ICR wrote:
en nem tudom melyik verziot hallottam, valoszinu az elozot (egyebkent nem biztos h jo ez a modszer h utolag javitgatunk a zenen es ujra feltoltjuk, sokan lehet letoltik az elsot es az alapjan szavaznak kesobb)
hat nem a legjobb megoldas, viszont itt lehetosegunk van arra, hogy a masok altal eszrevett/felvetett dolgokat megfontolva valtoztassunk a zenen. minden valtoztatas utan varjunk egy honapot es toltsuk fel ujra?
ICR wrote:
nekem mindig mondtak regen (vagy nem is olyan regen) h 2in1 meg 3in1 zeneket irok (ezzel most sem ertek teljesen egyet, mert egyreszt mihez kepest van egy zeneben ketszer v. haromszor annyi zenei tartalom, masreszt azt is el lehet egy zenen belul helyezni, hogy ne tunjon zsufoltnak) na ez most 2in1, de nem a zsufoltsaga miatt, hanem mert a kozepe (sax-os kiallas) egyaltalan nem illeszkedik a tobbihez, plusz aranytalan a felepites. csak a szamokat nezzuk:
~ 40 mp felvezetes (00:00-00:40)
~ 50 mp (00:40-1:30)
~ 20 mp kiallas (1:30-1:50)
~ 40 mp (1:50-2:30)
~ 1:40 mp kiallas (2:30-4:10)
~ 1:05 mp (4:10-5:15)
~ 25 mp kiallas (5:15-5:40)
~ 1:30 mp (5:40-7vmennyi)
a szamokat latva, igen, ez az elso verzio. azota talan kicsit szabvanyosabb lett, talan kevesebb megallassal.
ICR wrote:
tobb mint 3 perc kiallas van a zeneben raadasul rengetegszer a patternvegi reszeket csak letorlod, nincs fill, ott is megall a zene -
vhogy ezt gondold at, mert nagyon nem all ossze (es meg csak nem is dj fulem van) persze lehet azota mindez javitva lett
sztel a kozepso reszt teljesen ki lehetne hagyni es a tobbit osszegyurni kompakttabba, kb 5 es fel max. 6 percbe
a temak hangulatosak, azzal nincs baj (kiveve a szaxi, ami nekem nem tetszik)
sztem a lenyeg h az ilyen minimalabb hangszerelesu zeneknel meg fontosabbak a helyes aranyok - ill. talan konyebb oket elrontani, felboritani : )
ezzel mindig gondban vagyok, hogy szerkezetileg hogy alljon ossze egy zene. ne legyen tul hosszu, tul rovid, ne legyen unalmas, de kaotikus se, mennyi kiallas legyen mennyi felvezetes, mennyi...
koszonom hogy meghallgattatok es hozzaszoltatok