i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 10:25, 30-05-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 9 posts ] 
Author Message
 Post subject: 2007/05 Realdoc - Simply Freaky (v1)
PostPosted: 08:33, 15-05-2007 
ujonc

Helló!

Szeretném egy újjab munkámat megmutatni igaz még dolgozom rajta de szeretném ha valami vélemény félét irnátok rá! :oops:

Szóval vélemény kritika jöhet!!! :wink:

Előre is köszi PEACE!!!

Link:

http://www.fileden.com/files/2007/2/8/749236/rdc-sf.mp3

Profile  

Post subject:
PostPosted: 08:40, 15-05-2007 
piper

elég minimalista :)
az intro már majdnem vetekszik Conclusion-ével :lol:
amúgy érdekesen összerakott zakatolás, nem sok minden történik benne, de valahogy mégse uncsi, a sound jó, bár a sub kicsit érdekes, bár lehet hogy nem is baj, így felkeltette az érdeklődésemet!
na meg a szomszédokat, így reggel fél nyolckor :lol: :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 09:14, 15-05-2007 
original nuttah

szubbal sztem nincs probléma - viszont tul erősteljes a hajlítás, ami nem gond, csak egy idő után unalmas.
a drop után az első percben unalmassá válik az egész zene, nem történik semmi, ugyan azok a dobok, cinek, hangok végig.
a prüntyögést én a helyedben betorzítanám és hangosabbra is venném, valamint kiegészíteném pár másik hasonló hanggal, és a pattern teljes részére kiosztanám, igy folyamatosabb lenne az egész, jobban rollolna
tegyél bele effekteket, variáld, mer ez csak egy loop perpill :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10:42, 15-05-2007 
piper

szerintem nem is a "prüntyögés" mellé kéne még plussz hang, hanem néha meg kéne törni a zakatolást 8aknál, vagy inkáb 16oknál... de amúgy nekem az egész nagyon tetszik, külön kiemelném a snare-t..nagyon passzol bele!!! hajrá, jó kis harapós zene, várom a v2-t ;)

facebook | bandcamp | soundcloud

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10:45, 15-05-2007 
piper

amúgy az az effekt nem egy békabrekegés ami pl az intróban van? nem kötekedésnek írom, csak ötletes :wink:

facebook | bandcamp | soundcloud

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10:45, 16-05-2007 
ujonc

hát először is köcce a hozzá szólásokat!
hát igen még van baja de ezért is raktam fel hogy mit gondolnak róla mások!
szóval ténleg köszönöm!
Hát igen még elég unalmas vontatott meg miegymás de javitok rajta depersze örülök hogy igy is tetszett!
Amugy még nagyon sok mindennel kiszeretném egésziteni prütyögés meg sok minden jó belevaló dolog persze nem akarom telinyomni sok hülyeséggel mert akkor meg lehet hülyén fog hangzani de még bőven van rajta gyúrni valóm de amint befejezem teljesen felrakom!persze ha érdekelni fog titeket!

szóval köszönöm!!!
respect peace! :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10:56, 16-05-2007 
original nuttah

miert rakod fel amig te magad sem vagy megelegedve vele? :maki:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11:21, 16-05-2007 
impulsecreator.hu

Realdoc wrote:
hát először is köcce a hozzá szólásokat!
hát igen még van baja de ezért is raktam fel hogy mit gondolnak róla mások!
szóval ténleg köszönöm!
Hát igen még elég unalmas vontatott meg miegymás de javitok rajta depersze örülök hogy igy is tetszett!
Amugy még nagyon sok mindennel kiszeretném egésziteni prütyögés meg sok minden jó belevaló dolog persze nem akarom telinyomni sok hülyeséggel mert akkor meg lehet hülyén fog hangzani de még bőven van rajta gyúrni valóm de amint befejezem teljesen felrakom!persze ha érdekelni fog titeket!

szóval köszönöm!!!
respect peace! :wink:

ZeneFuleimnek wrote:
A másik komolyabb problémakör, amelyet orvosolni szeretnénk: a zenék minősége, illetve a minőség hiánya. Ahogyan azt egy évvel ezelőtt is említettük, nyitottak vagyunk az újoncokra, sőt, abban bízunk, hogy a szigorított szabályok mellett az ő zenéik is nagyobb figyelmet kapnak majd. Ez viszont nem egyezik azzal, hogy nyitottak vagyunk minden „egy loop-ból álló” kezdeményre. Ha új zenét posztoltok, előtte legyetek szívesek önkritikát gyakorolni! Gondoljátok végig, hogy minden magatoktól telhetőt elkövettetek-e a minőségi produkció érdekében. Ha úgy érzitek, hogy nem, ne posztoljátok olyan kísérő szöveggel, hogy „most csaptam össze” vagy „nem a legjobb de gondoltam megmutatom”, mert erre senki sem kíváncsi. Ha már végleg megrekedtetek valahol a zeneírás során, használjátok a ’Segítség, elakadtam! - avagy a félkész zenék topikja’ című témát.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:48, 16-05-2007 
ujonc

:? én meg vagyok elégedve a saját munkámmal :) és persze kész is van ez a zeném nem azt mondtam hogy nincs és például töbre tartom a zenémet mint egy loop mert elég sokat dolgoztasam vele még ha annak tűnik is de ez azért van igy mert egy ilyes fajta hatása van magának a zenének!
szóval azért nem félkész a zene csak javitani kell rajta! de szerettem volna felrakni mit gondolnak róla!

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 9 posts ] 

All times are UTC + 2 hours [ DST ]