Maximálisan egyetértek a MINDSCAPE csapat által leírtakkal.
Tömör, konkrét és pontos.
Ennyi.
(Minden fontos rész group-okba, BUS-okra és ott kell öket belőni...józan parasztésszel emberek, 4-5 csatit könyebb kezelni mint 40-et...)
Amugy a többiek írásához hozzászólnék.
Nincs ilyen sztem a világon hogy mixdown tutorial, asszem be is nyalok annak aki legyártja a standard mindenhol működőt. A titok itt is az mint máshol : PRACTISE! Sokat kell csinálni, gyakorolni, hallgatni, füleleni, tesztelni.
Hát én sem árulok el titkokat:D
Amugy van 2 tutika kis tippem :
1 . LESS IS MORE ! ! ! (kevés process lehet jobb, vagyis, nem biztos hogy mindent szarrá kell kompizni, meg EQ-zni, ami jó azt ne bántsuk, ami meg szar azt nem biztos hogy ezekkel fel tudjuk javítani....)
2. MASTER CHANNEL TRIKK ! ! ! (Erre aztán majdnem semmit. May egy progiba beépített limitert...nem biztos hogy baj ha kicsit pirosban vagy...és nem kell csoda L2 sem a "hangossághoz", mert megjegyzem, ami empéháromba vagy műanyagon megvan otthon, az nem sima mixdown, hanem "masterlet" zene, szal mi az életben nem fogjuk azt otthon megcsinálni:D Persze ha nyernék a lottón...)
Na ennyit tettem volna hozzá, de sztem majdnem ez is felesleges volt, mert -bár nem felhötlen a viszonyunk - de a kettes hozzászóló faszán mindent leírt amit kellett...a többit meg neked kell "kitalálnod".

... jazz ninja ...
*忍び*
* Exegene * IPC Profiles * Darkland * BlackHoe * Golden Age * Alphacut * FOTO * Pinnecone Moonshine * Serendipity Recordings * Misspent Music *