a4s wrote:
Dium-Visu wrote:
2 órás melónak teljesen jó, de akkor mér ne dolgozhatnál még rajta...annál jobb lesz
Fizikailag lehetetlen 2 óra alatt nulláról, de mindenkinek van egy ilyen korszaka. (amikor ezt mondja...) Persze lehet, hogy field kitört a humanoid keretek közül, nem egy cyborg fedte fel magát mostanában itt a fórumon, sőt egyesek a "kontinenst is elpusztíthatnák a zenéjükkel", csak rendesek és nem teszik. Egyébként a f**kin b-line-nál - amiben az arcrángatós groove van, ha jól emlékszem, teljesen szétesett ritmusszekcióval körítve - jobb, de a közhelyektől úgy tűnik a zenében is nehezen szabadulsz. A hangzás a 2000 körüli német felhozatalt idézi, lásd Phoneheads akkori cuccai. Kissé elnagyolt dolgok ezek a hozzájuk fűzött reményekhez képest. A mastering stúdió előtt javaslok némi otthoni fülhasználatot és valami egyéniséget a zenének.
Vágni meg addig, csak csalánt a kertben.

Nem lehetetlen 2 óra alatt idáig eljutni. Ha van ihletem gyorsan megy ha nincs akkor sehogy. Most gyorsan ment.
Az előző zenémnél pedig tudom, hogy sok a hiba és javítani fogom viszont a hangulata marad ez a klasszik. Nekem ez a fajta minimál teccik. Ez meg saját stílus. Nem koppintok senkit. Sok korszak hatással van/volt rám. Vannak amik mélyebben valamelyek meg felületesen érintettek, de hatással voltak rám amik beépülnek akarattal akaratlanul.
Vágni meg csak 2 példányba akarom a félreértések elkerülése végett. Csak magamnak, hogy tudjam játszani. Nem is lenne arra cash, hogy nagyobb számban nyomassam és még nem ér annyit ezt én is tudom.