i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 06:39, 30-05-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 26 posts ]  Go to page Previous  1, 2
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 09:44, 11-07-2001 
ujonc

ja. meg nekem is dejó, hogy nem americkai junglist vagyok... nem hallgathatnék dubot se? meg semmi downtempot? csak kis hiphopot? ajjaj:))) na én elmenekültem:)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11:01, 11-07-2001 

neophyte::az évek során a drumandbasst tsak hiphop behatások érték?(reggae roots?mond neked vmit) meg amúgy is ha tegyük fel a túró rudin nőttél fel akkor az egyenesen oda vezet,hogy más ételt meg se kóstálsz? sztem eme évszázad zenei világát amúgy is a fuzionálás jellemzi,és hülyeség elzárkózni tegyük fel a house/trance/techno zenéktől ha tényleg képben akarsz lenni a elektronikus zenéket illetőn,nekem a drumandbass ish tsak 1 állomás a tökéletes zene megtalálásához vezető úton(ami végig tiszta flash:))))..najó ez vicc aze'..de a lényeg,hogy légy nyitott! például a baráti köröm nyitott minden irányba mert intelligens lények és nincsenek meg bennük azok az előítéletek amik a legtöbb embert jellemzik..ezt kivetíthetjük más témákra is.nem ez a rasszizmus? nembaj az embereknek mindig szükségük van kasztokra ahova tartozhatnak és csoportokra akiket gyűlölhetnek..a freestyle lények meg tünedeznek elfele..
mongyuk én nem vagyok realjunglist arzc sőt még partyarz sem szóval ezt én biztos nem érthetem..
az amerikai mentalitást meg nem jellemzem..más kontinens más kultúra más életérzések..

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11:01, 11-07-2001 

lehet vannak hibák de most dolgom van és nemtom átolvas

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:40, 11-07-2001 
ujonc

"Nem tudom otthon hogy van hogy ha te szereted a jungle-t akkor szereted a house-t vagy a trance zenet?"

elég végletesen gondolkozol...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01:38, 12-07-2001 
ujonc

Hát Én Nem Tom' Régen Én Is Így Gondolkodtam, És 2-3 Éve Tsak D&B Ment, És Semmi Más. A Hip-Hop-ot Soha Nem Szerettem, És Asszem' Nem Is Fogom Soha, De Pl A Jobb Nu Skoolokat, És Az Igényes Garagét Simán Meghallgatom, És Szeretem Is. És Ha D&B Buliba Megyek, Akkor Előtte Általában Technot Hallgatok /Amit Máskor Soha Nem Bírok Meghallgatni./, És Ha Odaértem A Partyra, És Meghallom Az Éltető Basszust Akkor Sokkal Jobban Élvezem, Me1 Nincs Tele Vele A Búúúrám./Kell 1 Kis Lazitás Is A Sok Csattogás Után/ :) PÍÍÍSZ.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 02:01, 12-07-2001 
ujonc

Hát igen amerika kurva messze van Ott nem igazán menő a bécsi stájl :)
Pedig ha tudnák hogy mit hagynak ki!

Elalváshoz 180bpm ? :) nem inkább downtepo :D

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 26 posts ]  Go to page Previous  1, 2

All times are UTC + 2 hours [ DST ]