hát köszi, ez jól esett, de tényleg, erre szeretnék mindig hazajönni
és hogy ne tünjek tul optimistának ezek után, szerintem kicsit még tul is dicsértétek
scum daddy: nagyon jó füleid vannak, mert valóban a sub elég mélyen szól, vagyis vmi olyasmit probáltam csinálni hogy oktávval emeltem fel és le (a fenti része oylan 60hz kornyéken van, mig a lenti meg a kritikus 30 koruli) ettol van az egésznek egy kicsit ilyen technos huzása.
én ugy vagyok vele hogy hiába 175 bpm, olyan gyorsnak hallom az egészet, hogy ha egy pillanatra kikapcsol az agyam már vége is van a számnak, ebből következik hogy abban is igazad van hogy kapkodos lett, de ez pusztán azert lett igy, mert probáltam egy viszonylag elfogadható időbe belesüriteni mind azt amit szerettem volna.
ahogy te is gondoltad még valóban nincs kész, de most megjött a kedvem a folytatáshoz, és kicsit progresszivebb lesz akkor, meg gyártok hozzá pár effektet, hogy azért nagyon monoton se legyen, a subon is javitok, és a clipen is. holnap megyek fulesemmel ha meglesz neki is esek.
hangfalaim? hát van egy ilyen PCs vmi, számomra noname márka, de egész elfogadhatoan szol, meg van egy 2 hangfalas erősítős (a hangfal saját készitésű) ez már persze egy pöttyet jobban adja ki a mélyeket (mondjuk ugy hogy 30hz-n szét viszi a szobámat). de a zenémet fülessel gyártottam ez egy 8 rongyos panasonic..kicsit bénán szol, de ugye a jobb fülesem most nem jó (az meg egy hd580).