zene még némileg fejlesztgetem majd. De szerintem ennél a számnál a bpm marad már. Majd legközelebb jobban megválasztom azt is talán. A torz mélyközép dolgot majd meglesem még mert ezen én is sokat vacilláltam meg vacillálok is
Haliho Szerintem nagyon jólett főleg az eleje (ahol zavart egy kicsit,hogy a melodián sok a relase ,ha lefolytanád egy kicsit sokkal kifinomúltabb lenne) a folytatás is jó, a dobok is jól szólalnak meg stb stb. Egyszóval GRAT haliho
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum