Conclusion wrote:
bjmatt82 wrote:
Conclusion wrote:
de nagyon sok korlátot állít elém
Hát nem eleget...

Ez egy személyes vélemény a reasonről. Én sok vst használok például fxen teréán is. Például a reason reverbje tényleg fasza meglepően, de azért nekem a lexicon pantheon jobben bejön..

A másik a battery amit a reasonös reddrummal én nehezen tudnék helyettesíteni. Ugye a battery elönye, hogy eleve van minden sávon kompi envelop filter stb. Ez reasonben is megoldható csak azmár sokkal időigényesebb móka(ráadásul a batteryben sokkal több sávval tudok operálni...nem mintha kihasználnám az összeset, de redrumból nem egyszer tünt kevésnek egy reddrum). Ilyenekre gondoltam konkrétabban.
Én egy megoldást találtam amikor reasonöztem...rewire és nnxt a reason seq-ját használva. Csak ez így meg elég sokat fogyasztó folyamat.
Azt meg nem tudtam, hogy a rebirth ingyenes...

Nem igazán hallottam felőle már jó ideje. Amikor látom használom aszt kész...

redrum egy jatekszer batteryhez kepest.. nem csak a mintankenti (nem savonkenti!) kompesszor es eq, de az hogy minden mintat, mint egy samplerben allithatsz, akar sample pontosan, vagy szazadra pitchelhetsz (redrumban semitones aztan helo... lol)
en akkor szantam el magam a battery megtanulasara mikor a redrum meg egy rex kb minden kozos utesnel mashogy szolalt meg, valoszinuleg valami phase problema lehetett, de rederben is random volt hogy eppen mi sul ki egy leutesbol...