sollabong wrote:
Rottweiler wrote:
Pacseeee evry!
Hatásos intro, elég vadas folytatás ;).
A dob kicsit minimal, de helyén van.
Az egyetlen bajom az alatta lévő subbal van, szerintem minden dnb
tracknél alapvető lenne, hogy olyan basszus legyen alatta, ami nagy hangerőn a beledet kitépi, de ezt sokan elfelejtik.
Ahogy Teebee (és Calyx) mondta "...the most important element of a drum and bass track is probably the bassline...", erre épül gyakorlatilag az egész stílus, ugye.
Nem tom mi bajuk van a srácoknak az 1:10 körül bejövő lazulós témával, szerintem pont jó, kell egy picit az is a zúzda mellé ;).
Congrat, max respect.
akkor most ez egy stílusteremtő... vadas, prüntyögős, belet subbal le nem tépős dnb trekk
amúgy a bass, nemcsak a sub

Persze a sub basszus igazából csak azóta van előtérben mióta elektronikus zenék vannak. Gyakorlatilag iylen stílusokban igazi basszushangot nem is lehet hallani (legalábbis idősebb audiofil barátaim, akikkel össze szoktunk ülni közös zenehallgatásra és filozofálgatásra, gyerekkorom óta ezt próbálják belém nevelni...).
Itt a lényeg az érezhetőségen van, hogy a tüc-tüc zenék visszafogott pumpálása helyett jungleben agyszakkatóss basslinokon lehet flashelni.
Ettől függetlenül nagyon sok released track van amiben SE SUB, SE EGYÉB BASSLINE, xal no para, a tied még erőteljesnek is mondható, csak a szakadozottsága miatt nem használja ki maximálisan a mélynyomókat.
Nem kóstolgattalak, csak azért jegyeztem meg, mert gondolom Te is tökéletes tracket akarsz öxepakolni, és én ebben próbálok segíteni neked az idióta megfüggött észrevételeimmel

)