MpTracker wrote:
Na Hello!!
Jó kis kellemes track lett, igen tetszetős, gratulálok! Viszont van pár észrevételem:
Nagyon jó az alaptéma, olyan utaztatós, jók a string-ek benne, ezeken érződik hogy volt benne munka. Viszont a dobok elég halkan szólnak, legalábbis a főtémához képest, mikor 1:31-nél felerősíted őket, még akkor is halknak tűnik nekem, mondjuk a szám hangulatához abszolút illik, de valahogy vékony, nincs meg az a testes karaktere...na de erről majd még beszéljünk

1:09-nél, mikor a témát átfolyatod egy hasonló, de kicsit más témába, ott nekem kicsit disszonánsnak tűnik, én azt úgy oldanám meg, hogy az előző témából visszavennék és úgy hoznám rá az "új" témát. Az elején a vonósok mikor hangváltás van, szépen egymásra folynak, viszont a clip második felében már ez amolyan nyersebb lett, sz-tem használhatnál oda is több delay-t és/vagy reverb-et.
Szóval sz-tem nagyon zsír lett, azokon amiket leírtam én változtatnék, vagy javítanék, de kiváncsi vagyok mások mit gondolnak. Hajrá, hajrá!!!

hello Hawer!
koszi a hozzaszolast,.
egyebkent van benne valami amit mondasz a kozepso resz tenyleg furcsanak tunhet, lehet tul alul "molizaltam"
de elmondom en hogy ereztem mikozben irtam ezt:)
probaltam szinuszosan megoldani a kerdest azaz a gorbe tetopontjaval kezdtem a szamot ertem ez alatt azt h tegyuk fel kiegyensulyozott es tiszta az eleje:)
aztan jon a volgy a melypont 1:09 ott gondoltam oké tekerjetek egy jojót es gyertek le velem alfába:D
a vege az igy huzzon es legyen vidamabb:)
de tenyleg igazad van furcsanak tunik a 1:09 resz., de ennek ilyen celja volt bar lehet furi, meghallgatom meg parszor, aztan max javitok:D
koszi megeccer, majd MSN en dumalunk.