i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 00:42, 30-05-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 29 posts ]  Go to page Previous  1, 2
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 19:11, 14-11-2006 
háát...hmm...
Már nem azért,de az ien zenékre mondják laikus emberek,hogy 'ilyet én is tudok csinálni!'... :roll:

sztem hagyd ezt a projectet,mert nincs sok értelme...
:maki:

lehet azért gondolom így,mert én nem hallgatok glich'n'basst(vagy hogyhívják az ieneket :? ) ,szóval sorr1000x ha sértettem.

amúgy písz!

Post subject:
PostPosted: 19:58, 14-11-2006 
ujonc

fless wrote:
háát...hmm...
Már nem azért,de az ien zenékre mondják laikus emberek,hogy 'ilyet én is tudok csinálni!'... :roll:

Nem érzem feladatomnak Sollabong kollegát védeni. :)

De azér ilyet írni zenésznek, hogy ennek nincs sok értelme, hááát nemtom, nekem fájna.

Nem tudom, hogy te zenélsz e, de ha már egyszer is, szenvedtél estéket azzal, hogy vmit összehozz akkor nem tudnál ilyet írni, mert tudnád, hogy mennyi meló meg tanulás van mögötte.

Ha nem tetszik akkor nem tetszik kész írd azt, de ne vedd el az alkotó kedvét.

L. Z.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:27, 14-11-2006 
Xenophobe_ntx wrote:
fless wrote:
háát...hmm...

Nem érzem feladatomnak Sollabong kollegát védeni. :)

De azér ilyet írni zenésznek, hogy ennek nincs sok értelme, hááát nemtom, nekem fájna.

Nem tudom, hogy te zenélsz e, de ha már egyszer is, szenvedtél estéket azzal, hogy vmit összehozz akkor nem tudnál ilyet írni, mert tudnád, hogy mennyi meló meg tanulás van mögötte.

Ha nem tetszik akkor nem tetszik kész írd azt, de ne vedd el az alkotó kedvét.

Igen,éreztem hogy ez egy kicsit húzós lesz,de azért ennyire nem kell túlreagálni,énsenkinek a kedvét nem akartam elrontani :roll: (egy ismeretlen kezdő embernél akinek véletlenül leszedem egy zenéjét,nyílván nem írok ilyet,de egy sollabong trackhez úgyéreztem megengedhetek egy kicsit élesebb kritikát is... :ah: )

(project alatt pedig csak ezt az egy zenét értettem,ha esetleg félreértetted :wink: )

És igen én is zenélek(lassan három éve),igen én is sok gyenge zenét csináltam már ,igen én is tudom mennyit kell szenvedni meg szöszmötölni...hamarosan én is postolom egy zenémet,na azt is lehet majd kritizálni,igérem eltűröm! :badthumbs:

napísz

Post subject:
PostPosted: 21:22, 14-11-2006 
droid

Nekem akkor is adja ez a mjuzik, főleg a trenszi téma, amit annyira bántotok...

Nyeee, hajrá Sollabong. 8) 8) 8)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22:30, 14-11-2006 
piper

aki eddig figyelemmel kísérte, hogy milyen zenéket tettem fel , észrevehette, hogy szinte mindegyik más és más volt... mármint stílusjegyekre gondolok... ez most ilyen volt!

nyugi a kedvem nem vetted el;) ahhoz azért több kéne :wink: elfogadom a reakciód és risztekpa van meg písz :D 8)

facebook | bandcamp | soundcloud

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23:42, 14-11-2006 
sollabong wrote:
aki eddig figyelemmel kísérte, hogy milyen zenéket tettem fel , észrevehette, hogy szinte mindegyik más és más volt... mármint stílusjegyekre gondolok... ez most ilyen volt!

nyugi a kedvem nem vetted el;) ahhoz azért több kéne :wink: elfogadom a reakciód és risztekpa van meg písz :D 8)

:sor:

Post subject:
PostPosted: 19:03, 16-11-2006 
én inkább boxolnék

Hát nem tudom...nekem gagyi hangszorón is lejött hogy kevés a mély erőtlen a kick drum...
egyébként meg semmi baj a dallammal...

de sztem meghallgatom otthon is és postolom...(jobbfajta fülesen)

fülessel azért határozottan jobb... :wink:

gyúrni kell rajta csöppet és jó lesz sztem...de ezt már mások is...postolták

szal BigUP!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21:09, 19-11-2006 
droid

nem rossz darab! teccik az a bassline ami a dallam után viszi, főleg mikor begyorsulnak picit a leütések!

amin talán javíthatnál:

a tapsodban nálam kicsit kijön egy magas zavaró rész, ami lehet h csak az én hangcuccom hibája, mer nem vagyok jóban a magasakkal a saját cuccaimban :D

a dallam kaphatna egy kis mélyet h testesebb legyen, főleg mikor a bass már nem megy mellette! vagy akár csak akkor..

a kiálló nem rossz, de ott engem zavar a már említett pan rate, és h a pergő mikor beindul, so magassal bír és itthon ez nem jó..

a kiálló után, meg az én ízlésem monjuk, de elbírna egy hasonló dallamú reeces filterezett basslinet is! mer a kiálló után nincs történés és elférne még szerintem!

de nekem teccik, szal kíváncsi lennék a végleges verzióra! PACSI!

Profile  

Post subject: Faja
PostPosted: 18:41, 25-11-2006 
ujonc

Már jó rég nem voltam fent az oldalon. De téged néha megnézegetlek. És szerintem eddig ez a legjobb munkád. Én nem akarok ilyen részletekbe belemenni, mert annyira nem értek az effektezéshez, meg mastereléshez stb., de ez a szám... Hát sztem ez qrva jó. Na szal gratula. :)

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 29 posts ]  Go to page Previous  1, 2

All times are UTC + 2 hours [ DST ]