i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 11:54, 30-05-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 43 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 12:28, 12-07-2001 
original nuttah

na! a hiphop hiányzik erősen a bulikról :(
pedig simán mehetne az elején...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:34, 12-07-2001 
original nuttah

kicsit talán morbid valóban 10:30kor kemal, meg hasonló zuzás... :)))
viszont 2kor csak azt a népnek!!!!! :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:36, 12-07-2001 
ujonc

alásszolgája és tisztelet from the gateman to anselmo master!

; )

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:39, 12-07-2001 
original nuttah

alásszolgája és tisztelet::bigupnrespekt??? :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:42, 12-07-2001 
ujonc

magyar-stíííílus!!

; )

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:04, 12-07-2001 
droid

ugye sas, éjfél után már metál kell a népnek meg persze nekünk is :-))))

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11:25, 13-07-2001 
ujonc

menjetek marilyn mansonra az bejonne nektek ;)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11:31, 13-07-2001 
droid

Menjen oda a halál :-)) Kit érdekelnek a hagyományos hangszerekkel készített zenék.. Éljen az elektronika minden fajtája :-)))

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:33, 13-07-2001 
ujonc

Ha kemál igy folytatja akkor majd rázhatjátok a rőzsét keményen! :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:42, 13-07-2001 
soulproof

engem érdekelnek:)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01:49, 14-07-2001 
impulsecreator.hu

Bratwa: "En CSAK likvid fankot nyomnek..."

tehat minden "kemeny" szetted ugymond hazugsag? ;]

eccer sztar dj leszek es carlito and addictionre kemalt rakok. monjduk zinc meg is tette, h wormholerol rakott nothing better-re, meg hide u acapellat disturbedre. utobbi fel ev egyik legvaltozatosabb mixe volt, amit hallottam. persze itthon true playaz vonal le van sajnalva erosen, holott hype kint istnecsaszar. akkor hol az igazsag?

worrior.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 02:56, 14-07-2001 
ujonc

Itthon a közönség kiszolgálása megy

Szerintem tök gáz hogy tsak iparra mozdulnak a népek iszonyat szűklátókörüek csak az agygyalu

Profile  

Post subject:
PostPosted: 03:46, 14-07-2001 

A fő probléma szerintem mégis az, hogy a nagy átlag nem szük látókörü, hanám látókörük olyan szinten nincs ezen a téren, hogy ismerik azt a nevet pl: hogy matrix, és valamijen dizsé, de ha a tightrope számát betesszük elé, biztos, nem jön rá, hogy mit is hall, pedig hát valljuk be, az utobbi fél évben részt vett a partikon, és egy kicsit is érdeklödik a zene után partin kívüli idöpontban, annak rémlik ez a szám. Namost ök alkotják a nagy átlagot (sajnos) és ök álltalában nem magugtol táncolnak, hanem abszolut gátlásos emberek, akiknek a bogyo minöségétöl függ a parti minösége is, teljesen mindegy hogy a dj mennyit hibázik, attol még lehet az az év partija (számukra). Mivel ettöl függnek, és csak ezzel tudják láncaikat levetni, ezért ök a zuzdára induénak be. Ők azok akik abszolut nem értik ezt a zenét, nem figyelnek arra hogy hogyan változik egy este alat, szinte mintha csak a dobot hallanák meg és arra örjöngnek, és hogy valami gonosz hang is előtör a dobból. Visziont érdekes, hogy ha meghallanak egy lightosabb számot arra rögtön felfigyelnek, mégpedig szerintem azért mert feltünik nekik, hogy nem üt annyira a dob a számban, és beindul az egyhejben lötyögös, válvonogatos szolid táncitánci, egy idö után feladják, és kimennek mondjuk cigizni egyet. Van azért egy két ember (köztük én is) aki marad, mert ök nem a dobra és a zuzdára táncolnak, hanem felismerik a különbözö stilusok hangzásvilágát, és attol indulnak be, hogy egy új szám, amit esetleg még nem is hallot akkora örömöt tud okozni, hogy kénytelen táncolni, mert SZERET táncolni, és szereti a zenét amit hall. Mivel mi nem a gátlásainkal foglalkozunk, hanem a zenére vagyunk rákattanva, eszünkbe nem jut kimenni. Nekem Mátrix F.O.J.-on nagyon tetszett, teljesen táncolható és bulizható zenéket játszott. Ezek még teljesen beleférnek, mert ennél vannak még sokkal altatóbb zenék (szerintem amit matrix rakott, az egyáltalán nem volt altató). Ebböl az is következik, hogy az LTJ bukem partin, a pecsában nagyon kevesen táncoltak, és figyeltem a kattogo fejü droidokat, akik nem találták a helyüket, össze vissza mászkáltak, és mégcsak a zenét sem hallgatták. Külföldön egy Logical Progression partin van kb 3000 ember, amiböl 2500 biztosan táncol, pedig egy ilyen partin matrix mixénél lightosabb zenék mennek. Ugyhogy szerintem ez az alapvetö probléma, amit mi nem tudunk megoldani, mi nem tudjuk nekik egyenként megmutogatni a számokat és megértetni velük a lényeget, esetleg arra tudnánk ösztönözni öket, hogy kezdjenek el maguktol érdeklödni, de ne úgy hogy vesznek két lemezjátszót és dizsék akarnak lenni. Szükség viszont van rájuk, mert hát ugye a biznisz..... lássuk be, nélkülük nem jutott volna ilyen szintüre a D&B, és a partizás Magyarországon. (kívéve bennünket, mert szerintem mi akkor is ugyan úgy érdeklödnénk a zene iránt)
Ámen:)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 04:11, 14-07-2001 

