i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 10:15, 14-07-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 62 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 20:41, 05-08-2001 

lajcsi: nekem egy hajlektalan no aki ott lakik a szigeten megmutatta a zold szinu rendezoi karszalagjat, meg azt a konyvecsket amiben benne van hogy hajlektalan es a szigeten lakik maltai szeretetszolgalat pecsettel, es elmondta hogy 7re sikerult belognia mert inkal szekurit visszazavarta allandoan.... nevetseges szar ez a sziget!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10:47, 06-08-2001 
insgraphizm.com

Ye. Fabio és Rider mégis jó volt. Nem volt nagyon szar a hang. A szigethez képest én élveztem. Az egészre talán a kellemes jó szó. De ipcmaffia jobban ért a fogalmazáshoz mint én. Szóval minden jó volt tennap este, de mindemellett kihagyható buli volt. Aki nem volt ott, annak semmi baja nem lesz. (:

F4by0 talán jobban bejött nekem. Valahogy szokatlanabbul kellemesebb zenéket jatszott. Ryd3r meg állandóan rewindolt.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10:51, 06-08-2001 
insgraphizm.com

Ja, és szombaton a tilos sátorban, a Random Soundz geci jó volt. Nem is volt baj hogy 4 órát csúsztak. :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:56, 06-08-2001 

szokásos magyar szokás

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:01, 06-08-2001 
ujonc

Jujj!!
Csak most tudok írni, pedig csütörtökön meg vasárnap voltam!

Csüt: Hulla az egész sziget hajnali 2-ig, amikor végre elkezdte a Way Out West! ...az viszont király volt, csak sajnáltam, hogy kevés breakbeat-es darabot nyomtak (utána Nick is), és csak 1 számot a régi WOW albumról!

Vasárnap: Freestylers: túl kevés régi szám, kis csalódás... Faithless: 2 évvel ezelőttihez képest gyenge, de azért nem volt gagyi!!! :)))

Svan bácsira amúgy sem nagyon hiszem, hogy megnéztem volna, mert amennyire nagyon érdekelt, annyira rosszul lettem már a NY aréna bejáratánál azoktól a félemberektől, akiktől mozdulni sem lehetett... csak öklendezni! Férgek férgek hátán!!!
2:30-kor tünés haza!!
...eddig életem leggagyibb szigetes napja lett volna...hacsak!!!!!!!!!!

CINETRIP LABIRITMUS ESTE 10-ig!! Vasárnap!! Ekkora NUSKOOL-t! Majd befostam!!!
:)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:14, 06-08-2001 
impulsecreator.hu

tegnap az idei ev legjobb hangulatu bulija volt szamomra!!!

ennyi embert meg soha nem latott a pall mall sator, de asszem en se! fabio elszallos dzsungelei mindenkit megmozgattak, grooverider pedig csak tovabb izzitott minket! nagyon kellemes volt, annak ellenere hogy keverni bizony neha nagyon 'latavanyosan' NEM tudott..

ja, majdnem elfelejtettem:
luniz - i've got five on it (aphrodite rmx)
palika tudta mi kell nekem, aaaaa nagyon happy volt az egesz :)))

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21:01, 06-08-2001 
impulsecreator.hu

hát, nekem a mr Rider rendesen elbaszta a Fabio nagyon-nagyon masszív, nagyon liquid szettjének következtében kialakult eufórikus hangulatomat... egyszerűen nem értem, hogy mi történt ezzel az emberrel egy év alatt. A pecsában valahogy sokkal de sokkal változatosabban pörgetett... de amit most nyomott az egyszerűen SZÁNALMAS volt. Ötlettelen középzúzda, szar neodzsungel, önismétlő hangzás, planet dust rewind 3x, stb. Inkább hagyta volna játszani a Fabiót még... ő viszont annál is jobbat adott, mint amit vártam: Calibre és High Contrast dubok nagymennyiségben, NHS remix, Midnight, a rewindok is nagyon el voltak találva... szóval egy kicsit éles volt nekem a kontraszt...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23:26, 06-08-2001 
ujonc

Most, hogy pár tucat hozzászólás által elmondtátok az idei szigeten szerzett élményeiteket, elterelem egy kicsit a figyelmeteket a fellépőkről, és inkább a helyszínt helyezném középpontba.
Pár napja volt szerencsém egy vonaton azonos fülkében utazni, egy "kékruhással", aki egész héten a Szigeten teljesíti a feladatát, és beszámolt egy pár "belső" információról, miszerint a III. kerületi polgármester nem járul hozzá, hogy jövőre is a Hajógyári-szigeten rendezzék meg eme jeles fesztivált, ehelyett kihelyezik a p****ba, Ópusztaszerre.
Na ezt hallottam, de attól még nem sure info, ezért a lincseléseket tudnám nélkülözni, ha mégsem így van. :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 00:28, 07-08-2001 
ujonc

