morta wrote:
Nem rossz. Viszont mintha a szöveg picit hangos lenne a zenéhez képest...
A lábdobon mindenesetre én hangosítanék a helyedben, mert bár hallani, nem üt. Szal csak akkor lehet észrevnni ha arra figyel az ember...
De amúgy jó kis minimal mc-zős téma. Jó dolog ;)
Kösz a hozzászólást!
Már megint az a fránya kick!

Hát, igen! Ez egy folyamatosan visszatérő probléma és igazából nem tudom, miként tudnám orvosolni! Külön EQ-t és Master Suit-t kötök direkt a kick-re, de nem akarja az igazságot! Próbálkoztam többféle kötéssel már, de mindig ugyanaz a gond jön elő! A fülesben hallott kép, mikor megfelelő lenne az erő vagy ha úgy tetszik üt rendesen a téma a jel mindig túlvezérelt már! Abszolút narancs vagy piros tartományban ugrál a megfelelő értéknél! Ilyenkor addig halkítom, míg 0 nem lesz vagy csak épphogy ugrik bele a narancsba, de sajna ez pont annyira halk ill. erőtlen, hogy ne legyen elég!
Aszem a probléma alapból abból adódik, hogy nem megfelelő lehallgató rendszerrel dolgozok! Mivel hamis képet hallok vissza a fülesben, így már egy kapásból rossz értéket "javítok"!
Na, de eljött az idő, hogy ezen változtassak! Köv. héten, ha minden jól megy megyek fülest vásárolni és itt kérnék mindenkit, hogy ossza meg velem tapasztalatait, milyen típusokat érdemes megnézni! Sajna nem vok túlságosan eleresztve, így MAX. 60e-t tudok áldozni a projektre! Elsősorban Sennheisser vagy AKG márkák környékén nézelődtem és hát a min. 30e, bármelyiket is venném, de inkább költök többet a reálisabb visszahallgatás érdekében! Szal ki, mit javasol???