amugy ez abszolut nem az én világom. megmondom őszintén ritka a lájtos dnb amit birok, és azok is viszonylag újak. nekem ez az old skool korszak teljesen kimaradt, ha egyáltalán oldskoolnak nevezik. sokan mondtak hogy mostanra erk*rvult a dnb, meg hogy akkor volt jo amikor olyan dzungeles volt. Nekem legjobban Omni Trio jött be ha azt ezek közé lehet sorolni. (totál nem vagyok képbe)
Én abszolut a második generációba tartozon. Vannak akik leszoktak a partizásról mert átalakult. Sok mai partiarc meg akkor kezdett el járni mikor már eltűnt a dzsungel a bulikból. (köztük én is)
Mondok egy példát. Van egy ismerősöm aki régebben nagy dnbs volt. Akkor Dillinja, Edrush Optical, Goldie, Bad Company, Konflict volt náluk a tuti. Mostmár kemény goás lett olyannyira hogy elkezdett zenét írni és djzik bulikon folyamatosan. És ő kifejezetten az ilyen extraváltozatos témákat/számokat szereti. Megmutattam neki Noisia-tól a Tideot és a +Mayhemes Moonway Renegade-et. Aztmondta hogy ez már ilyen ujkeleti darálás. Szóval vannak bőven akik szerint ez élvezhetetlen. Én viszont azok közé tartozom akik szerint ez az etalon

(elfogult vagyok, de majd ha kijön hallgasd meg Noisia+Mayhem - Exodus-ját és lehet átérzed miért)
Tényleg talán a main dnb be nem divat a 165 bpm. Én helyedbe leglább 170-en írnék, de tényleg ne add meg magad

. Nem tom miért posztoltam ezt a törtenetecsket de ilyen hangulatom volt. No mind1 azért hajrá a rilisszel és tarts ki a stíloddal.