UI: miközben ezt irtam, Simon V-Rainclouds (Polar mix) számát hallgattam, aki nem ismeri, az ismerje meg, természetesen nem zuzda, Santorin005-ön található meg :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:20, 14-07-2001 
tactile

Srácok a 2stepp 4 éve halott.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:29, 14-07-2001 

Azért én még ismerek 1 harmadik kategóriát is - amibe jómagamat is sorolom. Véleményem szerint nem csak droidok, meg igazi műkedvelők léteznek. Van aki kis mennyiségben és tisztán fogyasztja a d&b-t. (Tisztán szó alatt értsd...kis zöldi, söri, esetleg tequlia, pezsi...a lényeg, h nem bogyesz!) Én például abszolult nem vágom melyik dj melyik...melyik számnak mi a címe...van ami ismerős mert már sokat hallottam itt-ott, van ami tök új...de a címüket nem vágom egyiknek sem - na jó talán néhánynak. A stílusok meghatározásánál is néha gondban vagyok, mert már tényleg annyi féle-fajta van, h az számomra követhetelen...de bazzeg én nem is ezért hallgatom...amikor elmegyek 1 partira azon veszem magam, h a zene bemászik a fülembe és magával ragad. Ehhez kell 1 bizonyos hangulat és lazaság - ahogy Ad mondja le kell vetkőzni a gátlásokat -, de az igazán jó zenéhez nem kell bevenni szintetikus szarokat, csak egyszerűen hagyni kell, h magával vigyen. És akkor jön 1 hatalmas boldogság-érzet...de ezt itt biztos mindenki ismeri és érti...mikor a zene varázsa elrepít 1 másik világba...csak azt hallod...és ehhez igazából nem kell a dj neve, a szám címe, vagy a stílus megnevezése...csak élvezni kell...ennyi! És én aki ennek a harmadik kategóriának vagyok a tagja már évek óta ezt teszem...csak élvezem. Tisztelem azokat is akik beleássák magukat ennek a műfajnak a mélyebb bugyraiba is...de azért még ne nézzük le azokat akik csak hallgatni szeretik és nem profi szinten ismerni és űzni a d&b-t.

respect 4 them too!

a zene bárkinek szól aki élvezi...akár droid, akár dj, akár velem hasonló cipőben járó vagy olyan amit itt még szintén nem említettünk meg!

respect 4 all!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:45, 14-07-2001 
level boss

a tancteren tancolok mennyisege es a szett minosege kozott szerintem nincs egyenes arany..

a masik dolog amiert betegesen rajongok a nem hallott zenek.. ami uj es meg sose hallottam az mindenkepp felkelti az erdekodesem.. (ez nem jelenti azt, h amit mar hallottam az nem erdekel..)

a new schoolos dolgok szettbeepiteserol meg annyit, h azis halalosan unalmas tud lenni, mikor cadik meg palotai minden heten a rewindon bedobja a jolmegszokott hiphop->break->zuzz! csodareceptet.. szerencsere csak ez a vaz a megszokott, es a kulonbozo szamokkal valo kiserletezokedvert max resp..

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:48, 14-07-2001 
ujonc

az egész santorin nem rossz sztem, láccik, h a németek sem ülnek egész nap a babérjaikon, csak az vele a baj, h a remixeken kívül csak simon v jelentet meg ezen a labelen

mondjuk csak 007-nél tartanak még

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:50, 14-07-2001 
ujonc

hopp, ezt kicsit előbb akartam beírni és most nézem, h 1ébként is off

:/

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:04, 14-07-2001 

Alice, teljesen igazad van, igazándibol háromnál is több réteg van mert van aki már egy két számot ismer, stb. Én igazándibol nem is arra akartam tenni a hangsúlyt, hogy ki hány számot ismer. Veletek semmi probléma, ha félreérthető voltam, akkor elnézést kérek. Ha ismeritek ha nem a számokat ti megértettétek, hogy nem a bogyo teszi élvezhetővé ezt a zenét. Én csak a két szélsőséggel foglalkoztam, mert így is nagyon hosszu lett, a legjobb tulajdonképpen az lenne, ha a droidok át tudnának lépni a ti kategoriába, és nem a droidok alkotnák a nagy átlagot egy partin. Biztos, hogy erre nem mindenki képes, de ha a droidok egy partinak már csak a 20%-át alkotnák, és ugyan olyan létszámban jelennének meg az emberek, akkor már örülhetnénk.

To Valdi: Az Ltj-bukemen tényleg táncoltak az emberek, de azért nem akkora tömeg mozgott együtt, és azért sokan dölöngéltek ide oda (persze én öket is megértem, mert van aki igy élvezi maximálisan a zenét), de ott egy más közönség volt, azért tünt úgy hogy mindenki táncol, mert ott a nagy átlagot nem a droidok alkották, de ők viszont szarrá unták magukat, és idegességüket, hogy nem zuzda megy, max egy spanglival tudták mértékelni, és akiknek venniük kellet volna a lapot azokból kevesen vették, a nagy átlag azon a partin olyan volt, aki azért táncolt, mert a szeretik a D&B-t de a zuzdát egyáltalán nem, ök is sokan vannak.

To Dain: ez sajna így van, de szerintem nagyon jókat csinálnak, és a 007-en a Fruity (the green man remix) nagyon komoly:)

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 43 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]