Rottweiler wrote:
Hmm reason nekem is sokat baxakodott, pölö kimentettem vmit és a wav már nem tartalmazta a magasabb tartományokat, emiatt tompán szólt, a basszus eltúlozva volt jelen, emiatt néha túlvezérelt volt, pedig progin belül szépen ki volt keverve.
Többek között ezért hagyztam ott a reasont. Meg azért mert még a VSTket sem kezeli, ha jól emléxem...
utoljara offolok itt, de eleg sokan reasonozunk igaz mar egyre kevesebbet de meg mindig, es soha egyikunknel sem volt tapasztalhato ilyen, azert ilyen hiba eleg huzos lenne, tuti a ti beallitasaitokkal volt baj
es hogy a zenerol is irjak, eleg "hifisen" szol. nagyon sok a magas benne, de olyan magas frekvenciak amiket en kivagok minden zenembol, de ha ezek nem lennenek akkor cin se lenne. lehet eleg lenne csak lejjebb pitchelned oket. a tobbi beat is szolhatna vastagabban, erdemes tobb sample-t hasznalni pl snare-eknel, de ha egy sima breaket beleraksz talan az is kitoltene a teret (mondjuk kedveltebbek kozul egy think break). a legfontosabb viszont a sub hianya. egy elnyujtott bass hang van ami tul magas h sub legyen, meg eleg uncsi h bar-onkent megy fel vagy le, probalj bepotyogni annak is valami funky dallamkat. latm irod h reasonnel csinalod es vmi massal feljavitottad, hadd vedjem kicsit a reasont

reasonnel is lehet nagyon jo minosegu zenet csinalni, ugy h nem mondanad meg rola h reason