Rottweiler wrote:
A hangulat az megvan benne, a Need For Speed Undergrounban volt sok ilyen kamurock (bocs a kifejezésért) téma. Szeretem a rockzenét ,az elektronikus zenét is, de a kettő keresztezése ilyen formátumban...
Annyiból jó ötlet , hogy koncerten lehet csapatni gitárzúzdával meg szintikkel is

.
Szóval ha megoldanád a hangzást, nagyon jó kis dolog lenne, de dob elég gyenge, és a hangerők nem igazán vannak belőve. Pölö ritmusgitárt tehetnéd erőteljesebbé, tisztábbá.
Amit nem értek: hogy fér össze a rockstyle a diszkós cinekkel, amik mennek folyamatosan alatta?
Elég meredek

, vagy vehetem paperdogos stíluselemnek?
Nem tudom milyen sample az a ritmusgitár témázás, de ha gondolod, öcsém és hugom gitároznak, eljátszatom velük,
ha jó lex a végeredmény átküldöm neked waveban

!
Kösz a hozzászólást!
Direkt "kamurock" a dolog! Egyébként ez a második verzió belőle! Elsőként teljesen instrument dobok voltak alatta , mint egy rendes rock zenében, de az egyik haverarc javasolt inkább elektronikusabb dobokat és hát át is építettem egyből ilyenre! Valami breakbeat szerű alapot akartam a gitár zúzás alá! Olyan hullámzós party dolgot!
A gitár témát tudom tisztitani! Van rajt doszt reverb és biztos attól halkabb és távolibb a dolog! Visszaveszek belőle és emelek egy kicsit a hangerőn!
A dobok tekintetében viszont nem tudom hogyan kellene erősíteni! Eléggé max-on van már a jel, így valószínüleg egy két hangszert kell kicserélni vagy az van, hogy a környezet elnyomja a dolgot! Magában igen erősen szól, de ha beindul a többi téma mellette mintha visszaesne kicsit! Lehet, ha átállítom Hall hangzásról mondjuk medium room-ra a mixerre kötött reverb-t akkor javul az egész zene hangzása! Nem lesz olyan "kongó" a dolog! Kicsit közelebb kerül a hallgatóhoz?!...
...na mindegy! Szal ránézek és adom az új linket! Mégegyszer thx a véleményt!