Hejj! Mekkora Bukás Lenne. De Kell A Cash Budapestnek, Nem Fogják Elengedni A Banzájt :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 03:29, 07-08-2001 
impulsecreator.hu

kis helyesbites: termszetesen nem luniz volt a jump-up slager, amit palika aznap este (es ma a balkanon is) felrakott, hanem a fugees - ready or not aphrodite fele megkozelitese, sorry.

she: epp azert irtam igy, hogy ne kosson bele senki.. nem szegyellem magam, bebasztam - mint meg soha - es nagyon elveztem a bulit. ennyi. amit irtam, ettol meg igaz! :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10:17, 07-08-2001 
ujonc

Jungleb

...pedig úgy örültem!
...mert imádom a Luniz számát!!
...de a Fugees rmx-et már ismerem!
:(

Akarok egy Luniz REMIXET!!!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:42, 07-08-2001 
ujonc

inkabb bekopizom azt amit a masik topikba...
-----------------------------------------------------------

<i>Luca velemenyet MAXIMALISAN osztom. Rider teljesen hulyere vette a kozonseget, azt hitte ujat mutat nekunk a pofatlanul buta jumpup hangzassal. Valoban kozolni kellett volna vele, hogy "figyelj te nagy fekete istenfasza, itten mi elegge lepest tartunk az iranyzat fejlodesevel, meg ha nem is ugy latszik". Fabio vokalis-soulos temai bejottek... nem ugy a magyar harmas, egyszeruen megalazva ereztem magam ilyen zenek hallgatasa kozben.

Hat ezert nem erte meg felutazni azt a 220 km-t...</i>

-----------------------------------------------------------------

egyvalami kellemes flesbekk-kent hatott, az a 97-es Fugees remix, en ezen nottem fel... na de a tobbi, boaaaaaa.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10:09, 08-08-2001 
ujonc

Előre is bocs, hogy off-topic, és hogy ezt egy csomó topicba beírtam, de segítsetek rajtam!! Fontos!

Nem tudja valaki, hogy mi volt az a szám, amit Fields Of Joyon az NME-Click közvetlenül a No Good remix előtt nyomott???? Vokális, iszonyat jó, és hála istennek rewindolták!!

????

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23:02, 09-08-2001 

en egyaltalan nem sirnek ha jovore nem rendeznek meg ezt a sz*rt! a napijegy ara fedezi a beugrot barmilyen normalis buliba, nemtudom miert jo a mocsokban fetrengeni, a vizes sort inni, az elmaradt/elcsuszott programokat tapasztalni, es toleralni olyan embereket olyan helyeken ahova nem valok...
ez a privat velemenyem, a szombati napon reszt vettem en is, szinte csak negativ tapasztalaton volt, barmit figyelgettem a belepestol kezdve a lelepesig.......
5-6kor inkal lenyomja a bulikat??? neveccseges...
persze lehet hogy en vagyok tul igenyes, de semmi sem volt normalisan megcsinalva...

mindenbol egy kicsi, gyere te is megtalalod amit keresel, hozd a penzed, amikor megunjuk a pofadat meg takarodjal innen!<<<szigetfilozofia^^^...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:17, 10-08-2001 

OK, minden negative véleménynek van valóságalapja, de aki csak azt nézi hogy mit lehet fikázni az tényleg maradjon otthon..
A sziget meg olyan amilyen, nemtoom hogy egyes emberek mégis mire számítottak?! Szerintem aki nem azon borult egész este hogy waze vizes a beer meg láttam 3 pankot 1cerre hányni, stb.. az jól szórakozott. És különben is örüljünk hogy legalább ez van!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:22, 10-08-2001 

deuce:: ha jól számolom ez volt a 6. szigetem, de még 1cer sem fetrengtem mocsokban...
(najó, esetleg az elsőn még annak idején Kispálon :))
a "nem odavaló" embereket meg nem muszáj tolerálni, le kell szarni őket és kész!
Egyébként amit írtál az igaz, sajnálom hogy nem érezted jól magad! PEACE

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:53, 10-08-2001 
ujonc

nekem épp ez tetszik a Szigetben, a változatosság... ahányféle embertípust el tudok képzelni, aki bulizni jár, itt megtalálható, méghozzá egyrakáson... az ember nem unatkozik :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 06:54, 12-08-2001 

Ingergazdag környezet.:)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:58, 14-08-2001 
ujonc

Most hallottam egy sztorit.
Egyik ismerosomet bevittek mer dobolt vmi kukan.
13 orat ult benn.
meguszta a vizeletvizsgalatot
:)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:08, 14-08-2001 
wobblehun

Na igen a dobolókat nem mindig szerették a secusok.. Főleg amikor nagy fahusángokkal ütötték a kukákat.. Láttam egyszer a terror kezdetét.. 3 motoros in-kal, meg kb. 10 gyalogos rohant a dobolók felé, eléggé elszántan. Tudták, hogy végre kiélhetik a hatalomvágyukat.. Gyorsan vége is lett a dobolásnak...

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 62 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]